Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

søndag 3. oktober 2010

Nib jentene sier ordentlig hei!

Husk utfordringen! "Lopper i blodet" finner du her.Vi har lyst å bli bedre kjent med dere, og tenkte at kanskje dere også har lyst å bli litt bedre kjent med oss som driver NIB? Hver søndag fremover kommer en av oss jentene innom for å si hei! Først ut var Solveig (Storeflittig), i dag kommer Ann Helen (fru Pink) på banen.

Hei!
Jeg er Ann Helen Lund, eller fru Pink om du vil. Jeg er gift med den fine kjæresten min, og mamma til to vakre jenter, ei på 8 år og babysnupp på 10 mnd.

Jeg startet så smått med blogging i 2008 - først som gjesteblogger på Flittiglisene og så etterhvert her på Nib. Det ble starten på, hihi, hva skal jeg si? Nesten en ny livsstil? Ihvertfall opplever jeg å ha fått en hobby hvor jeg både kan få være kreativ og hente inspirasjon fra andre kreative mennesker. En herlig spiral og en goood sirkel! Med en turnusarbeidende mann og to små barn hjemme blir det noen kvelder alene med laptopen. Da er interiørbloggingen virkelig et fantastisk univers å oppdage.

Interessen for interiør har jeg nok alltid hatt til en viss grad, men det var vel først for ca. 10 år siden interessen virkelig tok form. Det er i allefall da bunken med interiørblader begynte å innta de virkelig store høyder!

Inspirasjon
Jeg elsker det danske Boligmagasinet, det slår liksom aldri feil og har vært min soleklare favoritt i mange år! Her finner jeg alltid inspirasjon, og jeg synes den danske touchen er helt unik. Av øvrige magasiner leser jeg svenske Family living, Rom 123, Elle Interiør, Bolig Liv og Bolig Pluss.

Ellers elsker jeg Gøteborgs herlige bydel Haga og København, og finner alltid masse inspirasjon her. Også må jeg jo selvfølgelig nevne interiørbloggene! Det er en usannsynlig mengde flinke folk der ute, jeg imponeres stadig og inspireres igjen og igjen!

Min favoritt
Jeg elsker kaffemaskinen min, den lager god og livsviktig latte! Det hjemmelagede bordet fra farmors vaskekjeller er jeg også veldig glad i, samme med det nydelige nattbordet hennes med løveføtter. Seks knallturkise Mariskåler på kjøkkenbenken kan jeg også like, for ikke snakke om my precious Fiducia.

Drømmehjem
Det er et stort, gammelt sveitserhus, med nærhet til bølgeskvulp som smaker salt.
Havutsikt er aldri feil og bærbusker i hagen skal det være mengder av. Innvendig skulle vegger, tak og gulv vært dyppet i hvitmalingsspannet, sånn at deilige, lekne pasteller i form av puter, glass og keramikk, malte småmøbler og tapeter får vise seg ordentlig fram. Stikkordet for interiøret er vel upretensiøst, ledig og naivt! Jeg liker at interiøret bærer preg av at det er samlet over tid og at man ikke bare har gått inn på Skeidar og plukket med seg noe en tirsdag ettermiddag. Jeg liker det lyse og søte, men kan godt blande det med noen robuste kontraster. Også er svenskeovn et must! Finnes det noe finere enn det, tro?

Uønsket
Mørke gardiner! Jeg må ha lyset inn, ikke stenge det ute.

Drømmedag
Vi har pakket strandveskene dagen før, og reiser bare innom bakeren for ferske rundstykker før frokosten inntas på et deilig svaberg. Mannen, jeg og jentene våre. Vi venter på en vennefamilie eller to så jentene får noen og leke med, og mannen og jeg flere å skravle med. Praten går livlig, vannet holder 20 grader, sola steker og jeg blir alltid rød i panna.. Jeg sitter her og smiler bare ved tanken kjenner jeg.

Det brenner
Tradisjonelt svar her; øyner jeg muligheten må fotoalbumene med!

Godfølelsen
Jeg er så utrolig svak for freddan, jeg! Forhåpentligvis med helgerent hus, familie og venner, en skikkelig soft ektorp, en bukett rosa germini, smågodt og gullrekka.

Neste søndag blir vi bedre kjent med Julie Ifra Lahell.

27 kommentarer:

Avdelingen sa...

Kjempefint bilde. Det var veldig kjekt å bli bedre kjent med deg.

x-tine sa...

Dere er kjempeflinke å bogge,så mye fint å se på og mye inspirasjon.Mitt navn er Kristine og er nettopp begynnt med blogging,men gleder meg til jeg kommer ordentlig inn i det.Sveitserhus har vært tingen,men jeg har ett moelvenhus med mye skrullete innhold som jeg må gjøre om til mitt. Det klarer jeg sikkert med tiden som hjelpemiddel.Tusen takk for inspirasjonen dere gir.

Mitt ☆ Mine sa...

Nydelig bilde av deg!! KJekt å blir bedre kjent med deg!

Klem

gode grunner sa...

Artig å bli bedre kjent med deg! Du skriver utrolig godt -så jeg kunne lest mye mer om deg og ditt :)
Ønsker deg en fin uke!...Bare fem dager til en ny fredag med smågodt og skikkelig godfølelse! ;)
klem

Hannes dagbok sa...

Så koselig å få ansikter på dere alle:)Tusen takk for kjempejobben dere gjør!

H

Hasigamas mamma sa...

Jeg kan godt møte dere på stranda ;)
Ha en fin, ny uke!
Klem
Lise

Ramme alvor sa...

Hei!

Kjekt at det presenterer dykk slik, fram i lyset for å seie det slik :)

Britt

Anitas interiør verden sa...

Hyggelig med et ansikt på navnet og kjekt å bli litt bedre kjent med dere.
Stå på der gjør en kjempe jobb

Klem Anita

Anonym sa...

Artig å lese mer om dere:)
Men hva er greia med interiørbloggere som sitter på kjøkkenbord? ;)

Thelma Louise sa...

Hei på deg Ann Helen.:-) hyggelig å hilse på deg også.:-)

mi-rachel sa...

så gøy å lese!

Pink lady sa...

Kjekt å bli kjent med deg:)

Jeg fikk noen spørsmål fra Storeflittig på bloggen min ang kaffemaskinen vår før helgen. Nå skal det ligge et eget innlegg om den på bloggen min som jeg tror svarer på det meste av det hun/du lurte på....:)

Klem Pink lady

Bettum Villa sa...

Så morsomt å få et ansikt til bloggen! Stå på.. dere gjør en god jobb.

Klem Madelén

PS: Tror det har sjedd noe rart med hverdagsliv-rollen. Det ligger jo linker der som er fra et år tilbake?!

Jannicke sa...

Nydelig er du!! Kjekt å bli litt bedre kjent med deg :o)
Klem J.

mali-mo sa...

Så koselig å få bli litt bedre kjent med deg!

Også så NYDELIG du er!

Huldra sa...

Deler så absolutt drømmen om drømmehuset med deg. :)
Kos å bli bedre kjent med dere som står på sånn for NIB! Sier stort hei til deg, og gleder meg til neste presentasjon også. :)

Daisys home sa...

Så morro at vi får lov å bli Kjent med dere ! Kjempeflott bilde av deg.Og det er en kjempejobb dere gjør for oss her inne i Blogglandia..Har hatt gleden av å være Medlem her inne siden jeg begynte med bloggingen sommern 08.Og håper det fortsetter også fremover..Klem Sissel

Landcharm sa...

Hei til deg også! Hyggelig å hilse på dere!

Villa Klaraberg sa...

Hei Ann Helen, kjempehyggelig å bli bedre kjent med nok et medlem av NIB..ikke bare er dere dyktige og skriver godt, men dere er jo så nydelige å se på i tillegg..flotte bilder av dere må jeg si. Ha en flott kveld! Klem fra Jorunn

Kardemomme sa...

Hei du :)) Helt nydelig bilde av deg Ann Helen!Jeg for forbi innlegget på formiddagen her, men ble distrahert før jeg klarte å legge igjen noen ord! Ha en fortsatt fin uke! Klemmer fra Kardemomme :)))

meretes galleri sa...

Så hyggelig :-)
Hjertelig fra Merete

Den gode feen sa...

Så knallkjekt å lese, og så utruleg skjønne du er :)

Klem frå Linda

Balke gård sa...

Med et smil om munnen, kjente meg igjen i alt, gardiner som slipper inn lys, fredagen som er best og den gode sirkelen dette mediumet er...Takk...Klem, Marianne

Landlige Hjem sa...

Tittei!;)
For en flott måte å bli kjent med dere på!♥
Dere gjør en fantastisk flott jobb ;)
Fint å få ett ansikt på dere :)
Nyt kvelden ,)
Klem Anki

Sarita sa...

Hei, så hyggelig å bli kjent med deg:-). Dette var en merkelig lesning...for det kunne like gjerne vært meg:-).

Klems Sarita

Anette Willemine sa...

Hei, skjønne Ann Helen! Så herlig å treffe enda en av de flinke NIB-jentene. :o)

Klem,
Anette Willemine

NIB sa...

Hei alle der goinger! :)

Jeg har vært på en deilig, deilig, deilig Kyprostur, og har jo ikke fått takket for alle superkoselige hilsner! Dere er så fine!

Det hadde vært utrolig gøy å lese om dere også, forresten! Ta utfordringen! :)

Hihi, jeg kan love dere at Solveigs kamera og/eller hennes fotokunnskaper er MAGISK! Derav et veldig fint bilde:) Kjenner nesten ikke meg selv igjen, hehe;-)

Ann Helen / fru pink