Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

onsdag 27. august 2008

Gjesteblogger: Drømmefangeren

Blogg, hæ hva er det? Hvem i all verden gidder noe sånt, eller værre: hvem er det som leser en masse rør som andre skriver på en blogg.
Nei, en blogg skulle jeg aldri i verden verken ha, eller lese i...
Vel, så feil kan man ta, og man skal aldri si aldri. At jeg aldri kan lære da.
Jeg begynte å blogge for å dele bilder av ”de søte små” med familie, og sakte men sikkert så beveget jeg meg inn i interiør verden og oppdaget hvilken super inspirasjon det er å lese om andres hus,møbler, lopper og hverdags historier.
Etter mange år med en ”usikker” og vinglete stil, så har jeg endelig funnet min nisje..

Stuen begynner å bli slik jeg ønsker den, og hjertet hopper ett ekstra slag når jeg kommer over ting jeg har lett etter lenge. Jeg vil ikke legge meg på en bestemt stil, men elsker gammle møbler med ett liv bak seg.


Foto er en stor interesse så dere vil nok finne mange bilder i bloggen, de fleste er av barna, så velkommen inn. Til de som har lyst på en titt hos ei som ..aldri skal si aldri ..

Velkommen til Drømmefangeren

7 kommentarer:

liven sa...

Så flink du er å ta bilder da:O)
Kjempeflotte!!

Koselige bilder fra hjemmet ditt:O)

Gamlå sa...

Smiler av det du skriver. Føler meg veldig igjen i beskrivelsen om blogg. Som deg så liker jeg gamle ting med sjel i, ja, som betyr noe for meg. Liker å blande nytt og gamelt.
Vil også si at du har en flott blogg.
Gamlå

Huset i Hagen sa...

Jammen er du en dyktig fotograf! Var innom bloggen din og tittet. Kjempefine bilder som er kjekt å se for mange andre enn familien din ;0)

Anonym sa...

Blogge-meg-Skeie-blogge-Rør ?? - Neh........... jeg bare blogger, jeg. Å være ærlig og direkte, det tror jeg kan være noe som er holdbart på sikt framfor å være "enig" med alt og alle. Det går an å lufte sine personlige meninger på en saklig og konstruktiv måte.

Where´s the mail ?
Kris.

Tanja sa...

Tusen takk for koselige kommentarer :)

Mail fås etter kort søknad og personlighets test ;)

Hulda sa...

Virkelig et flott innlegg fra gjestebloggeren, ble skikkelig nysgjerrig og må inn og lese bloggen også. :) Herlige bilder!

Charlotte - FO² sa...

Kjempe bra innlegg!!! Dette er du god på :))) hehe..

Stoooor klem