Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

søndag 30. mai 2010

Loppefeber

Nå begynner det virkelig å nærme seg slutten på loppesesongen for denne gang, men det er fortsatt noen slengere som ligger litt etter i løypa, og det er jo bra. Det har en tendens til å være slik at det arrangeres mellom 20 og 30 loppemarkeder på en og samme helg i Oslo-området, og da er det jo umulig å ikke gå glipp av noe. I dag har vi vært på langtur for å besøke familien i Vestfold, men da vi oppdaget at det var loppemarked underveis, reiste vi tidligere for å se om vi kunne finne noe gøy. Dessuten er det siste søndag i måneden, og da er det jo min tur til å lage loppeinnlegg her på NIB også.
Det var mange som hadde tatt turen til dette markedet på morgenen og jeg gikk inn helt uten forventninger. Men her ser dere likevel resultatet av utflukten vår.
En gammel koffert. 2 lamper. En bukk i glass. 2 heklede puter, og et broderi i pastellfarger.
Trodde jeg var ferdig og lei av disse broderte bildene, men da jeg fant dette i pastellfarger ble jeg
revet med, og tok det med meg. Det kommer nok til å ende opp som pynt på en veske, eller en pute etterhvert.
Hva skal en retrodame med et gammelt bonderomantisk skap, tenker dere kanskje..
Men bare vent til jeg får plukket av det håndtakene, muligens dørene, og så svingt male penselen. Ser det tydelig for meg i tankene, og det kommer til å bli så fint på kjøkkenveggen..

Denne lyseblå lampen fra 50-tallet ga meg hjertebank.

Kommende bilder er tatt på selve loppemarkedet, og jeg må beklage kvaliteten. Kameraet mitt klarte ikke helt å fange de riktige fargene i lyset inne i denne hallen. Men bildene gir en pekepinn på noen av tingene som var levert inn der.
Flott gammel stol.Pussig liten sofa. Den ble solgt med en gang....


Hadde jeg hatt plass hadde jeg kjøpt denne sofaen. Fargegjengivelsen er helt feil på bildet. I virkeligheten var den nydelig gammelrosa, og en sånn har jeg hatt på ønskelista lenge.

Lamper i lange baner. Det står omtrent en million 80-talls kulelamper på loppemarkedene nå.
Ingen kjøper dem. Heller ikke jeg. Men man må altså ta seg god tid til å kikke både over og under bordene hvis man vil gjøre noen kupp.


Ha en fortsatt fin helg der ute :)
8 kommentarer:

Fru Fryd sa...

Wow, dette så ut til å være et loppemarked med mange flotte og spennede ting. Artig å gå på skattejakt slike steder, og du har jo funnet mye lekkert og flott. Kos deg med loppene, og god søndag!

Anonym sa...

Gøy med loppemarked. Så mye kult du fant. Til lørdagen skal jeg på loppemarkedet til Rygge IL. Gleder meg såååå:) God søndag! Siri

Bettum Villa sa...

Var på loppemarked i Vestfold i går jeg også! Det var jo kjempemorro (som alltid). Fant noen morsomme ting som kommer i et innlegg senere i dag. :D

Synes det er flott at det er noen som har loppemarked litt senere også. Ellers blir det jo så mange man går glipp av fordi de starter sammtidig.
Nå kan vi bare vente til slutten av sommeren. Da er det alltid noen fine loppemarkeder.

Klem Madelén

idyll sa...

Så mye fint, bare eeeelsket skapet!! Formen var nydelig:) Gleder meg til å se resultatet!!

Klem fra Idyll

Villa Minde sa...

Gleder meg veldig til å se skapet etter at du har tryllet litt med det - jeg er sikker på at det kommer til å bli superfint!! :0) Hmmm, lurer på om ikke noen av de 80-talls lampene kan bli fine med noen strøk maling og nye skjermer.. Tror det blir en tur på loppis til helga jeg ;o) Ønsker deg en strålende dag!

Marie sa...

Så mye fint du fant, Kardemomme! Den blå lampen var veldig fin! Jeg slik gammelrosa sofa står på min ønskeliste. Her i vårt distrikt gjenstår fortsatt et stort loppemarked hvor det pleier å være mye møbler, så jeg har et lite håp.
Klem

Kardemomme sa...

Siri: Lykke til med loppemarked på søndag! Krysser fingrene for at du skal finne MASSE fint! Ha en fin dag og uke videre! Klemmer fra Kardemomme :)))

Unknown sa...

For deres fargerike og inspirerende blogg har jeg lagt igjen en award til dere på min side :).

Ha en strålende dag!