Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 12. juli 2008

Lørdagsinnlegg 12.juli

Nå sitter jeg og nyter sommerdagen her i det herlige Østfold, med villbringebær i munnen og solgangsbris i håret. Livet er herlig om sommeren. Mer om herlige ting: tusen takk Hulda for det flotte innlegget du hadde på onsdag! Skulle tro bildene var tatt for å matche siden her, det ble så lekkert, smiiiiil!

Denne uken har det kommet inn flere bilder i konkurransen om månedens sommerinteriørbilde. Vi har også fått en sponsor på plass, og den hyggelige sponsoren er Vakre hjem. Nå er det en uke igjen til innleveringsfristen går ut den 18. juli, så ta frem kamera og finn et sommerlig interiørmotiv, så blir du kanskje en av de to heldige som får et abonnement hos Vakre hjem:)Denne uken er det bare en blogg som har meldt seg på, så nå får kanskje alle tid til å ta en tur innom å ønske henne velkommen?

Livet mitt! Merete bor i Sarpsborg og blogger om hus, hage, planter og livet generelt. Siste innlegg er om ovnsbakt laks og sjokolademuffins, oppdatering fra stuen og shoppingtur til oslo med besøk på ikea, glassmagasinet og cubus.

9 kommentarer:

ceciliegrut sa...

Heisann!

Kan jeg hive meg på her? Så får jeg en god grunn til å blogge mer av hjemmet og ikke bare bildene mine :o)

Anneli sa...

Hei!
Jeg er ofte innom her å henter idèer og inspirasjon <3 Kanskje på tide å "skrive seg opp" (o:

Fabrikken sa...

Jeg også hiver meg på. Er ny i denne bloggverden, så må suge til meg alt som er nytt :)

Tove E sa...

Heia!

Jeg vil gjerne være med,
det er så mye fint å se,
mange godt ideer og flinke
folk.

Kristins Hus sa...

Har lenge sett på de andre bloggene.. Veeeldig mye fint, der ute damer!!! Interiør blir man glad av, og nå prøver jeg meg på en blogg jeg også..Er nybegynner, men håper på stigning i læringskurven:-)

aase sa...

Nå har jeg "fikset" litt på navnet på bloggen jeg Flittiglise!!, Kanskje jeg kvalifiserer alikevel nå?? Det blir mer og mer interiør og mindre kort og scrapping ser jeg!! Bare pga butikken vår, må jeg bare henge med i interiør verden!! Jeg linker til dere i min blogg!!

TM sa...

Vet ikke om jeg kvalifiserer helt som interiørblogg, men jeg skriver en del om interiør og oppussing av huset vårt!

Synnøve sa...

Hei.Vil gjerne komme på siden her.

Maryanne :) sa...

Så glad for å ha funnet bloggene til alle her. Leser mye og suger til meg inspirasjon.

Om jeg hører til kategorien interiørblogg er jeg usikker på men i så fall blir jeg nok gitt beskjed :) Usikker i det hele tatt *hakker tenner*