Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

fredag 7. oktober 2011

Team gjestedommere

Nå går fristen snart ut for å være med på TAPETUTFORDRINGEN. Vi har vært innom så mange spennende blogger denne uken, MÅ bare klikke inn på alle de fine bidragene. Utrolig inspirerende!

FARGERIKE sponser utfordringen denne gangen og har satt sammen et dreamteam av gjestedommere, og nå er det ikke lenge til de skal velge frem 10 finalister. Førstepremien er over-the-top: vinneren får gjøre en styling for Fargerikets glansede magasin BASE.

Øverst til venstre: Halvor Bakke. Øverst til høyre: John Erik Barkost og
Cathrine Storesund. Nede til høyre: Gunvor Nordby


HALVOR BAKKE- Fargerikes trendekspert og kjent for oss alle? Interiørguru med egen stil og egen kolleksjon. We love! Halvor har blant annet en egen tapetkolleksjon og flere fargekart laget i samarbeid med Fargerike.

John Erik Barkost - Farge- og interiørekspert fra Fargerike Tromsø. Han jobber med både private hjem og mer kommersielle prosjekter. John Erik er spesielt god på nye og spennende fargepaletter og tenker alltid på det lille ekstra for å skape et personlig uttrykk.

Cathrine Storesund - Farge- og interiørekspert fra Fargerike Raglamyr i Haugesund. Cathrine jobber med større prosjekter, nybygg og rehabilitering av eldre hus. Hun er utdannet interiørkonsulent og kan skape en mengde forskjellige uttrykk.

Gunvor Nordby - Farge- og interiørekspert fra Fargerike C. Christoffersen, avd Porsgrunn. Gunvor har jobbet med farger og interiør i mange år, og har blant annet jobbet hos Hødnebø. Hun er en mester på å blande mønstre og jobbe med spennende fargepaletter. Hjemmet hennes kan du se i siste BASE.

Dette er magasinet som vinneren av tapetkonkurransen får style i, bilder fra siste nummer.
FARGERIKE skriver om seg selv: "Fargerike er Norges største fargehandel, med 110 butikker spredd over hele landet. Med bransjens beste utvalg av fargekart, Norges vakreste maling Baronesse, og et utvalg på tapet du sjelden har sett maken til, er det lett å finne rammene til ditt hjem. Fargerikes interiørkonsulenter kan hjelpe deg med å finne den rette nyansen til ditt hjem. På FACEBOOK svarer Fargerike på dine spørsmål om fargekombinasjoner, maling, gulv og tekstiler."

10 kommentarer:

designhund sa...

::GOSJ::
rekker jeg å tapetsere nå??!
-en drøm å vinne denne da:)
helgeklem

Camilla Hounsell Design sa...

Så lekre duse farger!Dette var til inspirasjon!

Unknown sa...

Får helt prestasjonsangst hoho, for en gjeng!! Halvor er godt kjent i hjernen min. Skal på damenes aften med ham i november ;)
God kveld jenter!

Anonym sa...

Wow, for en gjeng!
Dette blir spennende å se hva de liker! :)

Ønsker dere en strålende lørdag!

Klem fra Ida

Fjasevas Huset sa...

Herlig dommerpanel:-) synd jeg ikke rakk å hive meg på:-) sånn er d uten nettverk:-(
Men snaart kommer jeg sterkere tilbake. Digger alle de flotte bidragene! Spesielt stue/spisestua til ralfefarfaraparadis sitter på hjernebarken min! Håper den kommer laaaangt;-)

Klem

Fjasevas Huset sa...

Ralfefarfars skulle d stått:-)) går unna på mobilen her.. But u got it..

KROnPRINSESSENE sa...

Spennende...
Lykke til alle sammen, både dommere og bloggere ;)
Klem May Helen

hviit sa...

Hurra! Dette blir gøy!

hviit sa...

Hurra! Dette blir gøy!

n i n a s hjem sa...

Gleder meg til å se alle de fine finalistene :)