Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

søndag 28. desember 2008

Romjulskavalkade: Oktober, November og Desember.

Her fortsetter de late dagene. Det fins nesten ikke sånne dager og ferier lengre hvor tiden nesten står stille, og det eneste en gjør er å gå seg en tur, finne frem skøyter og ski, eller forberede neste stormåltid. Julen er en velsignelse.

Vi avslutter romjulskavalkaden i kveld, - det har vært et supert år her på NIB! Vi som driver NIB opplever at det tar mer og mer tid, noen ganger føles det mer som en deltidsjobb, enn en hobby, hihi. Vi takker mange ganger for alle de positive tilbakemeldingene vi får. Vi setter utrolig pris på det! Det gjør at vi får lyst å fortsette arbeidet, så hver enkelt tilbakemelding betyr mye for oss. Tusen takk!

Vi må også takke de som sponser siden. Siden hadde rett og slett ikke vært det samme uten. Vi er så glade for den velvilje våre sponsorer viser, særlig når NIB har vært rammet av sykdom og diverse. Takk for alt dere gir!

BLOGGROLL
Vi brukte hele oktober på å fordele alle inn i nye roller. Det var mye arbeid, men artig å se hvordan noen blogger vi trodde ville legge seg inn under en roll, la seg inn under en helt annen. Stil er ikke alltid lett å definere, særlig ikke å skulle gjøre jobben selv. Vi er glade for at alle fant seg en roll, og håper de føler seg hjemme der.

BLOGGETREFF

Bergensbloggerne gikk mann av huse lørdag 11. oktober, og møtte opp på Zupperia til bloggetreff. Storeflittig var NIBs utsendte og rapporterte om en super kafedag med noe mat og mye skravling.

MÅNEDENS BILDE:
Vi hadde konkurranser i oktober og desember:

Oktober: Hvit stil med årets bloggestue. Desember: Gunda M med julebilde.

ÅRETS BLOGGER
Vi kjente for å gå ut av 2008 med et smell, og håpet og trodde det var plass til en slik konkurranse hos oss interiørbloggere. I november hadde vi denne konkurransen istedet for bildekonkurranse: Og jammen hadde ikke interiørbloggerne store hjerter!

Emmeline vant, og Mias landliv kom som nr.2. Anette V fra Hjemme best vant begrunnelsen. Hver leser av en NIB-blogg kunne nominere sin favoritt og det var så hyggelig å lese begrunnelsene som strømmet inn, at vi har lyst å dele noen med dere.

Om Fryd + design: "Dette er en soleklar vinner!Alt er perfekt her, bilder, tekst og layout. Jeg blir glad når jeg leser denne bloggen,og kjempe innspirert. Dette er en verdig vinner synes nå jeg ;-)"

Om Me and Molly: "Denne dama har guts, mot, og er en inspirasjonskilde for de av oss som ikke alltid har hatt det så greit i livet. Hun er åpen og ærlig. Hun har masse inspirerende bilder og man blir rørt når man leser bloggen. Hun er flink med bilder og tekster og man blir på godt humør og får pågangsmot av denne dama. I tillegg er hun flink til å legge igjen positive komentarer i andres blogger. Det vil glede mange og ikke minst Molly om hun får denne tittelen. Hun fortjener en virkelig! Ingen har vel klart å lage cyberfakkelhjertetog spontant for en annen person her vel?"

Om Lisbeth sin lille verden: "For det første er Lisbeth ei jente som oser av kreativitet og skaperglede! Hun har alltid noen gode ord på hjertet og er flink til å kommentere hos andre. Hos både nye og gamle bloggere. Ikke nok med det, men hjemmet hennes er noe av det vakreste jeg har sett! Hun har en gjennomført og beundringsverdig stil! Hun deler gjerne med oss andre av oppskrifter og kilder til hvor man kan finne de herligste ting! Bloggen hennes er rett og slett fantastisk! En sann inspirasjonskilde!"

Det var nok kavalkade for i år, tror vi. I morgen stikker vi innom med et lite diskusjonstema nå før nyttår - ha en herlig kveld!

1 kommentar:

Mitt hvite hus sa...

Dette har vært en herlig kavalkade av året som er gått.Ekstra moro å få lese litt om de andre som fikk en kommentar på årets NIB konkurranse.

Ønsker dere NIB damer et rikig godt nytt år O=)