Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

søndag 26. september 2010

Nib jentene sier ordentlig hei!Storeflittig på bordet hjemme hos seg.

Vi har lyst å bli bedre kjent med dere, og tenkte at kanskje dere også har lyst å bli litt bedre kjent med oss som driver NIB? Hver søndag fremover kommer en av oss jentene innom for å si hei! Aller først ut er Storeflittig.

Hei!

Jeg heter Solveig Grøvle eller "Storeflittig" her i bloggverden. Jeg er utrolig glad i både interiør og interiørblogging. For meg er interiørinteressen et eget rom i hverdagen som "bare er mitt". Her finner jeg energi og inspirasjon, og får bruke de kreative sidene mine. Gjennom bloggingen blir jeg kjent med utrolig mange flotte mennesker. Jeg simpelten elsker det!

Vi startet Flittiglisene i 2008, og noen måneder senere fikk jeg en veldig impulside om å lage NIB. Ti minutter senere var Norske interiørbloggere oppe, og vi hadde fått våre første medlemmer. I dag er vi over 1400 interiørbloggere på NIB. Veldig stolt av å få være en del av dette store interiørfelleskapet!

Inspirasjon

Jeg liker veldig mange forskjellige stiler, og får inspirasjon nesten overalt - sålenge noe er gjennomført og personlig. Jeg er svak for bloggen Decor8. Holly Becker har en egen evne til å finne de bildene jeg ikke engang visste jeg lette etter. Og så deilig rosa, da! Jeg er innom Design*Sponge daglig, selv om den kanskje ikke treffer meg like godt. Jeg leser såklart massevis av norske blogger. Dere er utrolig inspirerende, jenter!

Av magasiner leser jeg Living etc på nett (tips, dere!), Elle interiør, Rom 123, Boligpluss, House Beautiful (det er billig å bestille amerikanske blader hjem i posten). Danske BoligMagasinet er fantastisk! Og Skona Hem, må vi ikke glemme. Jeg bor jo nært grensen, hihi. Dessuten releser jeg bunken av gamle Domino-blader jevnlig, det var et morsomt blad sålenge det ble gitt ut. Jeg leser såklart Fryd sitt nettmagasin, og så leser jeg Lonny.

Stilen min er nok ikke så glam som mange av disse magasinene. Aller, aller best liker jeg stylisten Selina Lake. Hennes bok Bazaar Style er min lille bibel. Hun gjør akkurat det hun har lyst til - blander alle stiler og rocker nedover. I looove it. Hun har akkurat kommet med ny bok, men jeg er ikke helt sikker på at den treffer meg på samme måte.

Min favoritt

Den nye sofaen er uten tvil favoritten om dagen. Den kjøpte vi "toppen av Holmenkollen", fra et svært pent møblert hjem. (De fleste har utebod i hagen, her var det uteheis). Sofaen er fra Swed-form, oppholstret på nytt i hvit ull. Jeg eeeelsker den.

Drømmehjem

Jeg drømmer om småbruk ved fjorden i Østfold. Vi har endelig flyttet hjem til mitt elskede Østfold og leter på Finn etter bestemte adresser. Jeg vil ha hvite vegger, lister og gulv. Etter å ha vært på besøk hos Kjerstis lykke er jeg overbevist om at kombinasjonen hvite tregulv og betong er uslåelig.

Hadde jeg bodd helt alene, ville det blitt pasteller mot betong og ubehandlet treverk i detaljene. Overraskende tapeter, retrostoffer i turkis, lilla og nevnte jeg rosa? Møblene vil være hvite, for da kan jeg blande både det stramme og det romantiske om hverandre. Ingen tv - og et enormt kjøkken. Jeg trenger ikke stue, jeg, sålenge vi har kjøkken. Jeg gleder meg til vi finner drømmestedet! Jeg skal ikke presse på kjæresten det ultrafeminine - men vi har blitt enige om at jeg skal ha et eget klesROM, som jeg kan innrede akkurat som jeg vil. Lykke!

Uønsket

En ting som ikke kommer over dørstokken min er ølglass med decopasjeengler. Der setter jeg foten ned, ellers er jeg åpen for å prøve de fleste stiler og produkter.

Drømmedag
.

Hytte, sol, bading, barnelatter, jordbærmunn og kjærestekyss.


Det brenner


Hvis jeg må redde noe ut fra mitt brennende hjem, tror jeg det blir kunsten vår. Jeg trenger ingen "Keep calm, carry on". Jeg lurer meg selv til å tro at jeg holder hodet kaldt i nødssituasjoner. (Ja, unntatt når jeg får panikk, da - selvfølgelig:) Jeg passer på å sikre private foto på nett, slik at vi aldri skal miste bildene våre. Jeg er heller ikke så knyttet til ting. Hvis bare familien er trygg, er det egentlig ingenting i leiligheten jeg virkelig MÅ ha.

Godfølelsen

Når jeg hører en av "mine" sanger på radioen, feks Golden fields of home. Da synger jeg så taket i bilen nesten blåser av. Når den lille familien vår danser "Alle barna danser" etter middag. Hytteliv. Min store kjærlighet opplevde jeg først på hans hytte. Nå er det et sted som sitter i sjelen - og det er helt fantasisk å være der med våre 2 små. Sterk espresso om morgenen. En tom innboks. Pynte seg til fest sammen med venninner - hjelpe hverandre å velge antrekk og sminke, med et glass vino fino i hånden. Å stå midt i en storby å kjenne trøkket. En liten babyjente som lugger meg i håret for å finne trygghet til å sove.

Jeg får liksom godfølelse av så mye, jeg. Særlig av alt som har med familie å gjøre. Jeg kan fortsette hele dagen, egentlig. Så får kanskje slutte med: Å være skikkelig igang med NIB! DET er godfølelse, det. Vi har blitt en utrolig fin gjeng - og nå håper vi dere har lyst å bli bedre kjent med oss. Neste søndag kommer Fru Pink på banen:)

31 kommentarer:

Magnys Lille Krinkelkrok sa...

koselig dette.. dere er flinke piker..
klem,magny

Bettum Villa sa...

Å bli "kjent" med dere synes jeg er kjempe stas. Godt tiltak!

Klem Madelén

Tulip sa...

Koselig å lese mer om deg.
Dere er flinke som holder NiB oppdatert, og kommer stadig med gode ideer her inne:)

gode grunner sa...

Hei Solveig! Dette var en god idè! Artig at dere "kommer og sier hei", og lar oss få bli bedre kjent med dere. Gøy å høre noen av dine personlige meninger og få noen tips :)Vi er vel alle imponert over jobben dere gjør her inne -Dere er kjempeflinke!

Fjasevas huset sa...

Det var skikkelig artig å lese dette. Gøy å bli bedre kjent med dere jentene!

Ha en strålende uke.
Klem fra mor i fjasevashuset

Astrid sa...

Gleder meg til å bli kjent med dere, jenter :-)

Polly sa...

Så koselig å bli litt kjent med jentene bak NIB. Dere gjør en kjempe-jobb;)

kjersti sa...

Fiiine Solveig;)
Må si du hadde den posingen litt bedre
inne enn meg, haha:)
Du skriver så fint, og jeg koste
meg med hver setning!

Vi snakkes;)
KLEM

NIB sa...

hihi kjersti:) poseringen tok jo litt av -tok ganske mange bilder. og tilslutt ble jeg enig med meg selv om at fokus på interiøret og ikke meg var en helt herlig naturlig retusjering, hihi. du er jo bare naturlig fotogen, da, så med deg var det 3 bilder og rett i boks! vakker er du!

storeflittig solveig

Jannicke sa...

Kjekt å bli bedre kjent med deg :o)
Jeg er veldig glad du fikk denne impulsideen med NiB for ca 2 år siden!!
Klem J:

Hasigamas mamma sa...

Veldig koselig å lese mer om deg! Artig å bli kjent med dere alle :)
Ønsker dere ei fin, ny uke!
klem
Lise

Som mine dager er sa...

Jaaaa, dette var en nødvendighet - å bli bedre kjent med dere.

Hei til deg Solveig, så utrolig hyggelig å lære deg å kjenne! Nå skal jeg stupe inn i alle linkene dine og finne inspirasjon der også.

Marit

WILHELMINES sa...

Hei, dette var jo så koselig da. Dere er så flinke. Skal også stupe ned i alle linkne dine så fort jeg får tid. Ha en fin uke, ser frem til nestemann ut;-) Wilhelmines

Har en drøm... sa...

Så gøy:)
Spennende og "bli kjent" med dere flinkisene:))

Klem Line

Lottemora sa...

Så koselig å bli kjent med dere. Dere gjør en kjempejobb jenter!!!

KLem

Lottemora

Thelma Louise sa...

Hei Solveig.:-) hyggelig å hilse på deg.:-)) Supert påfunn dette.:-) gleder meg allerede til neste søndag.:-)

mali-mo sa...

Heeeei sjønne sjønne jente ;)

Du er akkurat like sjarmerende herlig som jeghusker deg , og jeg kjenner jeg er litt lei meg for at du har flyttet fra finebyen og hjem til østfolden din ;)

Kjekt å lese litt om deg ;) Ha en strående flott uke Solveig!

Fru Fryd sa...

Hei:-) Så kjekt å "hilse på deg". Tror faktisk at jeg har hatt gleden av å hilse på deg på bloggtreff her i Bergen en gang? I alle fall utrolig koselig lesing, også så herlig åpenhet:-)

Nå skal jeg følge linkene dine, og kose meg.

Flott arbeid dere jenter gjør her på NIB, og jeg er kjempe glad for at du fikk den strålende ideen å skape dette nettstedet.

Lykke til med søken etter "den rette adressen" ;0)og god uke.

STYLIZIMO sa...

Saa hyggelig aa bli litt mer kjent med dere jentene! :)

Dere er flinke!

Enig med deg naar det gjender Holly Becker og Decor8. Hun er virkelig en guru innen interiorblogging.
Gaar faktisk paa et av hennes bloggekurs om dagen, og jeg maa si jeg er imponert over hvor dyktig hun er!

klem Nina

Anette Willemine sa...

Hei, Solveig!
Det var kjempekoselig å møte deg på pressefrokosten hos Slettvoll! :o)

Dette var en super idé! Det er ALLTID hyggelig å se bilder og bli bdere kjent med de som står bak bloggene.
Dere er kjempeflinke i NIB, og jeg er glad dere kan samle oss bloggere på et sted som dette, og utveksle ideer og erfaringer!

Gleder meg til å høre fra de andre også. :o)

Ønsker deg en deilig mandag!

Klem,
Anette Willemine

Villa Klaraberg sa...

Hei Solveig! Så koselig å bli bedre kjent med deg. Dere jentene gjør en kjempejobb i NIB, virkelig! Ha en riktig fin uke, klem fra Jorunn

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Så kjempekjekt å bli kjent med dere som står bak NIB :) Takk for at alt dere deler og gjer, og for at NIB suser og går :) Utrulig mange flotte ideer og fin inspirasjon :)

TUSEN TAKK! :)

Godklem :)

Crinoline sa...

Veldig hyggelig å bli kjent med dere. Tusen takk for den fantastiske jobben dere gjør. Tenk at det nå er så mange NIB medlemmer.Tror det var ca.400 da jeg begynte å blogge for snart 2 år siden.

Linnette sa...

Det er veldig kjekt å få hilse på ansiktene bak signaturene! Ble jo veldig nysgjerrig da du hadde besøkt bloggen min ;)

Dere gjør en fantastisk jobb med NIB, godt at noen følger impulsene sine! Både konkurransene og innleggene er veldig inspirerende. Jeg blir nok medlem her en vakker dag jeg også, når jeg bare finner ut hvor jeg hører hjemme... ;)

Linnette :)

Karma sa...

Kjempefint å bli kjent med dere, hyggelig å vite hvem som står bak:) Men, en ting jeg lurte på, kanskje du utelot det med vilje; hva jobber du med til daglig?

Klem Kaja:)

NIB sa...

Hei hei Karma:) Jeg har fortsatt litt igjen før jeg er master/siviløkonom. Det tar litt tid- har fått to søte små i studietiden. Krysser fingrene for snart å ha papirer og en jobb innen humanitært arbeid:)

holmberg everyday living sa...

Veldig trivelig å bli bedre kjent med dere damene her inne:) Dere gjør en fantastisk bra jobb! Utrolig gøy og 'følge' dere på turen til Kjersti! Gleder meg allerede til fortsettelsen:) Knallstilig interiør hos deg!!! Ble helt fortapt i stolene dine jeg:) Hilsen Tonje.

Snøstorm sa...

Hei på deg! :D Så fint å blir presentert. Gleder meg til å bli mer kjent med de andre også. :D

Sarita sa...

Åh så hyggelig å bli bedre kjent med dere:-). Også veldig hyggelig at dere er innom bloggen og legger igjen en liten hilsen...man blir liksom litt stolt...i hvert fall når man er en litt ny og klønete blogger:-).

Klems Sarita

Landcharm sa...

Det var hyggelig å hilse på!

Landcharm sa...

Det var hyggelig å hilse på!