Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

mandag 23. november 2009

Nye bloggere

Vi har lagt inn nye bloggere, så nå finner dere som har søkt bloggene deres her inne. Noen kom ikke med i ønsket roll, og denne gangen var det mange som ikke engang kom med. Vi registrerer rene interiørblogger:)

Vi oppfordrer alle som har kommet med om å legge inn en kommentar i dette innlegget - så finner andre nibmedlemmer dere:)

47 kommentarer:

Gro sa...

Jeg savner link til de nye bloggene i dette innlegget... Det er lettere å finne de nye og besøke deres blogger når det vises her på NIB hvilke som er nye! Tidligere har det ligget link til de nye i innleggene... Kunne dere pliiis fortsette med det???? Klem Gro

NIB sa...

For at Nib ikke skal bli en heldagsjobb, men fortsette som en hobby, har vi vært nødt til å gjøre det på denne måten:) Vi har ikke lenger kapasitet til å linke til alle.
Kanskje kan heller de nye bloggerne lage et innlegg hvor de forteller at de er nye, så kommer det opp i bloggrollen og dere får mulighet til å følge med?

Iren sa...

Jeg har ny blogg, besøk meg gjerne;)
Jeg blogger om den franske landstilen og vil vise dere rundt i huset mitt og fortelle dere om alle lure og mindre lure justeringer jeg gjør på veien til å få fullført den franske landstilen gjennom hele huset!!!
Og kommentarer er hjertlig velkommen og legger du igjen en kommentar hos meg så besøker jeg deg!!!

Ramme Alvor sa...

Fint design. Selv kaoset er strukturert :)

Elin | Draumesidene sa...

:) Eg kom nok ikkje med? Søkte for mange veker sidan... Men det er ikkje så farleg! Fantastisk jobb som blir nedlagt her! Og så kan no dei som les dette, besøkje meg? Velkommen! Eg har lagt inn ein ny søknad; håper eg kjem med ved neste vurdering! :)

Elin

Kristine sa...

Jeg er ny :) Blogger om oppussing og interiør i ei loftsleilighet i byen og i ei hytte i skogen. Besøk meg gjerne :)

Elin | Draumesidene sa...

Heia NIB! Takk for oppfordringa; eg har allereie lagt inn ein ny søknad!

Klem Elin :)

Heidi sa...

Jeg er også ny :-)

Huset på terrassen sa...

Heisann! Jeg har ny blogg her på NIB:) Blogger om huset vårt på terrassen, mat, barn og hverdagsliv. Gla i den hvite landlige stilen med elementer fra naturen og romantiske detaljer. Setter STOR pris på et lite spor fra deg så besøk meg gjerne ! Klem Linda :)

Tonje sa...

Rekker opp hånda; jeg er også ny! Har et forholdsvis nytt hus (var ferdig våren 2007)bygd i Sveitserstil. Vi har forsøkt å være så tidsriktige som mulig og har brukt mye tid på å få detaljene riktig. Har en klassisk, romantisk, "herskapelig" stil med litt nytt, litt gammelt og noe arvet. Velkommen!

Fru Glitters Hus sa...

Hei alle sammen, jeg er også ny her på NIB. Har blitt helt hekta på dette nå, syntes det er utrolig gøy og følge andre blogger . Veldig mange fine. Ta turen innom meg vist du har lyst:-) og legg gjerne igjen en kommentar.Klem fra Fru Glitter

Anonym sa...

Hei!
Syns rollen er litt rotete hva angår stil.Er det ikke mulig å rydd litt/gjøre om kategoriene?
Feks. Shabby shic ,Country,New England, Retro,Minimalistisk?
Interiørstilen i interiør og herdagsliv kan jo være så mangt, og nå ser jeg at dere legger kun til interiørblogger så da kunne de kanskje vært kategorisert i en annen gruppe? Vil jo gjerne få med seg "alle tips" innenfor den stilretningen en liker best:)
Bare et forslag:)

Heidi sa...

Jeg er enig med den anonyme, jeg forstår heller ikke helt rollene, men det er jo bare en detalj, da.

Liv sa...

Hei hei, jeg er også helt ny her, men veldig glad for å få være med!

Jeg blogger om huset vårt, interiør, oppussing og litt om livet generelt.

Jeg blir veldig glad om noen besøker meg.

Jeg ønsker alle en super dag :-)

NIB sa...

Hei!
Rollene forblir nok slik de er en stund til:) Takk foe innspill!!

Ananas sa...

Hei alle interiørvenner!

Jeg er også ny her i bloggverden.
Hjertelig velkommen til min blogg, som bærer preg av oppussing og oppussingsplaner for det nye huset <3

Ananas

Frk Ligaard sa...

Besøk gjerne min blogg selv om jeg heller ikke denne gangen er tatt opp som medlem... Får vel søke ennå en gang og leve i håpet..
Ha en strålende dag videre!

Frk Ligaard

Frk Ligaard sa...

Besøk gjerne min blogg selv om jeg heller ikke denne gangen er tatt opp som medlem... Får vel søke ennå en gang og leve i håpet..
Ha en strålende dag videre!

Frk Ligaard

ANETTESHUS.COM sa...

Velkommen til alle nye bloggere!!

Klem Anette:)

NIB sa...

frk ligaard:) jeg har ikke vært på din blogg da jeg la til i går, de tkan bety at du feks sender feil adresse, har glemt å spesifisere roll etc, jegg hadde søkt på nytt:):)

Merethe sa...

Jeg er en av de første som ble registrert hos NIB, men som hadde en litt for lang pause, og datt dermed ut av systemet. Nå har jeg oprettet ny blogg pg ventet i flere uker på å få "komme inn i varmen" igjen, men dog.. Flesteparten av innleggene er interiør, så det var litt overaskende at jeg ikke kom med.
Håper dere kan se igjennom innleggene en gang til, og kanskje vurdere meg på nytt..

Velkommen til nye bloggere, blir artig å følge med på dere! :)

pensjonat frua sa...

Velkommen inn på min side :-) Føler meg ennå veldig fersk her, ser jeg har mye å lære, men er veldig spennende dette. Jeg bor i ett gamelt pensjonat på landet, så herav navnet solbakken pensjonat.Bloggen er om livet i og rundt pensjonatet :-) Så igjen varmt velkommen inn for en titt :-)

Kreative drømmer.. sa...

Ja!:) Endelig kom jeg også med! Tusen takk!!! Ha en fin fin dag alle sammen:) Velkommen inn til meg.

Konvallhaugen sa...

Hei alle sammen!!

TUSEN TAKK for at jeg fikk være med her, og ønsker alle hjertelig velkommen til å besøke min blogg!
"Her vil jeg bygge og her vil jeg bo"....
Vi blogges!
Med hilsen Liv Johanne

Skrekk og Gry sa...

Jeg kom ikke heller med... :(
Men blir glad om noen titter innom hos meg likevel..

Skrekkog Gry
Akutte anfall av kreativitet i
hjemmet..

hilsen Gry

Karina sa...

Jippi! Jeg er også med ;-) Utrolig gøy dette, og så utrolig mange flotte blogger der ute!! Jeg blir virkelig inspirert!

Velkommen til min blogg!! :-)

Mvh Karina

Anonym sa...

Hei!

Synes det er fint at dere er litt "kresne" når dere legger til blogger, for det er så mange som blogger om alt annet enn interiør... Jeg ser det finnes en del av dem på rollene allerede, er det ikke mulig å melde de ut? Si at de dessverre ikke får være med lengre siden de har sluttet å blogge om interiør? Selv om jeg skjønner det kan føles stygt gjort... Men da blir det mer rettferdig for alle.

Hilsen ivrig leser uten blogg

H sa...

Hei alle i NIB:-D

Jeg har fått bli medlem med butikkbloggen min og det er jeg veldig glad for. Der skriver jeg litt om det som skjer i nettbutikken min helenasrom.no og etterhvert så blir det nok også noen drypp fra prosjektet vårt på min egen lille Helenas sitt barnerom. Velkommen inn både i butikk og blogg!

Beste hilsner fra Berit, Helenas Rom

Anonym sa...

Finnes det ikke en side hvor alle interiørblogger (med rom for litt annet også) kan registrere seg? Selv leser jeg mange blogger som er kjempe inspirerende selv om det ikke publiseres nye innlegg så ofte som kreves for å være medlem her.

Rosemary and thyme sa...

Tusen takk for at min blogg nå er med i NIB.
Ønsker alle hjertelig velkommen til å besøke min side. Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg glad!

Tusen takk til Flittiglisene!!!

Klem Tove

Mina sa...

Jeg er ny! Jeg bor i det gamle huset til foreldrene mine, og blogger om mye herifra, men også om andre ting. Jeg ønsker etterhvert en hvit, nostalgisk stil, men det koster og tar tid. Jeg blogger derfor om veien dit. Velkommen!

NIB sa...

Hei anonym/e:)

Her på nib ligger en i rollene helt til en ikke har publisert på 2 mnd. Deretter mister en sitt medlemskap. Jeg kjenner ikke til mer enn en håndfull "store" blogger som noensinne har gått over denne grensen, så jeg ser ikke dette er noe veldig stort problem:)

Det eneste medlemmet trenger å gjøre for å komme tilbake, er å melde seg inn igjen. Når det er sagt er det mye vanskeligere å bli medlem nå, enn da NIB startet opp.

Da NIB startet opp la vi til alle som selv anså seg som interiørbloggere. Det var altså ingen "kontroll". Nå vurderer vi hver enkelt blogg, og såfremt en ikke publiserer 8 av 10 innlegg om interiør, kommer en ikke med.

Dermed kan en som har mistet medlemskapet sitt, ha det betraktelig vanskeligere å komme inn igjen nå, selv med samme blogg.

Det flotte med en blogg er at en bestemmer HELT selv hva en vil publisere, hvor mye, og hvor ofte. Men - for å få NIB til å fungere, har vi satt opp noen svært få regler, og de må de som ønsker å være medlemmer hos oss forholde seg til:):)

Det kan virke strengt, det er overhode ikke meningen, men vi bruker ENORMT mye av vår fritid på å få dette til å fungere:):)

Hvis du ikke har fått beskjed om at bloggen inneholder for lite interiør (som kommentar inne hos deg), kan det være at du har glemt noe i søknaden den, eller du har skrevet feil bloggadresse som gjør at du ikke har blitt medlem. Alle søknader som ikke inneholder alle og RIKTIGE opplysninger blir umiddelbart oversett.

Ragnhild sa...

Hei hei..
Jeg er ny i bloggverden, og ser at min lille interiør blogg Apehuset er tatt inn i varmen, og jeg er lykkelig for det. Takk takk:)
Min stil er: Det liker jeg, hvor kan VI ha det?
Besøk gjerne min blogg, og legg igjen en hilsen:)
Stor klem:)

MiaNostalgia sa...

Jeg ble medlem etter at NIB sluttet å publisere de nye medlemmene og min blogg ligger under Nostalgiske Blogger. Min interiørstil er en blanding av Shabby Chic stil (uten for mye krims krams) og en mer moderne stil. Hvit er grunnfargen, med små fargeinnslag. Jeg liker å samle og dele inspirasjon og tips og synes det er veldig hyggelig med besøk på bloggen min :-)

MissMette sa...

Hei alle sammen :o)
Jeg er også ny.... og ble medlem nå, jeg ligger under Interiør Hverdagsliv 2.... Kom gjerne innom å hilse på, så kanskje jeg oppdager DEG også :o)
Klem fra Mette

Hos Tromsdal sa...

HER ER JEG, FUNKISEN!
Søkte for flere mnd siden ,men kom ikke med...

Min stil er funkis, liker alt som har en funksjon og er moderne.

Anonym sa...

Her er min splitter nye interiørblogg; http://vhhome.blogspot.com/
Velkommen inn!

Anonym sa...

Her er min splitter nye interiørblogg; http://vhhome.blogspot.com/
Velkommen inn!

Anonym sa...

Jeg er stor fan av NIB, og syns dere har gjort en flott jobb, sikkert mye arbeid som ligger bak. Men en liten sak bare, siden dere er blitt strengere ang. medlemskap. Syns det blir litt urettferdig at enkelte av de "gamle" medlemmene kan blogge om alt annet enn interiør. Ta gjerne og gi de en påminnelse i ny og ne om dette.

Bente sa...

Hei! Jeg søkte nå sist gang, men har ikke fått noen kommentar om hverken det ene eller andre. Betyr det da at jeg har skrevet noe feil da jeg søkte? Usikker på om bloggen handler for lite om interiør, eller ikke...

Har for eksempel skrevet litt om illustrasjoner jeg liker og kunne tenkt meg osv...og vist bilder av illustrasjonene - men blir dette først "interiør" når de henger i ramme på veggen hjemme? Ikke så greit å vite hva som telles som interiør å ikke:-)

Uansett gjør dere en flott, frivillig jobb her på NiB! Forstår godt at dere må være strenge.

Drømmeslottet sa...

Hei! Jeg er også ny her. Vi skal bygge nytt hus og Drømmeslottet inneholder det som inspirerer meg med tanke på det nye huset og ellers alt som gjør meg glad. Stilmessig liker jeg best den "amerikanske" og ellers er jeg helt på tuppa etter filmhus. Blir veldig glad om noen har lyst til å titte innom og gjerne legge igjen en liten hilsen...alltids kjekt med tilbakemeldinger og å bli kjent med andre inspirerende bloggere.

Lille Liljehvit sa...

Hei alle sammen :)

Jeg er også en ny blogger, og jeg vil bare si at jeg er utrolig takknemlig for at jeg har blitt tatt opp i NIB, for jeg er et stort FAN!!! :) Tusen takk til Flittiglisene, og så vil jeg bare si at dere gjør en helt utrolig god jobb!!! Tar hatten av!!! ;)

Til alle der ute i bloggeland, ønsker jeg dere velkommen på min blogg: www.lilleliljehvit.blogspot.com

Det er utrolig koselig å få kommentarer, selv om den minste ting, for da ser jeg at jeg har besøkende :) Jeg går alltid inn på de som har lagt kommentar hos meg, og legger igjen et spor... :)

Jeg blogger mest om alt som er hvitt....og nye og gamle prosjekter i shabby chic, hvit stil. Av óg til har jeg noen sære tanker som kommer med, og noen 'myke prosjekter' som jeg kaller hekleriene mine. NB..jeg er IKKE flink...hi hi....

Kom og ta en titt da vel!!

Stor klem til alle sammen fra

Lille LiljeHvit

Anonym sa...

Vinke vinke, jeg er også ny her inne. Takk for at jeg får være med i det gode selskap ;-) Har blogget mye før, men opprettet en egen blogg til ting jeg lager til heimen, til gallerier og salg. Jeg har som mange andre her den hvite stilen, med en dæsj shabby chic/vintage, en dash nordisk, en dash meg selv. Jeg liker robuste materialer kontra blonder, ulike stoffer og overflater. Jeg maler, syr, scrapper osv, så disse elementene vil dukke opp i bloggen min. På sikt ser jeg for meg å bruke bloggen til å vise oppusning og innredning av leilighet (som ganske snart vil bli kjøpt), samt det å gi liv til gamle møbler. (Elsker loppis!!)

At noen ildsjeler "modder" denne siden er topp, all kreditt til dere. Det er fantastisk mye fint i de mange bloggene her inne som jeg søker inspirasjon hos, og ikke minst drømmer meg bort i. En dag, skal jeg få et slikt hus selv:-)

koselig om du titter innom siden min, du er hjerterlig velkommen!

Tornerosedesign v Marianne

SiljeVanilje sa...

heihei!:)
Nytt stolt medlem her også!:)
Kom gjerne innom en tur!:)

Tiriltungen sa...

Velkommen, velkommen inn på min blogg!!!

Tiriltungen er navnet og her blogges det om små interiørdetaljer (ink tips og triks) og litt større detaljer vil komme etterhvert som både jeg og min bedre halvdel får satt tenna i vårt oppussingsobjekt!

Plassen er Tronmdheim og laget er såklart Rosenborg;)


Selv om ikke stilen min (vår!)skinner gjennom i bloggen min enda, vil jeg nok være trofast mot bomull (ikke myk og god, men fin og hvit farge)!

Hjertelig velkommen både liten og stor, hvit eller fargerik, norsk eller svorsk!

Hilsen Tiriltungen

Anonym sa...

Jeg ser jeg ble registrert her på NIB, men lurer på om det ikke ligger link noe annet sted, slik at andre bloggere kan se hvem som er nye?

Forstår godt at dere ikke har kapasitet til å gjøre alt dere gjerne ville lenger dere NIB-jentene. Men hvorfor ikke invitere flere med på laget, som også har lyst til å hjelpe? Er sikker på at det er flere som gjerne ville ha gjort det for å få NIB til å gå rundt på en ordentlig måte!

Titt gjerne innom bloggen min, The Mint Home forresten :) Vi flytter inn i nytt hjem om to uker, som vi gleder oss veldig til.

Ingunn sa...

Velkommen til dere nye. Det er kjempestas å være med i dette fellesskapet.

Ha en fin førjulstid.

Ingunn Hjemmets Gleder