Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 27. desember 2008

Romjulskavalkade: Juli, August og September.

Vi fortsetter romjulskavalkaden fra i går. Her er det deilig late dager, og litt datakos på kvelden:)

Sommeren ble åpnet med to typer nye innlegg: Gjesteblogger og månedens bilde.

GJESTEBLOGGER:
Gir mulighet for de bloggerne som ønsker det å vise seg frem i et eget innlegg. Vi syns det gir mye liv, og det er hyggelig å se forskjellige typer bloggere ta utfordringen. Her er de som hadde gjesteinnlegg i sommer:


MÅNEDENS BILDE:
Månedens bilde kom igang i juli, og vi fikk våre første månedsvinnere:


DISKUSJONSTEMA:
Fra sommeren har vi kåret tre temaer som satte tastene i kok hos oss NIBere:

1. Rolloppdeling. Sinnene ble virkelig satt i kok i denne debatten, som er den første vi har måttet moderere, og som førte til at vi lagde en egen utfordring til bloggerne: FEEL THE LOVE:)

"Siden dette er en interiørblogg, syntes jeg det burde vært delt opp i stilarter, selv om jeg syntes det er litt vanskelig å sette sin egen stil =)"

"Synes folk skal selv få bestemme hva de vil dele med andre.. Om enkelte er uenige i dette er deres sak. Og det som kanskje irriterer meg litt er dere som mener at BARE DE som blogger om Interiør bør være med her."


2. Bloggetikk: Vi snakker om: kopiering av overskrifter, bloggenavn, bloggeemner, bilder og stjeling av ideer fra andre bloggere.

"Når det gjelder overskrifter, bloggenavn og bloggeemner tenker jeg at det blir absurd at man kan komme til å kopiere dette? Dersom en blogger skriver et innlegg om stoler, eller tapet så mener jeg det er naturlig at en annen blogger kan komme med et annet innlegg om stoler eller tapet hun også, og dermed skrive en kommentar til sin bloggekollega sitt innlegg. Det er vel sånn vi blir drevet fram er det ikke?"

"Vi er vel alle copykatter på hvert vårt vis, for oss nostalgiske interiørbloggere, blonder og gamle møbler, lets face it ,de har eksistert i noen år ;o) Å bli inspirert til å lage noe en har sett på en annens blogg er bare hyggelig, men en god gest vil da etter min mening være å linke til siden man fant ideen. For alt i verden ikke lat som det er ens ide når mange andre vet at det var en annens. Det blir for dumt. Å lenke til "ideen" og dedikere opphavet har vel vært den vanlige rutinen her inne fra "børjan" av, uskreven god regel kaller jeg det."

3. Hvem bestemmer: Mange har jo både mann og barn, og det er kanskje ikke alltid like lett å komme til et kompromiss.

"Jeg kjører på med propaganda de luxe. Viser bilder og forklarer, sier prisen med stille stemme. Men blir visst alltid lagt veldig merke til, og det er sikkert fordi jeg har litt for dyr smak enn det mannen liker. Det er jo typisk. Men hvis noe av det jeg kommer med faller i hans smak, er det greit å kjøpe, selv om det er dyrt."

"Her i huset er diplomati et fremmedord i interiørsammenheng. Det er meg som bestemmer og takk og pris for det."

BLOGGETREFF:
Vi rakk å treffe en god del bloggere i sommer, både på IKEA og på bloggetreff i Oslo. Gøy å møte andre tastere i virkeligheten.

IKEA var vi på lanseringsfest og dagen derpå var det foredraget med Vampus om hvordan vi skulle bli bedre bloggerere. Bloggetreffet i Oslo var utrolig hyggelig, med shopping og kafebesøk.

ROLLOPPDELING:
I september viste det seg at vi hadde sprengt antallet det var mulig å ha på rollen, og vi måtte finne på noe for å få NIB opp å fungere igjen. Vi bestemte oss for å dele opp rollen i stilarter, etter en god diskusjon. Rollene ser ut til å fungere ganske bra, og vi er godt fornøyd med resultatet. Vi lurer bare veldig på hva vi gjør når roll 3 snart er fyllt opp. Hihi! Luksusproblemer:)

Vi avslutter kavalkaden i morgen, håper alle har en fortreffelig romjul. Håper alle koser seg med seg og sine, og selvfølgelig bloggene sine:)

3 kommentarer:

Hulda sa...

Så flott sammensatt! Virkelig fint laget. Koselige tilbakeblikk.

Stine sa...

Dere må gjerne flytte meg over til roll 1 hvis det er trangt om plassen på treer'n. Dere får ta en titt på bloggen og se om jeg er kvalifisert :) Stilen min er i alle fall hvit, klassisk/shabby chic.

Artig med mimring forresten, dere Flittigliser gjør en bra jobb med NIB :)

♥ Stines hverdag sa...

Dette var gøy å lese! Koselig å mimre litt :) Og dere Flittigliser gjør en kjempe god jobb med bloggen!

Ønsker alle en fortsatt fin romjul!