Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 11. oktober 2008

Bloggetreff i Bergen

I går brøt jeg min huleboertilværelse for første gang på 4 uker. Og takk for det! For flere måneder siden ba vi interiørbloggere i Bergen holde av 11. oktober, ta frem sitt hyggeligste bloggesmil, og komme på bloggetreff. Bergensbloggerne skuffet på ingen måte:

Omtrent 25 bloggedamer hadde meldt seg på treff på Zupperia på forhånd, og jeg hadde vel egentlig ikke tenkt over hvor mange det egentlig er... før jeg kom. Der sto et digert langbord og ventet på oss, og bak der igjen var det enda et bord. Vi ble en hel liten hærskare!


Fra første stund gikk praten lett, det er noe i det at Bergensere er gode til å få samtalen i gang. Og ikke minst; holde den igang! Vi bestilte mat, alt fra Tom Ka Gai (ja, det er jo opplagt en thailandsk suppe, for de som ikke skjønte det, hihi) til nachos, greske salater, lasagne og blåskjell. Zupperia er vel ikke kjent for sin gastronomiske kokkekunst, men min greske salat smakte utmerket. Det var faktisk ingen andre aktuelle steder i Bergen som ville ta imot bestilling på et så stort bord, uten forhåndsbestilling av meny. Så takk til Zupperia!

Bergenske bloggedamer. Mobilbilde.

De andre i kafeen fikk kanskje noe å skrive om hjem, der vi satt, nøyaktig 25 bloggedamer, med navnelapp og ikke lengre så nervøse fjes, men derimot høyere og høyere latterkulefaktor. Da det ble på tide for meg å gå, hadde klokken rukket å bli 16 (!), og det var fortsatt endel som satt igjen. Med kakao, kaffe og deilige kaker.

Tusen takk til alle dere som kom: det hadde ikke blitt et så fint treff uten hver enkelt av dere. TUSEN TAKK! Det ble allerede i går snakk om når vi skal ha neste treff, så da får vi se om vi kanskje greier en gang til før julen sniker innpå oss:)

Har du lyst å bli bedre kjent med de som var på treff? Her er oversikten:

22 kommentarer:

liven sa...

Heisann!!
Ja dette var bare så kjekt!!
Håper det ikke blir for lenge til neste gang:o)
Mange koselige damer å treffe og flott av dere som arrangerte dette!!
Tusen takk:o)

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Ja visst hade vi riktigt skoj!! Stort tack för att du ordnande detta så fint. Visst är det väl helt fantastiskt att klockan var efter fyra när man kom sig hem...trodde verkligen inte att tiden gått så fort, men det gör den när man har det så koseligt som vi hade det igår.

Och vad bra med en översikt över vilka som var där. Jag hade iallafall vissa problem med å huska vilken bloggerinna som "tillhörde" vilken blogg.

Nu hoppas jag vi ses igen snart - en gång till innan jul låter super, för det var bara så fantastisk kjekt!

Må gott!
Klem fra Jill.

Sologbolig sa...

Takk for eit hyggelig bloggtreff. Sjøl om eg måtte kjøra i tre og ein halvtime kvar vei, så var dette vel verdt det. Håper på reprise. Takk for at du arrangerte dette. Ha ein fin kveld!

Mitt hvite hus sa...

Hei =) Tusen takk for at dere tok intiativet til dette bloggtreffet. Det var utrolig kjekt å møte damene bak bloggene, slev om en ikke fikk snakket med alle sammen. Mne hvis en gjør det flere ganger så får en bli kjent med flere av disse hyggelige damene=)

Tusen takk til arran gøren og til alle som var der=)

LillaLykke sa...

Godt å høre at bloggdamene hadde det fint! Selv er jeg alt for pinglete til å henge meg på slike festligheter, kanskje jeg klarer å "manne meg opp" til neste gang :)

Magdalena sa...

ja så koselig å se noen av dere igjen... takk for sist,- var utrolig hyggelig,- Ønsker så takke NIB -damene for dette tiltaket...

mali-mo sa...

Javisst var dette gøy!!!! Tusen takk til Storeflittig som kom ut av den hjemlige hulesfæren sin og arrangerte dette ;)

♥ H@rmoni ♥ sa...

Kjempekoselig å treffe en gjeng med kreative og hyggelige bloggedamer!
:O)
Fikk ikke snakket med alle, men det skal jo litt til når vi var så mange!

Supert av deg å arrangere dette storeflittig! :O)

Huset på toppen sa...

Hei!! Tusen takk for at dere tok initiativet til dette blogg treffet. Det var veldig koselig å møte mange flotte damer bak bloggene, selv om jeg ikke fikk snakket med alle sammen. Men hvis det blir flere blogg treff så får enn bli kjent med flere av disse hyggelige damene=)

Tusen takk til arrangøren og til alle som var der!!
Klem

♥HverdagsHjerter sa...

Bloggnavn: HEIMSTAD
Bloggadr. www.heimstad-liv.blogspot.com

Bloggbeskrivelse: Litt av hvert fra hverdagen, både interiør, hobbyer og familieliv.

Roll 3

Anonym sa...

Brukte å spise lunch på Zupperia da jeg studerte i Bergen.. Bra plass, god mat! Tipper dere koste dere..

innendørs sa...

dette var fantastisk, og jeg gleder meg til neste gang:) 3x3 hurra for storeflittig:D

Liv Elin sa...

Heihei - og takk for sist ! :) Det var så koselig å treffe alle de hyggelige fjesene bak de flotte bloggene - og skal jammen hive meg på treff en annen gang !:)

Takk til FlittigLisene for et supert arrangement ! :)

Klem fra Liv Elin

Gunnemor sa...

Sitter her og er misunneig for at jeg ikke bor i Bergen, men i Stavanger og har lyst på et bloggetreff her! Kan det la seg gjøre? Jeg er jo egentlig trønder, men flyttet hit i 88, så jeg kan vel snart i navnet kalles rogalending, men dialekten vil vel alltid røpe meg, for den holder jeg hardt på. Hvis flere er som meg, så vil vi gjerne ha noe her i Stavanger omegnen snart!

Christina sa...

Åhhh.. Skulle ha blogget i fjor da jeg bodde i Bergen... Sukk..
Savner Bergen!

CosiFanTutta sa...

Takk for initiativet, Storeflittig - utmerkelse på bloggen min (du sa du synes det var kjekt å få :o))

Veronica's hus sa...

åh så koselig det hørtes ut.Vi burde ha ett treff i Trondheim oxo..
Regner med skravla gikk ja:)

Rosa sa...

Det er berre å sette ein ny dato - eg vil vere med :) Utruleg kjekt å treffe alle dei flotte bloggerdamene! Hurra for bra initiativ :)

Min Verden sa...

Ja, det må jeg si. Dere så glade og fornøyde ut! Skulle gjerne vært en tur. Sannelig skulle jeg det. Koselig med bloggtreff - ikke sant? MEN - det er ingenting for våre barn. Til barna må følgende beskjed gå: gjør som jeg sier ikke som jeg gjør.... Ja, for å treffe folk man treffer på internett - det er ikke bra! ;) Hanne

Silkeline sa...

Hei!

Så trivelig det ser ut som dere har hatt det på bloggetreff!! Flott tiltak.

Jeg har ikke vært her inne på en stund, men jeg skjønner at jeg må plassere meg på rollen i forhold til bloggestil. Jeg passer vel best i roll nr. 1 vil jeg tro. Litt loppisfunn, litt nostalgi, litt landstil.....det er meg:)

Takker og bukker for storartet jobbing her inne!! Dere er flinke:)

Min Verden sa...

Jeg tenkte bare at jeg ville gi et lite innspill på forslag til ny kategori på stil. Jeg har en noe uryddig stil og det kunne derfor passe med følgende overskrift:
Shabby - lite chic, men med stor interesse for interiør ;) god helg. Hanne

Astrid sa...

Jeg har til nå stort sett bare lest utenlandske blogger. Morsomt å vite at det finnes så mange bloggere i Bergen - hvor jeg også bor. På tide å utforske!