Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

fredag 29. april 2011

Uteliv

Hjemme hos JULIE er er det pangstart i utelivet med fine pangfarger. Turkise nylakkerte kurvstoler og service fra Rice med verdens herligste utsikt gjør at både Ann Helen og Solveig er ørlite misunnelig.

Hvordan er det med dere? Har utesesongen og livet med luft mellom tærne begynt? Har dere fått de første myggstikkene og det første solbrente brystet?

I fjor hadde vi en morsom utfordring som vi har lyst å trekke frem. Vi fikk nemlig inn 110 uterom i utfordringen i fjor! Noen bilder kan du se under, eller så kan du klikke deg inn for å se UTEROM.

Det vi syns er så moro med å drive NIB er at vi ser det store mangfoldet. Uteplasser for alle typer sommerliv. Se bare på de 3 vinnerne - så utrolig forskjellige stiler som får plass på samme pall. Det er kult syns vi! Nyt bildene og kanskje du plukker opp tips til din egen sommer.

HVIIT hadde NIBs fineste uteplass 2010.


HUSET PÅ PLANEN vant 2.plass


LISBETHS LILLE VERDEN vant 3.plass.

KRISTINS HUS


HIPPIE CHIC


HOKUSFILIOKUS


SE ALLE UTEPLASSENE SOM KOM INN I FJORÅRETS UTEPLASSUTFORDRING HER.

Vi har kontaktet vinneren av Style my day - og gleder oss som småprinsesser til tirsdagen! Vi holder vinneren hemmelig frem til da:)

3 kommentarer:

I en Sving sa...

Så mange lekre uteplasser da :) Kanskje på tide å gi min egen et godt løt? ;)

Tee of Vinnord Cottage sa...

husker det var maaaange vakre bidrag ja :D :D I år kommer nok uteplassen min til å få gjennomgå litt merker jeg... nyinnkjøpt loppis benk er i god gang til å bli pusset opp... det er starten må mye mer :D

Ingvild sa...

wow mye fint!:)