Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 30. april 2011

Sjarmerende uterom

I går var jeg en liten tur innom lanseringen av SJARMERENDE UTEROM. Røed gård på Jeløy i Moss er en perle, og et sted jeg virkelig kjenner meg hjemme siden jeg har vært på mange turer der helt siden jeg var liten jente.

ELLEN DYROP har sammen med fotograf Helge Eek laget bok som virkelig er inspirerende. Ellen har jeg hørt og sett mye - hun har bloggen Charmerende gjenbruk og har allerede gitt ut to andre sjarmerende bøker.

Det jeg syns er fint med den nye boken er at det såklart er både fine bilder og god stemning, men Ellen deler også tips jeg ikke hadde kommet på selv. For meg som leser såå mange blogger og nesten føler jeg finner all inspirasjon på nett, var det deilig å finne noen nye ideer også på papir. For det er jo deilig å sitte i en stol og lese i en god interiørbok!

Noen bilder fra lanseringen i går. Vakker mat og Ellen er herlig vertinne.

Boken har fokus på gjenbruk og passer kanskje aller best for elskere av landliv og nostalgi - vakker bok!

Klem fra Solveig som sitter ute på hytta og koser seg!

4 kommentarer:

Nostalgia sa...

Min favorittbok :-)

Klem, Nostalgia

Litt a` hvert sa...

Enig boken er bare vakker og full av ideer og inspirasjon........så dere koste dere veldig der ute , jeg hadde full hyre med å flytte butikken desverre å fikk ikke deltatt. men uterommet dere var på blir mitt uterom forann butikken, det er vakkert!
Ha en fin 1.mai
Monica

(eddas) sa...

Er en kjempeflott bok,jeg var så heldig og vinne den:)
Ha en flott 1 mai..
klemklem

Tullefrans sa...

Jeg har hørt så mye positivt om denne boka, og jeg har allerede plassert den høyt opp på ønskelisten.