Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

søndag 9. oktober 2011

10 spørsmål til Sweet Chili

Er du også en sånn magasinleser som syns teen smaker enda bedre, og de glansede sidene blir enda morsommere når du oppdager at det er små teite spørsmål som gjør at du blir litt bedre kjent med den som blir intevjuet?

SWEET CHILI har en utrolig herlig blogg! Anbefales! I går møtte vi tilogmed fine Pernille og 40 andre bloggere på bloggetreff. Det skal vi skrive mer om, altså! Men først 10 ting du kanskje ikke visste om Sweet chili:)


1. Beskriv stilen din med 5 ord?
Hadde du spurt samboeren min ville han svart lys eller hvit, men jeg mener vel at den er litt mere nyansert;) Jeg har nok ikke en utpreget stilart, men har forsøkt å skape min egen stil ved å sette sammen det jeg liker. Jeg faller gjerne for det klassiske, blander gjerne gammelt og nytt, velger ofte og elsker mange designklassikere.

2. Hva er ditt beste interiørkjøp?
Jeg har vært så heldige å arve noen virkelige interiørfavoritter som jeg er utrolig glade i, og disse betyr mer for meg enn de kjøpte møblene vi har i hjemmet vårt. Må jeg trekke ut én er det gamle skrivebordet med tre-spiker som er mitt kjæreste møbel.

3. Hva er et morsomste du har tatt inn i interiøret, og hva er din største interiørbommert?
Jeg er nok mer klassisk enn leken når det kommer til interiør, men den lille kaninen på datteren min sin rom får alle som kommer på besøk til å smile! Når det gjelder bommerter så må det bli sofa... Jeg er rett og slett håpløs på å kjøpe sofa og her har jeg virkelig brukt opp tabbekvoten min for å si det sånn;) Den vi har i dag er jeg forøvrig ganske så fornøyd med ;)4. Du får spørsmål av en venninne som ikke aner noe om interiør, om tre ting hun må gjøre for å få et fint hjem.
Jeg er nok over snittet opptatt av at folk tør skape noe som er sitt og ha sin egen stil. Det finnes ikke noe mer kjedelig enn å komme inn i et hjem hvor alt er kjøpt på samme sted og ser ut som en hvilken som helst møbelkatalog man får ned i posten.
Personlig, praktisk og gode oppbevaringsløsninger er nok stikkord jeg ville gitt råd om. Ellers ville jeg nok oppfordret til å tenke på helheten og forsøke å holde en rød tråd i interiøret, for eksempel gjennom å begrense fargebruken slik at ting henger sammen. Ellers kan det fort bli veldig kaotisk.

5. Du må velge: ikke kjøpe noe nytt til hjemmet på 6 mnd, eller ikke kjøpe klær.
Da hadde jeg nok gladelig droppet kles-shoppingen. Jeg synes det er gøy med klær, vesker og sko som sikkert mange andre jenter, men jeg må ha muligheten til å handle med meg friske blomster eller andre små ting hjem. De store interiørkjøpene gjør jeg derimot sjelden. Jeg er nemlig blitt en racer på å jakte på gamle skatter på loft og i kjeller hos familie og venner og ser ofte gull der andre ser gråstein;)

6. Er mann/kjæreste/venner like opptatt av interiør som du?
På hjemmebane er det jeg som mest opptatt av interiør, men det er viktig for meg at vi er enige om de løsningene vi velger.7. Feirer du Halloween?
Det har blitt et par Halloween-fester de siste årene og jeg synes det er gøy at vi har fått denne tradisjonen til Norge, men jeg er ingen Halloween-fanatiker for å si det sånn. Kanskje det blir mere pynting nå som datteren min blir litt større?

8. En interiørbok du elsker?
Jeg henter inspirasjon først og fremst fra interiørblader, de utallige bloggene der ute og fra omgivelsen rundt meg, så jeg den perfekte interiørboken har jeg ikke funnet enda...

9. Hva gjør du en fredagskveld?
Fredagskvelden er nærmest hellig her i huset *smiler* Etter en lang uke er deilig å bare være sammen, kjenne skuldrene senke seg et par hakk, spise god mat og synke ned i sofaen foran den berømte gullrekka.

10. Hva har du på deg i dag?
I dag det enkelt: chinos, hvit topp, kort cardigan og fjorårets "must": strikket hals:)

Alle bildene er fra bloggen til SWEET CHILI. Takk, fine Pernille!

14 kommentarer:

Tiril sa...

Veldig fint innlegg :D

Morsomt måte å bli litt "bedre kjent" på :)

Sommerjenten sa...

Så morsomt innlegg! :) Da vet jeg litt mer om henne :) Hun har en nydelig blogg, superflink er hun!

Klem Lene

n i n a s hjem sa...

Takk for tips til nydelig blogg!!!

Maskinistfrua sa...

Ja super fint, her må vi inn å snoke:)
Fin mandag til alle!

Old Chic sa...

-Herlig!
Og kaninen ved sengen skjønner jeg godt mange drar på smilbåndet av ; ) Så søt -Artig innslag : )

Klem fra Karina

Precious Home sa...

En virkelig fin blogg og en utrolig koselig jente!
En av mine store favoritter:)

Lisette sa...

Såååå fin blogg, liker bilder og stil!

Anonym sa...

Gøy å bli litt kjent! Dette er en blogg jeg er nødt til å begynne å følge, så lekre bilder1

Anette Willemine sa...

Kjempefint innlegg. Morsom måte å bli bedre kjent med personen bak bloggen. :)
Møtte Pernille på det hyggelige bloggtreffet på lørdag. Akkurat så søt som jeg hadde fått inntrykk av gjennom bloggen.
Koselig å se dere igjen på lørdag!!

Ønsker dere en fin start på en ny uke!


AW

Unknown sa...

Hei og hopp.

Takk for sist. Det var så hyggelig å få hilse på dere igjen på lørdag. Var så mange så vanskelig å få snakket ordentlig med alle.

Vi sees helt sikket igjen:)

Klem fra meg

Cecilies Lykke sa...

Pernille - du er så god! Digger bloggen din:-)

Sweet Chili . sa...

Tusen takk for så fine ord, snille dere:) Jeg er helt målløs og veldig glad for at dere plukket ut meg og den lille bloggen min til et slikt innlegg. Tusen takk!

Jeg storkoste meg på lørdag og syntes det var veldig hyggelig å hilse på dere NIB jentene:)

Klem fra Pernille

Myke minutter sa...

Kjempefin presentasjon av en nydelig blogg, som jeg allerede har fulgt en stund! :)

STYLIZIMO sa...

Så gøy dette var! Fine bilder, fine spm, og fine svar :) Sweet Chili har vært blant mine favoritter en stund...

Klem Nina