Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

søndag 22. november 2009

Pepperkakebyen trenger nødhjelp!

Hei på dere.
Her kommer et rop om nødhjelp! Jeg vet i alle fall hva vi her i det bergenske flittighuset skal gjøre i morgen - her blir det pepperkakebaking!


Bilde: Martha Stewart

Fru Fryd sendte denne mailen i dag:

Jeg leste i nettutgaven av Bt og Ba at Pepperkakebyen vår i Bergen har vært utsatt for hærverk, noe som er fryktelig trist for dem som har bidratt med byggverk, og ikke minst for alle de små som har slik stor glede av å besøke den søte Byen.

Sjefen for Pepperkakebyen ber oss bergensere mobilisere oss slik at vi kan gjennoppbygge byen, og det er her jeg lurer på om vi NiB medlemmer kanskje kan bidra med å sende ut en oppfordring i Blogglandia? Det hadde vært så kjekt å kunne bidra med å få Pepperkakebyen "reist" igjen, for dette var så utrolig trist og leit og vanskelig å fatte at noen kan få seg til å gjøre dette mot alle Pepperkakeinnbyggerne og Bergenserne.

Hilsen Anita- Fru Fryd

9 kommentarer:

silje-sin sa...

For et flott tiltak! Hadde jeg bodd litt nærmere hadde jeg selfølgelig vært med! Lykke til:)

Margrethes hus og hage sa...

Så bra! Utrolig at noen kan ødelegge pepperkakebyen :(
Bor ikke i Bergen, men håper det er mange derfra som ser oppfordringen!

MissMette sa...

Helt ufattelig at noen kan ødelegge peppekakebyen! Er ikke til å tro!!! Bor desverre alt for langt unna, men sender mine tanker til de som stiller opp, veldig bra!
Lykke til...

Elin | Draumesidene sa...

Lykke til med gjenoppbygginga! Sender alle gode tankar til dei som stiller opp! FLOTT!

Klem frå Sunnmøre! :)

Jannickes Hjemmekos sa...

Forstår ikke at mennesker kan ha så lite respekt overfor andre mennesker - det er en skam.

Linecas have sa...

Ja jeg så dettte på tv. Jeg ble så eitrandes forbanna. Stakkars unger som har jobet så lenge med dette. Ondskapfullt er nesten ikke dekkende.

ingridmarie sa...

Når en pepperkakebaker baker pepperbakekaker!! Her i huset har vi kjøpt inn og skal igang med å bake nye hus til pepperkakebyen! Ett skal vi pynte her heime med ungene og ett skal eg ta med på skulen og pynte saman med elevane-på onsdag skal vi rusle ned og levere byggverkene :)

At nokon kunne gjere dette bryter med all rettferdighetssans-både for små og store! No må vi vise ungene at vi ikkje gir opp-Vi lar oss ikkje knuse! Tross alt-dette gir oss ein følelse av å kjempe saman mot det vonde-det gode skal seire!!

"Alle" i byen er med!

Lille Liljehvit sa...

Utrolig bra tiltak, og det vil jeg applaudere. Selv bor jeg ikke i Bergen, men jeg ser på byen som mitt andre hjem, da min kjære samboer er herfra, og jeg besøker byen ofte..Jeg oppfordrer alle til å støtte med pepperkakehus!!! Så på nyhetene at det er bakt over 100 nye hus..? Er det sant? :) Dere er så utrolig flinke altså!!!

Lykke til med baking, og pynting fra

Lille LiljeHvit :)

Creative By Helena sa...

Jaaa... i morgen skal jeg levere mitt bidrag...

Var skikkelig artig å pynte pepperkakehus igjen. (Men hadde glemt hvor vanskelig det er å lime sammen)... hehe

skal legge det ut på bloggen min ;-)