Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

søndag 31. august 2008

Regler for NIB

NIB registrer interiørblogger. Det vil si at du må ha interiør som et stort tema i din blogg, for å legge deg til. Sålenge du har det, er det opp til deg hva du ellers blogger om:) Vi oppdaterer med nye medlemmer en gang i uken, fredag kveld/lørdag formiddag.

For å bli medlem må du legge inn en kommentar under det nyeste 'nye bloggere' innlegget. Vær oppmerksom på at vi kan velge ut bilder fra bloggen din, og publisere de i presentasjonen av de nye bloggene. Bildene vil ikke brukes til andre formål.

Kommentaren skal ha denne formen:

1. Bloggnavn: Skriv inn navnet på bloggen, slik du vil at det skal registreres.

2. Bloggadresse
: Pass på å kopiere adressen din, veldig mange skriver feil adresse, hihi!

3. Bloggroll:
Vi har 4 kategorier. Tenk mer på hvilken interiørstil du har, enn hva du blogger om når du velger roll. Roll 3 er svært full, så vi ser helst at en velger en annen roll hvis en kan det.

4. Presentasjon:
Beskriv stilen og det bloggen din handler om så nøyaktig og beskrivende som mulig. Vi redigerer bort personlige opplysninger som navn, familieforhold (Jeg heter Kari og er en jente med 3 barn som bor sammen med verdens herligste mann) og uttrykk som .... og :).

Slik bør kommentaren omtrent se ut:
Norske interiørblogger
http://norskeinteriorblogger.blogspot.com/
Roll 1
Bloggen vår er en oversikt over alle norske interiørblogger. Her er alle velkommen til å legge seg til, men de må jo ha interiør som et stort tema av bloggen sin.

NIB drives av bloggere for bloggere (og lesere da, hihi). Vi er litt strenge med innmeldings-kommentarene. Hvis du ikke har dekket de 4 punktene kommentaren skal inneholde, eller kommentaren ligger under feil innlegg, kommer du ikke med. Dette er kun fordi vi gjør dette på vår fritid, og fordi denne jobben ellers ville blitt altfor stor.

Så hvis du ikke skulle komme med, må du ikke ta det personlig: det er ikke noe galt med bloggen din - bare å prøve igjen neste uke med all den informasjonen vi trenger:):)