Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

mandag 9. mai 2011

BLI MED!!


Mange syns kanskje det er litt skummelt å komme på stort treff ?Men GLANSdagen er ikke annet enn en kjempemulighet til å møte dine gode bloggevenner.

Jeg har møtt flere interiørbloggere etterhvert. Vi setter oss jo i bilen hver måned, så jeg har blitt varmere i trøya enn da jeg første gang møtte en annen interiørblogger, og presenterte meg (Solveig) som "Storeflittig". Det var ganske skummelt, og ganske komisk. Men etter 5 minutter var all isen brutt, og jeg blir bare så glad av å tenke på de venninnene jeg har fått gjennom treff. Unner dere også den gode feelingen og håper dere blir med på treff!

Har du veldig lyst å prøve deg, men syns det blir litt voldsomt å gå rett på dagen? Herlige, søte, snille KASPARA åpner kafe hos seg i Sandefjord lørdag 21. mai.


Vi håper det er flere som har lyst å lage små treff før dagen! Kanskje er det nå du tør å skrive en kommentar eller mail til en god bloggevenninne for å spørre om dere skal treffes?

Jorid fra NOE PÅ HJERTET har laget video - vi blir så varme i hjertet!

28 kommentarer:

Cecilies Lykke sa...

Jeg har superlyst til å delta, men det blir rett og slett for ambisiøst med termin rett før.. Jeg håper glansdagen blir så glansfull at den arrangeres raskt igjen så jeg kan melde meg på da:-) Dette er et fantastisk initiativ, jenter! Og skummelt; nei.. Der går grensen. Skummelt er det da ikke. Det er topp!

Klem og "lykke til" fra Cecilie

Anette Willemine sa...

Så morsomt av Jorid! :)

Gleder meg masse til Glansdagen! Det blir garantert GØY!

Klem,
AW

NIB sa...

Cecilie:
Skjønner at du må være hjemme å pleie magen på den tiden:) Var innom deg i stad, og du ser jo fantastisk ut med fine magen! Vi håper også det blir så glitrende at Glansdagen kan bli årlig:)

Anette Willemine:
Juhuu! Vi gleder oss til å treffe deg!

Bente sa...

Hei - jeg har kommet ut av "skummel-tenkeboksen" - med Glansdagbillett:) Gleder meg!

Bente.

NIB sa...

Jaaa! Herlig innlegg hos deg i dag, Bente!! :) Glad for at du kommer!

Martha sa...

Jeg er bortreist..håper på neste år!! Hadde vært knallgøy:)

Fargevandring sa...

Har veldig, veldig lyst til å komme og syns så absolutt ikke at det er skummelt...men rent praktisk er det ikke så enkelt for meg å få det gjennomført. Men forhåpentligvis blir det flere Glansdager og nye muligheter. Håper dere får en fatastisk dag:-)

Jorid + NOE Blog sa...

Hihi! ;) Så gøy at dere deler videoen!! Mange som har kommentert inne hos meg idag også, og noen har kommet ut av boksen! ;) Herlig!

GOD KVELD, i VARMEN <3

KLEM

Unknown sa...

Åååå jeg har så lyst!
Men dette er like før min store innlevering.
Jorid er SØT :)

Crinoline sa...

Gleder meg.Dette blir garantert veldig hyggelig.

Bettum Villa sa...

Siden jeg ikke har mulighet til å være med på den store glansdagen denne gangen.. så synes jeg det er ekstra morsomt at Kaspara drar i gang et mini treff i Sandefjord.
Ditt tar jeg gjerne en tur.

Klem Madelén

Trine sa...

Skulle så mer enn gjerne... men det kommer til å bli alt for hektisk oppi fotballturnering og konsert.. :(
Men guri kor løst æ har!!
Får krysse fingran førr neste gang.. så håpe æ på flere treff her oppe i nord!
E jo så gøy å bli kjent me andre bloggera :)
E jo så fantastisk mange herlige jente her inne!
Mange æ gjerne skulle bodd nærmere..

Trine

Trine sa...

Skulle så mer enn gjerne... men det kommer til å bli alt for hektisk oppi fotballturnering og konsert.. :(
Men guri kor løst æ har!!
Får krysse fingran førr neste gang.. så håpe æ på flere treff her oppe i nord!
E jo så gøy å bli kjent me andre bloggera :)
E jo så fantastisk mange herlige jente her inne!
Mange æ gjerne skulle bodd nærmere..

Trine

dolamorola sa...

Jeg har såå lyst til å være med!! Men vet ikke om jeg tør alene... ;P

Alexandra sa...

Jeg er en av de som tror det blir skummelt... ;) Men jeg har så lyst...

NIB sa...

Victoria og Alexandra:
Det er lov å ta med seg en venninne altså, hun trenger ikke ha blogg en gang:)
Dere kommer til å oppdage at skravla kommer til å gå konstanst + at det blir ganske tett program = ingen pinlige pauser:)

Bor dere i nærheten av Oslo, i Østfold eller Vestfold? Det arrangeres førtreff alle disse stedene før selve dagen. Kikk inn til Kaspara f.eks:) Kanskje man kan spørre en man ofte legger igjen kommentarer hos om man ikke kan møtes utenfor inngangen også? Sikkert mange som ville bli takknemlig for det:)

Vi har kun erfart at alle her inne i bloggeland er like hyggelige og sprudlende i virkeligheten, så dette blir bare GOD stemning:))

VELKOMMEN:))

madam mim sa...

Jeg har kjempelyst å dra, og synes ikke det er skummelt :-) Jeg er faktisk i Oslo den dagen (holder jo til i Nordens Paris), men drar videre til Danmark kl 14.30 samme dag....typisk.... Kunne kanskje fått med meg seminardelen, men til å kun rekke det blir prisen i stiveste laget.

Så jeg er kjempemisunnelig på alle som har anledning til å dra, og håper at dette blir arrangert neste sommer! Have fun, go mad :-)

Minmill sa...

Skummelt? Ja, jeg synes det. Synd jeg er opptatt den dagen Kaspara skal ha kafe, for da hadde jeg hevet meg i bilen selv om jeg bor i Kristiansand. Jeg er en sånn på gjerde sitter og må manne meg opp for å bli med på sånt. Går nu inn i tenkeboksen.

Mona Christin sa...

Godt for meg at det ikke passet denne dagen, for jeg synes også slike store arrangementer er skumle. Mange sier: "Neida, der er ikke skummelt..." Men jo da, er man beskjeden og sjenert, så klart dette er skummelt. Dette blir jo utenfor komfortsonen til mange og da er det lett å føle seg utrygg og skremt.

Jeg synes de som ikke tør, skal få lov til å ikke tørre. Ikke legg press på de. Det valget må de få ta selv.

Jeg har vært på lokaltreff med 4-5 jenter og måtte manne meg skikkelig opp for å dra. Så dette er ikke så lett som andre tror.

Men ha en fin dag dere som skal. Dette blir helt sikkert kjempe....

Klem Mona C

Camilla sa...

Gleder meg masse til Glansdagen! Det blir skikkelig spennende. Håper det er mange som er med. Hvis det blir for skummelt, gjør som meg og ta med en venn, da vel.

Er ikke flau over å si at jeg skal ha med flinke Kristin som hjelper til med bordekking og er blomsterekspert på bloggen min. Det føles trygt og godt å ha med en jeg kjenner litt fra før, må jeg innrømme. Hadde nok hatt høyere terskel for å melde meg på uten henne. Sånt føles vel forskjellig ettersom hvor glad man er i sosiale settinger med ukjente mennesker, regner jeg med.

Jeg gleder meg i hvert fall nå til å snakke med og sette fjes på mange av de flotte bloggene jeg leser hver dag. :)

Høytrykk sa...

Nå har jeg endelig også meldt meg på. Jeg har skjønt at jeg ikke er den eneste som ikke kjenner noen andre bloggere og som gruer seg litt, så da er vi mange i samme båt. Og når jeg tør dette, så tør dere andre det også! :)

Kaspara sa...

Heisan!
Bare lån bilder i vei!!!
Men nå ble jeg grusomt nysgjerrig, det skal sies!
Glad dag til dere!
Klem fra kaspara

Unknown sa...

Dumt viss noen har lyst, men ikke TØRR å komme:( Jeg har SÅÅÅ lyst, og har revurdert det å sett på fergebileter fra dk..men desverre strekker ikke budsjettet til siden det var så dyre lugarer den uken..TypiSK!!

Håper det blir flere glansdager i fremtiden! :)

Love Peace Pionies sa...

hei til nib gjengen!!:)

så kjekt dere vil låne bilder. gleder meg til å se innlegget:)

klem kristina

Fhager sa...

Jeg vil jeg vil, men jeg får det ikke til:o( Er i spania den lørdagen. Ikke noe å klage over det, men FY og moro det hadde vært!
Kos dere gløgg!!

designhund sa...

Hei kjære bloggvenner!

Jeg blir så stolt jeg, av at vi alle her inne tør være ærlige,
si at vi syns det er skummelt. Det er mange som sliter
med det å komme alene til slike fester hvor man ser for seg en gjeng superutadvente, morsomme (selv om de kjører bil), perfekte, veltalende osv. Mulig det, men vi jenter må slutte å tenke at vi ikke duger i slike sammenhenger. Ja, jeg sier det til meg selv også, jeg er ikke den som tar sosiale utfordringer så lett. Men jeg øver meg. Jeg er beskjeden så det holder rundt masse folk. Men det
er derfor jeg er så glad for at folk er ærlig, da ser vi at vi er mange i samme bås.
Det hjelper iallefall meg!!!
Nei, ikke om jeg skal la sjenansenykker ødlegge treff med mine hverdagshelter!

Om noen vil treffe meg evnt på stasjonen, eller et sted før vi går inn, så hadde det vært hyggelig.
Jeg har allerede avtalt å treffe Lidyll;-)
tlf 41404142
tone_throndsen@hotmail.com

Klem fra Tone

NIB sa...

Tone! Du er bare best altså:)

Klemmer fra oss:)

madam mim sa...

Kjære Nib, dere ruler :-) SÅ supersnilt å ordne til rette slik at jeg kan være med på seminardelen, nå ble jeg rett og slett lykkelig! Skriv opp navnet mitt (som er Linda Halvorsen aka Madam Mim), så kommer jeg! :-D

Klem