Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 30. august 2008

Nye bloggere

Hei alle sammen!

Ja nå er denne rollen litt ute på tur igjen:) Forrige uke begynte rollen å legge noen blogger nederst, uten å laste de nye innleggene som disse bloggerne la ut. Uten noen som helst grunn.. hmmm. Vi har avventet situasjonen denne uken, og lar det gå over helgen før vi lager en ny. Vil bare si ifra at det er observert:):)


På mailen vår får vi daglig hyggelige meldinger, kommentarer, utfordringer, spørsmål og forespørsler. Det har blitt en veldig hyggelig del av dagen å titte inn i innboksen. Vi vil bare takke for alle kommentarer og meldinger som kommer inn! Vi setter så pris på at denne delen av bloggeverden er så hyggelig. At vi har respekt for hverandre, at folk har en positiv driv og energi, og at vi kan være uenige med hverandre uten at det går ut over bloggevennskapene. Så alle nib'ere: dere er topp!

Velkommen til nye bloggere, håper dere tar godt imot dem!

Cameliadamen: 'Ønske å være med her, driv 2 blomsterbutikka med interiør. Har stor interesse for alt som e inni og utafør et hus, men e en kresen interiør frøken. Så hos mæ bli det både hjemme og butikk inspirasjon.'

Galleriden: 'Vil gjerne henge meg på! Ny i bloggverden, men blitt veldig inspirert av alt det folk finner på rundt om kring og vil gjerne være med! Omgir meg med det jeg liker, ikke tro til en spesiell stil - så langt jeg vet. Har alltid et prosjekt på gang i kåken... interiør, mat og andre lure saker!'

Fru Fryds gleder: 'Hei. Jeg er Fru Fryd og har blogget siden feb. 2006. Jeg har kjempe lyst til å være med dere her inne på NIB. Blogger om interiør, håndarbeid og litt om det som skjer i livet. NiB treff i Bergen høres jo kjempespennende ut.'

Hos Tone: 'Eg har lenge vore ein ivrig interiørblogg lesar. Kanskje heimen min ber preg av det...? Og no har eg blitt frista til å få min egen blogg. Ein del av gleden med det å vera kreativ er jo å dela resultatet med andre. Jada, eg er glad i kvitt eg og. Blanda med mørke møblar - nytt og gammalt. Blir aldri ferdig å innreda heimen min, alltid ein gamal ting som kan stå på ein ny plass, brukast på ein ny måte, som kan malast eller som passar saman med noko eg har fått nytt. Vil gjerne dela bloggen min på NIB.'

Huset på landet: ' Jeg skriver om livet vårt, og om interiør og oppussing som er min store lidenskap.'

Josefine's verden: 'Mamma-Mia.. dette er litt skummelt. Levd i blogg verden i bare en uke. Hilsen livsnyteren.'

Junos rede: 'Hei, jeg vil også være med. Jeg er ny her i "blogge verden", men min blogg kommer til å være interiør, og husmortips.'

Pacayas hengende hage: 'Eg vil gjerne legge til bloggen min.Eg er en jente på knappe 30 som har lyst til å lage en interiørblogg med hovedfokus på gjenbruk og second- hand. Eg likar alt som er vakkert og prøver å sjå litt forbi dei mest populære trendane, men må innrømme at jeg er veldig inne i den kvite bølga for tida.'

Pippilotta's country and prim style: 'Jeg er opptatt av amerikansk folk art, country og primitiv stil. Har lenge hatt egen nettside, men ønsker å tone ned "butikken" litt, og heller bare være der ute til inspirasjon og selvsagt er det hyggelig om noen vil kjøpe noe av det jeg lager. Veldig ny på det å blogge, men har mye på hjertet som jeg gjerne vil skrive om etterhvert!'

På fotografens og andres side: 'Jeg føler meg litt som en sånn som vanner ut ting. Men jeg liker å følge med på interiørbloggene likevel, selv om jeg har litt "snuskete" og kommersielle hensikter. Interessen, den er i hvert fall ekte.'
(Ønsker du å legge deg til her på NIB, skriver du bare en kommentar under dette innlegget, og gir en kort presentasjon av bloggen din. Prøv gjerne å beskrive stilen din så godt som mulig. Vi oppdaterer bloggrollen en gang i uken: fredag kveld.)

18 kommentarer:

sa...

Emmanett: En blogg om hus, hjem, interiør og hverdagslivet som småbarnsmamma! Bor i et lite, gammelt murhus fra 1952 på Grimstad som vi holder på å pusse opp. Liker den hvite, landlige & nostalgiske stilen....og en liten bit New England!

simmas hus sa...

Hei !

Ønsker å være med, dette ser så spennende ut! Har fått masse inspirasjon her. Jeg har en blogg side med tips om oppussing og reisetips. Jeg er interessert i gjenbruk, oppussing, går mye på loppemarked og Fretex, og er veldig glad i den landlige stilen med en litt personlig vri. I tillegg reiser jeg gjerne på turer med hele familien, og går da masse på markeder, og små koselige interiørbutikker. Håper å få bidra litt her....

Tove sa...

Tankar i ein kvardag: Dette er ein blogg om stort og smått som rører seg i kvardagen min. Eg er oppteken av å sjå det store i det små, og å ta vare på augeblikket. Fotografering er ein kjekk liten hobby eg har, noko som gjenspeglar seg i bloggen min. M.o.t. interiør er eg fint ferdig med den minimalistiske stilen, og vil helst ha ein heim der det er godt å vere. Vil ynskje alle bloggarar velkomne til bloggen min! Det er kjekt om de legg att ei lita helsing slik at eg kan ta turen innom deg òg!

Sussen sa...

En skål til alt det som gjør livet så herlig å leve- Santé-Livet! Sussens blogg består for det meste av interiør; litt skandinavisk moderne, mye fransk landstil, shabby chic og generelt vakre ting som gir meg noe. Etter en lang sommer-pause er bloggen endelig i gang igjen, og jeg lover å oppdatere ofte med nye bilder av utstillingene fra jobben min på Tinnies Hus i Tønsberg. Masse lekkert høstnytt fra Riviera Maison, Lexington, Engelsson, Fogia, Holtan, Bruka, Kath Kidston, House Doctor, LAMA, Jeanne de Arc Living osv osv. Kom gjerne innom min skål til livet!

Anonym sa...

Jeg er ny i Bloggverden og laget min første Blogg Søndag 17. august 2008. Syntes dette er kjempe hyggelig og koser meg masse med alt det fine jeg finner her i Bloggverden!
Jeg er svak for det hvite og hjerter, noe som kommer frem i Bloggnavnet jeg har valgt!
Velkommen innom :)

Villa Luftslottet sa...

Heisan:)Da har jeg ikke fått blogget på en stund, og ble kjempeoverrasket når jeg nå tittet inn her: siden er blitt utrolig bra!! All skryt til dere som driver denne siden:)

charm design sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
charm design sa...

hei:)jente eller skal man si dame i sin beste alder fra en liten by på Østlandet.Har vært en ivrig blogg leser i en lang tid.Synes det var på tide å komme ut av skapet.Har ligget i buskene å lusket,noe som har gitt meg masse inspirasjon og glede i hverdagen.Det er fantastisk mange kreative og dyktige jenter der ute i blogg verden.Håper selv på å kunne bidra med litt ny skapende ideer.Jeg elsker gamle vakre ting med ny og spennende design.Gleder meg til å bli bedre kjent med dere alle.

minishabby sa...

Hei igjen!
Jeg prøver igjen. Kan jeg også få lov til å bli registrert inne hos dere?
Skrev inn forrige gang dere la inn nye bloggere.

Høvebakken sa...

Hei :)

Jeg er en jente på 26 år fra nord. Elsker å holde på med noe,prøver meg på litt forskjellig,såper,sy,brodere,scrapping og pusse opp gamle møbler. Vi holder på å bygge hus nå,så det er er kaos av farger i hodet mitt :) Elsker hvit,men er også veldig glad i farger,så det blir spennende hva jeg ender opp med ;)

Drøm sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Drøm sa...

Jeg er en jente på 26 år. Ny i bloggegamet og elsker interiør og innredning. Har sans for det hvite, og en blanding mellom klassisk og shabby interiør, og ikke minst lys og lysestaker....

oline's skattekammer sa...

Hei,lyst til å bli med jeg også. Ny med blogging,men har alltid likt håndarbeide,gamle ting,interiør,opp-pussing ol...

Fru Jensen's sa...

Hei!
Endelig igang med blogging!
Stor interresse for alt med interiør, elsker å styre å stelle hjemme. Dukker stadig opp med noe nytt(til mannens store fortvilelse!) Stilen min er vel en lett blanding av nytt og gammelt(mest nytt...)

Emmas Verden sa...

Jeg vil gjerne være med her,det er mye inspirasjon å finne her.Jeg liker godt den landlige stilen,loppiser er spennende,syr litt gjør jeg også.Jeg driver en interiørbutikk i landlig stil,så det blir nok litt bilder derifra.

Unknown sa...

Da bloggen min desverre er veldig død for tiden og nok kommer til å handle mere om graviditet og baby og fotografering fremover tror jeg dere kan få fjerne den fra listen. Skal komme sterkere tilbake en annengang for interiør er noe jeg elsker.
www.snijes.blogspot.com

E:-) sa...

Hei, novise innen blogging her:-) Har sniklest litt på sidene til medlemmene her inn en stund, og har endelig tatt steget og laget min egen blogg. Med utbygging av hus som tar mesteparten av tida mi, er interiør en selvfølge i hverdagen. Bloggen kommer nok til å handle om det + livet generelt. Håper det er noen som finner bloggen min litt interessant.

NIB sa...

Da stenger jeg av for innlegg i denne runden.

Vil du legge deg til på NIB skriver du bare en kommentar i neste 'nye bloggere' innlegg som kommer i dag, lørdag 6.sept, kl 14.