Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 3. januar 2009

Nye bloggere

Håp
Nå er det nye året i gang, og jeg har fått ladet batteriene. Nå kjenner i alle fall jeg at energien dytter meg fremover igjen. Jeg har mange ønsker og forsett for 2009, som jeg har notert meg både i hjertet og bak øret. Jeg syns det er ganske deilig å mimre litt rundt nyttår; og ha tid og rom for å tenke på hva jeg vil ta vare på av det gamle, og hvordan jeg vil utvikle meg videre. Litt gjenbruk og litt innovasjon, i passe doser. Hihi!

Bilde: Fru Pink

Vi brukte spåkulen denne uken, for interiørtrender. Der handlet det jo også om å sette status, interiørmessig, og se hva vi vil ta med oss videre inn det nye året.

På NIB ville vi ikke ha med oss forumet lengre, så det forsvant ut i et svart hull i går kveld. Jeg har fått noen nye ideer til hvordan vi kan gjøre NIB bedre, og gleder meg til å diskutere det med de andre to flittige. Har du også satt status nå rundt nyttår? Del gjerne dine tanker med oss i en kommentar, uansett om det gjelder interiør eller andre tema.

Vi håper våre lesere også har tro og håp for det nye året.


Et medlem av NIB har allerede et håp for 2009, og det gjelder innstillingene på Blogspot:

"I og med at jeg ikke har bloggerkonto (Blogspot) og mange har stengt for navn + id blir det til at jeg ikke får lagt igjen en hilsen. I og med at mange heller ikke har mailadressa offentlig får jeg ikke gjort dem oppmerksomme på dette."

Velkommen nye bloggere:

Roll1:
Bettes lykke: Stilen min er hvit, litt shabby, litt landlig og litt new England. Blogger for det meste om interiør, men litt om livet mitt også!

Roll3:
Andre etage: I min blogg kommer jeg til å skrive om det som opptar meg, hund, familie, mat, reise, men selvsagt mest om interiør. Min store lidenskap. Stilen min er blanda, litt shabby chic, landlig, klassisk og moderne.

Herfra til evigheten: Blogg om interiør, vennskap, hverdagens gleder, og livets små finurligheter.

Lindas skattekammer: Min blogg skal handle om mine hobbyer:interiør,oppussing,håndarbeid og min store lidenskap for loppemarked. Har en litt stram stil som mykes opp av romantiske og noen fargerike innslag.

Loppehjemmet: Fersk blogger med stor interesse for interiør, lopper og hobby. Stilen min er hvit, romantisk og nostalgisk. Er småbarnsmor, noe som selvsagt også preger bloggen min.

(Ønsker du å legge deg til her på NIB, les dette innlegget først, og legg deretter kommentar under dette innlegget. Vi oppdaterer bloggrollen en gang i uken, vanligvis fredag kveld. VELKOMMEN:)

25 kommentarer:

Linda Maria Szücs sa...

1:Norsk stil

2:http://norskstil.blogspot.com/

3:Roll 2.

Interiørarkitekt MNIL som skriver om arkitektur, design, interiør, stil, kunst, trender, tips og idèer.

Sivs hus sa...

Sivs hus
http://sivshus.blogspot.com/
Roll 1
Jeg er opptatt av landlig og klassisk stil. Blogger om opp-pussing av gammelt sveitserhus samt romantisk frukthage.

Jannicke sa...

Hjem og Lykke

http://hjemoglykke.blogspot.com/

Roll 1

Fersk blogger med stor interesse for interiør. Stilen min er hvit, med blanding av romantisk shabby og en litt strammere stil. Er også veldig glad i blomster og matlaging, så dette blir nok også en del av bloggen min.

Maya: sa...

Frk. Maya's loft
http://frkmayasloft.blogspot.com/
Roll 2
En stykk ny blogger:)Stilen min er nok preget av at jeg har reist en del. Ikea, loppis, hjemmelaget, skandinavisk stil spleises med etniske tilslag. Og det er nok her fargegleden min kommer fra også. Ellers kan det nok dukke opp bilder av både fotografisk og malende/tegnende art, papirhobby og annet stæsj jeg lager. Kreativiterende virrvarr:)

Verandasol sa...

Verandasol
http://verandasol.blogspot.com/
Roll 1
Designstudent som blogger om interiør, møbler og annet dilldall. Jeg liker en landlig, hvit og romantisk stil.

Lykkeliten sa...

1: Lykkeliten interiør

2: http://lykkeliiten.blogspot.com

3: Roll 1

Jeg blogger om mitt hjem og interiør, jeg pusser opp gamle møbler, har en nostalgisk/shabby chic stil i hjemmet.

Mariann sa...

Frøken Dal
http://frokendal.blogspot.com/
Roll 4
Lidenskapelig opptatt av gjenbruk av møbler. Driver Fr. Dal`s Møbler
& Interiør. Har masse forskjellige stiler, men for tiden er mine favoritter landstil som vi har på hytten, og retro som vi har hjemme. Vil blogge om møbler og interiør. Inspiriere folk til gjenbruk

T:o)ve sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
en drøm om peoner sa...

En drøm om peoner
http://endromompeoner.blogspot.com/
Roll 3
En blogg om interiør,oppussing,hus,hage og familie. Interiøret mitt er preget av det sarte hvite med detaljer av sølv,krystall og glass.

Sigrid sa...

Buøen - Et restaureringsprosjekt

http://blogshg.blogspot.com/

Roll 1

Sommeren 08 startet vi på vårt store prosjekt, og denne bloggen viser hvordan et falleferdig hus forvandles til et koselig ny-restaurert hus. Utvendig er det et "typisk" gammelt gårdhus, og innvendig vil det få en landlig stil som passer huset og oss.

Crinoline sa...

1:Crinoline

http://crinolineandme.blogspot.com/

3: Siden det er trangt om plassen i roll 3,velger jeg roll 1

4: Helt fersk blogger som vil skrive om interiør, nye bruksområder for loppis- og bruktmarkedfunn,gjenstander som har affeksjonsverdi for meg og håndarbeide. Interiørstilen er ikke rendyrket,men en blanding av klassisk og litt landstil.

Dere gjør en fantastisk flott jobb med NIB og Flittiglisene,tusen takk.

Anonym sa...

Sivs hus
http://sivshus.blogspot.com/
Roll 1
Jeg er opptatt av landlig og klassisk stil. Blogger om opp-pussing av gammelt sveitserhus samt romantisk frukthage.

Besta sa...

Ser at alt ble galt, beklager dette og prøver på nytt.
1. Bestas Hus
2. http://bestashus.blogspot.com
3. Roll 1
4. Jeg er opptatt av en landlig og klassisk stil, ispedt en del hvit og New England i en personlig blanding. Skriver om interiør, litt om haven og det jeg ellers er opptatt av.

Frk.DrittNøgd sa...

Frk.DrittNøgd

http://frktea.blogspot.com/

Roll 2

Jeg er ei nysgjerrig jente som interesserer meg for alt fra interiør, kunst, snowboard og trebåter. Dette vil dere lett skjønne når dere leser min blogg. Gleder meg til å lese flere av bloggene her.

Ukjent sa...

Hverdagsmagi
http://lillehimmel.blogspot.com/
Roll 2

En blogg som bærer preg av nykjøpt 1.leilighet som pusses opp. Nytt møter gammelt, og naturmaterialer krysses med prismer og stål. Moderne og minimalistisk, men ikke altfor strippet og kjedelig. Utover dette fylles bloggen med hverdagsmagi, foto og design.

Bergheim sa...

Mulig det var dumt av meg, men det var i beste mening. Jeg har endret adresse på bloggen min. Siden jeg har en adresse, en titter og en tredje signatur, tenkte jeg det ble bare forvirrelse av det. Så jeg har endret både adressen og tittelen til Fallmoen. Underskriften blir fortsatt Heidi siden jeg fortsatt heter det.

Problemet er jo at de som har lagret bloggen på Canozas.bloggspot kanskje ikke finner den igjen. Jeg får heller ta meg en runde i blogglant for å informere.

I allefall den nye adressen er:

http://fallmoen.blogspot.com/

Så må jeg kanskje få be om at Bestemors vindu slettes og Fallmoen legges til under roll 3.

mvh Heidi

Erika sa...

Hei hei!

Jeg er kommet inn som ny blogger, men ligger ikke i alfabetisk liste til høyre på siden deres... Hvordan får jeg navnet på bloggen min dit?

Hilsen Erika i "Erikas små gleder"

Søt lykke sa...

1. Sommerfugl
2. http://sommerfugl-sola.blogspot.com/
3. Roll 3
4. Min lidenskap for interiør innehar det klassiske og rene, med øye for detaljer. Bloggen min omhandler også famllie og hverdagens lysglimt

LENE sa...

Englegaard

http://www.englegaard.blogspot.com/

Roll 1

Gründer, kreativ leder, designer, interiørarkitekt med lideskap for interiør, detaljer, estetikk, maleri, fotografering, tradisjoner, samt å spotte trends.
Stilarter; eco-deco, landlig/bondeantikviteter, maskulin/hvit/romantisk og New England.

Anna sa...

Anna
http//badeannasverden.blogspot.com

Roll 1
Grafisk designer med blogg om interiør, foto og grafisk design. Min stil er hvit, grå, new england, nordisk, art deco, industri.

Bianca sa...

Lima
http://limasblogg.blogspot.com/
Roll 2
Stilen min er det man på dansk kalder minimalistisk-rotehue :P For å forklare det litt nærmere så går det mye i det minimalistiske og moderne, men også en del i Shabby chic osv... Og så er jeg veldig glad i hvit.
Blogger hovedsakelig om interiør, men også litt om livet mitt ellers og det som opptar meg.

Siren sa...

1. Bloggnavn: Det gode liv
2. Blogadr:livetdetgode.blogspot.com/
3. Bloggroll: 1
4. Min blogg blir å handle stort sett bare om interiør. Jeg liker veldig godt den franske landsstil, og bloggen blir nok å bære mye preg av det.

Siren sa...

Glemte å nevne at jeg har foretatt navneskifte, og at jeg tidligere hadde bloggnanvet: Sirens hus (& hage)

Gamlå sa...

Heisann

Håper dere kan lage et link eller noe annet i denne settingen ang. Blogg treff i Rogaland

http://lundsvagen.blogspot.com/2009/01/bloggtreff-stavanger-og-omegn.html

Tusen takk.

Dere er de beste ambassadører.

klem fra Gamlå

NIB sa...

Vi stenger muligheten for å legge seg til denne uken. Nytt innlegg kommer i morgen kl 14. Velkommen!