Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

søndag 27. juni 2010

Bruktbutikker i fleng..

Så er det siste søndag i måneden igjen, og her er jeg med et nytt loppeinnlegg. Loppesesongen er over for denne gang. I hvertfall i min del av landet. Men vi er så heldige å ha mange bruktbutikker rundt oss, og denne uken har jeg hatt med kameraet for å vise dere noen av godsakene som ligger der og venter på nye eiere. Dette bildet er tatt på Olemann på Eidsvoll som ikke akkurat holder lave priser, men du verden så mye flott du kan finne der.
Her er et par av hyllene med gamle duker og brikker.Herlig gammel sofa, og en flott gammel barnevogn.
Dette bildet er knipset på en annen liten bruktbutikk på Eidsvoll. Her har vi handlet flere gamle møbler og prisene er virkelig lave.Flott gammelt bord, som ble solgt akkurat da vi kom inn døren..

Potter og kar i fleng..
Her fant jeg denne nydelige gamle lampen, som selvfølgelig ble med hjem...

Det gamel retrodynetrekket fant jeg på Fretex i Eidsvoll..Den oransje skåla fant jeg på Røde-kors låven på Jessheim på torsdag. Den kommer fra Royal Copenhagen og jeg betalte en femmer for den..

Retro med stor R. Herlig brett i glade 70-tallsfarger. Signert Lena og Al Eklund, Copenhagen Denmark. Al Eklund designet brett og bokser i glade farger på slutten av 60-tallet. Den lille telysholderen husker jeg godt fra samme tidsepoken..


Før jeg gir meg kan jeg jo vise dere resultatet av oppussingen av det gamle skapet i triste farger som ble kjøpt på loppis sist jeg laget innlegg her inne. Det har nå fått et helt nytt liv på veggen her i huset ved bekken. Her kan du se hvordan det så ut da jeg kom hjem med det.
Og her er altså resultatet etter å ha svingt malerkosten i spannet med hvitmaling.

Ha en fortsatt fin helg der ute!


Beste hilsener fra Kardemomme i huset ved bekken :)
17 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Masse flotte ting da... der skulle en ha vøri... den barne vogna var råfin O=)

god søndag =)

~ Heidi ~ sa...

Så mye fint :))

Hjertedamas blogg sa...

Og jeg likte barnevogna, bordet og den gamle sofaen. Jeg har faktisk en stol som hører til den sofaen, og som jeg nettopp har trukket om. Stolen ble så flott!!!!!!! Men sofaen har jeg nok ikke plass til, har tatt med meg hjem et annet restaureringsprosjekt!!!!! en skikkelig gammel sofa som skal ha full renovering!!!!! gleder meg til å sette i gang i slutten av august!!!! Gamle ting er morsomt!!!!

Marie sa...

Så mye fint! Den orange skålen har jeg faktisk helt maken til :-)
Klem

Anne N. sa...

Hoho, så mye fiiint :o)

Er så gøy med oppussing av gamle avlagte møbler!
Klem, Anne:)

HusmorDronninga sa...

Her var det mange fine skattekammer ja! Kanskje jeg må ta meg en tur til Eidsvoll i løpet av høsten, nå som jeg er på flyttefot til Ullensaker... ikke lange biten lenger da...

Blått til lyst sa...

Takk for titten i bruktbutikker og på flotte bilder!
Fikk litt hakeslepp av bildet med det sørgmodige barnet. Husker dem veldig godt fra -70-tallet. Jeg ønsket meg ett, og hadde penger, men min mor nektet å ha disse barna i sitt hus. Akk, ja, sann. De solgte vel i bøtter og spann uten å bli støttet av meg :)

Anonym sa...

Hvor ligger de forskjellige butikkene du snakker om på Eidsvoll og Jessheim? Har du adresser?

Lena sa...

Jeg synes jammen jeg ser noen Geisha servietter i den nederste hyllen i skapet der - stemmer det??? Hvor er de fra??? Blir supertakknemlig for svar!!!

:o)

Kardemomme sa...

Anonym: For det første må jeg beklage treg tilbakemelding. Jeg er ikke så aktiv i bloggbyen for øyeblikket og så kommentaren din først nå. Men på Jessheim har Røde Kors en bruktlåve som er åpen hver torsdag ettermiddag fra kl.17 til 19.30. På Eidsvoll finner du en Fretex butikk og Olemann antikk. Vær obs på at Olemann antikk har "loppemarked" i kjelleren hvor det opereres med andre priser enn med antikvitetene i rommene hvor du kommer inn.Det har også ligget en bruktbutikk rett ved Olemann men det stenges visstnok nå. Ser ut til at huset er tomt der for øyeblikket. Håper at den åpner igjen et annet sted.
Lykke til med jakten og god sommer :))Hilsen Kardemomme :))

ingridmarie sa...

Alltid so mykje fint hos deg, Kardemomme! Takk for titten-blir i so godt humør av fargane dine! Ps. Tenkte det var likt deg før eg las sist i reportasjen din at det faktisk var deg som skreiv innlegget :)

Maruska sa...

Masse fint. Hva heter den bruktbutikken det flotte bordet ble solgt? Skulle gjerne stoppet der på vei til Tønsberg i neste uke :)
Ha en fortsatt fin sommer.
Klem Marie

Unknown sa...

Haha jeg ser vi er mange som skulle gitt mye for den barnevogna!
Loppis/bruktmarked er GULL, så moro!!

Irene sa...

På eidsvoll har vi også et loppemarked på bøn som er åpent onsdag 12-17 og lørdag 10-15.

I tillegg til lopper,kan man også kjøpe kaffe, saft og vafler. (vaflene er veldig gode)

Bare å google "bøn loppemarked" så finner man enkelt fram =)
Er man i området bør man ta turen innom.

Irene sa...

Da jeg tittet på bildene en gang til så jeg jo at loppemarkedet på bøn var det andre stedet dere var på i tillegg til olamann. My bad.

Emma sa...

Hej,
Vad mycket fina saker du hittat! Tänkte bara berätta att den lilla, vita ljushållaren som du visar tillsammans med AL Eklund-brickan mycket riktigt är från 70-talet. Det är en Royal Krona-lykta, tillverkad i Sverige. Googla på det så får du se många fina bilder - lyktan finns i flera färger och det är många som samlar på dem i Sverige. Jag har själv ett gäng. Må så gott och tack för en fin blogg!

Hälsar Emma

Anonym sa...

Hei.
Jeg leste at du nevnte butikken Olemann på Eidsvoll og en annen liten brukt butikk på Eidsvoll, hva heter den andre lille og eventuelt hvor sånn ca ligger den? Veldig takknemlig for svar.

Hilsen Hege