Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

onsdag 9. juli 2008

Ukas gjesteblogger: Sommerlig hilsen fra Huldas uterom

Søndag fikk jeg en koselig og uventa melding fra fru pink. Hun kunne fortelle at jeg var den første gjestebloggeren på Norske Interiørblogger. Siden det er sommer vil jeg gi dere en smakebit fra uterommet.


De som har fulgt bloggen min ei tid, har nok lagt merke til den gamle døra jeg har satt til pynt ved siden av et plantebord jeg har i hagen. Stemoren blomstrer vakkert her nå. De blå blomstene står så godt til den slitte døra.
På terrassen har vi blant annet satt opp ei hvit hylle til blomster og pynt. Her blomstrer en rosa margeritt i en kurv. Her er også en blå lobelia i en gammel terrakottakrukke, og nellik i en oval sink krukke. Til pynt har jeg en madonna og hyssing. En rustikk og spennende kombinasjon til de sarte blomstene.Speilet er et loppefunn som har fått noen strøk hvitmaling. Innredning av uterommet er både interessant og spennende. Det er artig å finne blomster som passer fint til sink, kurv og terrakotta. Disse tre materialene er mine hagefavoritter.


Hvis du vil se flere bilder fra hagen og annet interiør, er du velkommen inn på bloggen min: Huldas Verden


Nyt uterommene deres, damer!

Sommerhilsen fra Hulda.( Vil DU være neste ukes gjesteblogger? Send oss en mail, norskeinteriorblogger@gmail.com, eller legg igjen en kommentar under dette innlegget og du er med i trekningen)

8 kommentarer:

LillaLykke sa...

Så utrolig nydelig! Vakre bilder! :)

Kaffekos sa...

Helt utrolig hvor vakkert du får til disse kombinasjonene av ulike materialer. Veldig inspirerende. Lykke til videre i din vakre sommerhage.

Rosa sa...

Herlig uterom, Hulda! Kjempefine bilder :)

Mitt hvite hus sa...

Så stemnigsfult og fint sammensatt alt sammen. Kos deg videre i din flotte hage:=)

n o r d i n g å r d e n sa...

Fint inlägg från din mysiga graden!!!! Mari.

Sol sa...

Veldig koselig sommerinnlegg fra deg Hulda ;-}Vakkert uteromsom det er lagt mye arbeid og sjel i...;-}

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Superkoselig!
Klem

ANETTESHUS.COM sa...

Hei! Flott og personlig uterom! Jeg synes spesielt den gamle døra var fin! Jeg elsker gamle ting med sjel - og dette var virkelig en god idè; å bare sette den inntil veggen!