Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

onsdag 9. september 2009

Radio radio radio

Jeg har fått meg DAB radio til å ha på kjøkkenet. Ser der er litt diskusjon rundt DAB, men jeg syns det fungerer veldig fint på kjøkkenet. Jippi! Jeg valgte denne, men det er jo så mange flotte radioer på markedet nå: kanskje finner du en favoritt? Her er det både med og uten DAB:)
Roberts radioer i nettbutikk nært ditt tastatur: Ser både Sweet Memories skal ta inn disse og på LandRomAntikk har de allerede ute. Priser fra 1990 - 2990,-. Disse radioene må jo treffe noen av oss bloggere - kan ikke skjønne annet! Cath Kidson har tilogmed designet på to av disse:)

Dualit radio. Fins også i smashing chrome. Pris 3490,-


Bush har noen heerlige radioer! Jeg hadde veldig lyst på en slik, men siden vi har miniputtkjøkken, ble det liksom ikke plass. Ikke er de DAB heller. Priser fra 495,- hos Lefdal. Så de samme på Kremmerhuset, men ca 1200,-.


Så er det Tivoli, da. Model one er jo nesten en klassiker allerede. Fins i flere farger og utførelser. I tillegg fins det feks iPAL og iSongbook. Priser fra 1195,- og oppover mot 2490,- hos Deal.Pure har også retroinspirerte radioer. Evoke fra ca 2500,-

8 kommentarer:

lee sa...

Radio på kjøkkenet er et must! Jeg har en Tivoli Songbook DAB (i bronsefarve) og er superfornøyd..MEN har alltid ønsket meg en Roberts. Ingenting slår deres rene og retro design.

fru Pink sa...

Oj,så mange fine!! Jeg har bare min "tivoli-kopi" fra Bokklubben.. (faktisk to av de, mannen hadde lyst på en på badet også så vi meldte oss inn begge to, hehe).
Men den lyseblå Bush så herlig ut (og billig!), for ikke snakke om en Tivoli Ipal. Nice:)

rod i hob sa...

Så mange flotte radioer!!
Hadde ingen anelse om at det var så mange spreke versjoner :-)

Eg kunne tenkt meg lyseblå eller kvit BUSH -likte dei ja :-)

Reisefeber... Reiser til Berlin i morgon tidlig :-) God helg!!

Ninas Drops sa...

Pip...
Herlige radioer.
Jeg har BUSh radio i lyseblå...utrolig dårlig lyd altså...kul å se på men ikke noe å høre på.
Men så har jeg den dere viser her i BUSH svart(nederst).., men i hvit som DAB og den er super...bare et lite vink fra meg.
Drops

Sweet Memories sa...

Hei.Så koselig at dere linket til meg da,i forbindelse med at vi snart får inn Roberts Radio.Tusen takk !
Har aldri hatt en Roberts ,men likte designet.Regner med at lyden svarer til forventningene.
Har selv den Bush radioen i beige på hytta,og den har jeg vært veldig fornøyd med.
Det er allikevel ikke en radio jeg løfter med meg overalt(virker litt lett og skjør i plasten) ,den har stått på samme plassen i mange år.Fin og grei lyd synes jeg. Tivoliradioen er super ,da det er lett å koble til Ipoden og løfte den med seg over alt ,både inne og ute ,uten å være så redd for fukt og slikt med den .Og så er den handy i size:)
Å jobbe med nettbutikk er ikke ultrasosialt,så her høres det på radio hver dag under pakking av ordre.;)Utrolig kjekt at dere viser så mange forskjellige radioer,har ikke sett alle de variantene før.
Stilig!Godt innlegg:)

små og store drømmer sa...

Så mange fine.
Vi har iPal på badet. Love it!
Og i stuen bruker vi Sonoro.

http://www.designerlife.no/product/470602/Sonoro_Sonoro---Cubo---DAB-radio,-hvit.html

Anonym sa...

Jeg har den beige BUSH-radioen (fra Kremmerhuset) og det er DAB-radio! Den liker jeg godt og det er god kvalitet på lyden!

jon.branaes@nrk.no sa...

Så hyggelig å se et flott utvalg DAB-radioer! Vi som lager innholdet håper at dere synes tilbudet er bra. I åra som kommer skal vi lage mer radio eksklusivt for DAB. Og om fire-seks år regner vi med at FM blir borte, slik analog TV er blitt borte allerede, og da er det jo DAB man må ha...

Takk for et påskudd til å bli kjent med bloggen!

Mvh Jon Branæs, kanalsjef NRK P1