Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

onsdag 9. september 2009

Nye bloggere

Velkommen nye bloggere! Husk at bloggene skal inneholde mest interiør, og husk og sjekk at bloggnavnet ikke er for likt andre medlemmers. Vi har under tvil godkjent noen denne uka, mens et par ikke har fått være med i denne omgang.Roll 1
Min stil er litt Roll 1 med hint av Roll 2, jeg elsker det hvite, men faller av og til for det fargerike.Inne hos meg går det i små prosjekter og lopper, men helst små prosjekter MED lopper!
Jeg er en helt fersk blogger. Vi flyttet til "nytt" hus for kort tid siden og min sønn døpte det nye huset vårt "Huset på Øya" - derav bloggnavnet (men på engelsk). Vi pusser opp flere rom i huset og jeg vil blogge litt om det fortløpende. Liker å ta vare på gamle møbler og pusser de gjerne litt opp. Elsker interiør og er glad i det meste som er hvitt, har en romantisk men klassisk stil hjemme og er glad i New England Style.
Blogger om interiør som gir meg inspirasjon og som gjør meg glad. Møbler og ting som i mine øyne har det lille ekstra og gir wow faktoren som mange av oss leter etter. Har nettopp kjøpt nytt hus som jeg holder på å møblere og prøver også å finne nye kreative løsninger!
Digger den franske landstil kombinert med mye komfort, en teskje rå rustikk, en spiseskje hvitt og slitt, en liten dæsj med industri, noen håndfulle med loppis og gjenbruk, litt krydder av sorten barn, prosjekter i hytt og gevær, og ikke minst mine drømmer, ideer og tips av ulik variant.
På bloggen min kan du se litt av mitt hjem, mine interiørtips, nye innkjøp og mitt håndarbeid. Jeg håper jeg kan inspirere med mine ideer, skryte litt og ikke minst få ideer og tips fra dere. Så titt innom min blogg og legge gjerne igjen kommentarer.
På bloggen min vil du se bilder fra mitt hjem, ting jeg lager, nye interiørinnkjøp og interiør jeg gjerne skulle hatt. Jeg er veldig opptatt av å gjøre hjemmet mitt hjemmekoselig. Siden jeg er i etableringsfasen og nå har mitt første ordentlige hjem, er jeg helt i startfasen på det som skal bli det perfekte hjem. Jeg har litt blanding i interiørstilen min, men nærmer meg mer og mer den hvite, landlige og romantiske stilen. Jeg tar gjerne imot kommentarer og tips på bloggen min.

Roll 2
En ny blogg fra HolmbergLiving hvor jeg deler mine interiørgleder.
Jeg liker å skape. Både smått og stort, av nytt og gammelt. Dette vil jeg gjerne dele med andre gjennom min blogg.
Jeg er utdannet grafisk designer men har jobbet mange år med interiør design. Jeg kommer til å blogge om alt jeg kommer over som fasinerer meg, mest om produkter og trender men også personlige stilleben og snåle hunder. Be my guest!
Velkommen til Åpent hus! Moderne, skandinavisk interiør - lunt, lyst og funksjonelt. Hos meg står gjestfrihet høyt i kurs. Jeg er levende (og derfor ;)) opptatt av interiør, arkitektur, fotografi, natur & friluft, familien min og alle livets små gleder. I bloggen min viser jeg litt av det som skjer inni hodet mitt, og også litt av mitt levende hjem - der jeg, mannen min og to skjønne barn boltrer oss. Hjemmet vårt utvikler seg stadig med familiemedlemmenes ulike behov, humør og innfall. Og vi blander nytt og gammelt, dyrt og billig.Vi har stadige husprosjekter i funkiskasse-rekkehuset vårt, mens vi venter på å finne drømmeeneboligen. Jeg får noen merkverdige og/eller halvsprø ideer av og til! Om noen har lyst til å følge med, kommentere, spørre, kritisere eller gi tips blir jeg kjempeglad!! En glede delt er en glede doblet!?

Roll 4
En liten blogg om hverdagslivets gleder, som interiørfunn, barneromlaging, matoppskrifter og oppussing. Velkommen innom!
Riviera M & C
Følg meg i min travle hverdag med husbygging, barn og jobb. I november åpner vi Norges første Riviera Maison Concept Store. Følg med på all moroa

Roll 5
Velkommen til Urban Retro's salgsbod! Her vil du finne ugler, puter, lamper, kopper, kar, duker, lysestaker, fat, dill, dall, stoffbiter, hverdagsglede, sjarm, sjel og mye mer!!!
Velkommen innom oss! Her finner du håndlagde produkter til både deg selv og hjemmet ditt; ullstrømper, skjerf, luer m.m.
Lokal interiørbutikk med egen nettbutikk www.inspirasjoner.no som ligger på Konnerud like utenfor Drammen. Butikken er liten, men sortimentet er stort. Vi fører varer fra nærmere 50 leverandører. Hovedvekten ligger på interiør, men også dame og barneklær har funnet veien... Velkommen til oss!

74 kommentarer:

Anonym sa...

Mange blogger etterhvert og det er fint. Men jeg skulle ønske at noen av de gamle som ikke brukes eller ikke skriver om interiør blir slettet selv om de er gamle medlemmer. Det er nesten meningsløst å klikke på blogger på blogglisten, mange er som sagt ikke i bruk.

NIB sa...

Da er det bare å tipse om de som ikke lengre er i bruk:):) Sant å si kan vi faktisk ikke bruke fritiden vår på å se igjennom 600 blogger hver uke:)

Anonym sa...

Velkommen innom min blogg hvor jeg skriver om bla interiør, klær, hverdagslige hendelser, trening og ellers litt om alt.Jeg liker den hvite stil veldig godt og på bloggen min finner du bilder fra mitt ny oppussede hus.. Håper du liker bloggen min.
Passer vel best under roll 1. og adressen til min blog er
www.mincosmos2.blogspot.com

Garberg Designshop sa...

Vår stil passer inn i roll 2.
Vi driver ett interiørdesignfirma og en nettbutikk med interiør/design og kunstartikler.
Vi har en stram, ren stil og vil bruke bloggen vår aktivt til å fortelle om nye spennede produkter.
Vi ønsker også å ha interiør reportasjer, nyttige tips og kommer til å fortelle om designere/kunstnere/fotografer og arkitekter som vi synes om.
Vi vil ønske alle intereserte velkommen!

fru Pink sa...

Nye medlemmer:
Les hva som står under "bli medlem" under headeren før dere melder dere inn:)
Vi trenger flere opplysninger for å legge dere til:)Dere kommer dessverre ikke med hvis ikke innmeldingen er fullstendig.

Garberg Design Shop sa...

1.Vårt bloggnavn er:garbergdesignshop,vår
2.bloggadresse er:www.garbergdesignshop.blogspot.com.
3.bloggroll:2
4Vår stil passer inn i roll 2.
Vi driver ett interiørdesignfirma og en nettbutikk med interiør/design og kunstartikler.
Vi har en stram, ren stil og vil bruke bloggen vår aktivt til å fortelle om nye spennede produkter.
Vi ønsker også å ha interiør reportasjer, nyttige tips og kommer til å fortelle om designere/kunstnere/fotografer og arkitekter som vi synes om.
Vi vil ønske alle intereserte velkommen!.

Emmas utsikt sa...

1. Bloggnavn
Emmas utsikt

2. Bloggadresse
http://www.emmasutsikt.blogspot.com/

3. Bloggroll: 3

4. Kort presentasjon
Om livet, lysten og leken i et gammelt hus med hage i sentrale Oslo. Både oppussing og interiør, for voksne og lekne. Forhåpentlig til inspirasjon og hygge.

Gul Hverdag sa...

1. Bloggnavn: Gul Hverdag
2. Bloggadresse: http://gulhverdag.blogspot.com/
3. Bloggroll: roll 2
4. Kort presentasjon:
En blogg om Interiør, og byggingen av "Vårt lille drømmehus"; et hus i moderne stil, inspirert av funksjonalismen. Min personlige stil, som gjenspeiler seg i bloggen, er en blanding av moderne, funksjonalisme, minimalisme og retro.

Drømmen om en eplehage sa...

Hei søtnoser!

Legg merke til at jeg innynder meg. Hihi!

Har fått meg eget domene, og er gruelig stolt. Vet ikke hvilken innvirkning det har på rock and rollene, men den nye adressen blir som følger: www.drommenomeneplehage.com

Slik i tilfelle dere må endre, og fordi jeg er usikker på hvor slike endringer skal meldes så legger jeg den her.

Burde begynne å ta dere betalt snart, for jobben dere gjør er stor!
Takk for at jeg får henge med dere. Vet dere ikke liker slike, men slenger allikevel på ett :o) bare fordi jeg er glad!

Sol fra Tove

fru Pink sa...

Hehe, joda vi bruker nok endel :-) vi også;-)
Fikser det når vi legger inn alle de nye, vi.
Og vi tjener bittelitt på dette da; nok til en liten jentetur i ny og ne:)

oj sa...

1. bloggnavn: oj
2. bloggadresse:http://ojojojojojoj.blogspot.com/
3. bloggroll: roll 4
4. presentasjon: en nylig startet liten blogg"butikk" med overflødig rot og skrot som trenger nytt hjem.

Isabelle sa...

1. blogg navn: isabelles favoritter
2. http://isabelleberta.bloggspot.com
3. bloggroll: roll 2
fargerik og urbant vil jg kalle stilen min, med mye ting tatt med fra reiser. har en stor forkjærlighet for fargen turkis. håper siden min kan gi litt inspirasjon, pluss at det er min egen huskeliste på favoritter fra nettet
mvh isabelle

Anonym sa...

Bloggnavn: Vakre verden (samme som nettadressa)

Bloggadresse: http://vakreverden.blogspot.com

Bloggroll: Nr1

Presentasjon: Bloggen min handler om huset og interiør mest av alt, jeg elsker hvitt hvitt hvitt, og er i stadig utvikling av interiøret vårt! Jeg elsker loppiser, og skatter man finner på antikshops og brukthandlere! Bloggen oppdateres så godt som daglig.

Anonym sa...

HEi igjen uryddig forsøk første gang, men nå skulle det være bra..

Bloognavn: Comsos

Bloggadresse: http://mincosmos2.blogspot.com

Bloggroll: 2

Kort presentasjon.
Min blogg handler om interiør, vårt nyoppussede hus, klær, trening m.m.
Jeg har hvit stil og er veldig glad i ha det koselig rundt meg.. Nyter hverdagsøyeblikkene.
Bloggen oppdateres ofte, synes dette er moro..

MinVinterverden/Laila Johanne sa...

Bloggnavn: Min Vinterverden
Bloggadresse: http://minvinterverden.blogspot.com

Bloggroll: 4

Liten presentasjon:
En blogg om interiør, kreative innfall, bakverk og en dæsj med hverdagsliv. Rett og slett ting og tang som skjer i min verden!

Therese sa...

Bloggnavn: Huset med de rare i
Bloggadresse:
http://husetmedderarei-therese.blogspot.com/

Bloggroll:4

Her i "huset med de rare i" dreier det seg i all hovedsak om interiør i den lyse hvite stilen. Jeg elsker loppiser og å endre og fikse på ting og å være kreativ. Litt hverdagsliv og hobby blir det og på kjøpet:) Velkommen skal du være:)

irene sa...

Navn på blogg
Ireneshus

Adr: www.ireneshus.blogspot.com

Roll 1

Norsk "dame" som bor i Sverige.
Stort intresse av å pusse opp gamle möbler.Elsker loppis och second hand for der finns allt for den innrednings intresserte.

Anonym sa...

1. Bloggnavn: Hip Spaces
2. Bloggadresse: byggehus.wordpress.com
3. Bloggroll: 2
4. En uhøytidelig blogg om det å bo i et splitter nytt funkis hus. Har stor interesse for interiør, hus og hage. Har en fargerik og moderne stil og elsker italiensk design. Velkommen innom :-)

moa sa...

hei flittige liser :0)
ønsker og bytte fra roll 1, og over til roll 2.

mvh moa
www.moastidrom.blogspot com

idyll sa...

1: Bloggnavn: Idyll

2: Bloggadresse: http://idyllogfanteri.blogspot.com

3: Bloggroll: 2

4: En blogg om det å elske interiør og design, jakten på de perfekte små kupp, nytt som brukt.. Fersk i gamet, men trives allerede med mitt nye bloggliv!

Sjova sa...

Bloggnamn: Ein heim blir til

Adresse: http://einheimblirtil.blogspot.com/

Bloggroll: Roll 3

Kort om bloggen:
Kom og sjå heimen kons bli til! Me pussar opp eit gamalt småbruk på lite budsjett, med mykje kjærleik, kreativitet og ikkje minst arbeid. Stilen kons er stilen kons, men fellesnemnar er gjenbruk! Velkomen inn.

elegance sa...

hei!
min blogg heter trommestadtunet
blogg adressen er http://trommestadtunet.blogspot.com/
jeg passer nok best i roll 2.
Driver interiør og hudpleie klinikk..så jeg har tips til hus,hjem,kropp og hage. Er kreativ og veldig fokusert på det sanselige. . Lager ting, skaper ting og selger flotte gaver og interiør fra middels dyre til litt dyrere ting fra div leverandører i Danmark, norge og sverige.. Elsker landstil og naturfarger, kvalitet og vakre historiske ting.

Countryliving sa...

Hej,
Min blogg heter Countryliving.
Den finns på www.countryliving-vissberga.blogspot.com
Jag tillhör roll 3 ( med en gnutta av roll 1 )
Jag bloggar om familj, inredning, recept, djur, natur & kultur.
MVH,
Petra

NIB sa...

Bloggnavn: Butikk Ofelia

Bloggadresse: www.butikkofelia.blogspot.com

Bloggroll: 1 (4 hvis jeg skal ligge under butikk)

Beskrivelse: En hverdagsblogg omlivet på Ofelia, nystartet livsstilsbutikk, unik av sitt slag på Vestlandet med en herlig mix av gamle møbler, nytt interiør, klær, brukskunst og egenlaget design! Jeg brenner for interiør og spesielt den fransk-nordiske landstil! Kontraster er veldig viktig for oss, og vi elsker å blande gammelt og nytt! Ønsker å dele erfaringer med andre interiørinteresserte og samtidig formidle nyheter og hendelser på Ofelia J

HverdagsLYKKE sa...

Bloggen min omhandler ting i hverdagen som gjør meg lykkelig, med hovedfokuset på interiør og hobby. Da jeg bruker veldig mye tid på foto. blir det nok også litt shoots fra hverdagslige hendelser også.
Min stil hører til under Roll 1, men bloggen er en blanding av Roll 1 og Roll 3.

Metteflette sa...

Heisan!
Jeg fikk beskjed om å skrive her ang. navnbytte på bloggen min.
Håper jeg har forstått riktig at jeg ikke trenger å gjøre alt det de nye medlemmene gjør siden jeg allerede er medlem?
Anyway, bloggen min "Mitt rom" heter fra nå av "Metteflette".
Bloggadresse: www.metteflette.blogspot.com
Si ifra hvis jeg har misforstått noe da! Klem fra Mette

Metteflette sa...

Ups, glemte å si at jeg lå under bloggroll 1. Nostalgiske blogger.

Anonym sa...

Hei.

Bloggnavn: Anya`s interiør blogg

bloggadresse: http://www.anyakol.blogspot.com

bloggroll 1 ( og kanskje ett lite snev av 2)

Jeg er egentlig forograf, men elsker også å holde på med interiør. Jeg er 23 år, og har akkurat kjøpt hus som vi pusser opp. Bloggen viser alt det nye vi gjør og alle møbler jeg pusser opp. Litt Shabby chic, men på min måte. Alt er ikke hvitt.. Jeg tråler loppiser og sitter limt til finn.no for å finne det perfekte til våre rom.

Kristine sa...

Hei!
Mitt bloggnavn er HosKristine
Bloggadr. er www.hoskristine.blogspot.com
Blogroll er 3 med 1 også

Bloggen handler om huset vårt, interiør og oppussing, en dæsj hverdagsliv, gamle arvede ting, loppisfunn og ting som gir inspirasjon! Er veldig glad i nostalgisk og landlig stil.

stoter sa...

1. Riviera Maison Molde
2. http://rivieramaisonmolde.blogspot.com/
3. Bloggroll: Roll 4
4. Blogg for nystartet Riviera Maison butikk i Molde. Butikken har KUN produkter fra Riviera Maison! Norges første rene Riviera Maison butikk.

Linda sa...

1. Mine skatter
2.http://mineskatter.blogspot.com
3.Roll 5
4.Velkommen til Mine skatter!
Her kan du få kjøpt flotte interiørlopper og håndlagede ting.

Minka sa...

Heisann!

Bloggnavn: Minkas rede

Bloggadresse: http://minkasrede.blogspot.com/

Roll 1 og en dæsj 3

Bloggen min er min lille hobby utenom det andre jeg bedriver tiden min med. Vi er en familie som omfatter mor, far og to herlige barn. Interiør er min store lidenskap samt masse annet, mote, male,sy og å fotografere.

Janne sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Fur Elise sa...

1. Bloggnavn: Fur Elise
2. Bloggadresse: wwwfurelise.blogspot.com
3. Roll 1
4. Kort presentasjon: Min blogg handler om hjem og interiør, som er min store lidenskap.. Elsker det hvite, men også duse farger. holder på å bygge på huset, og kommer til å blogge endel etterhvert som ting tar form. Jeg syr også litt klær, og er veldig glad i Tilda.

lisjeastrid sa...

1.Bloggnavn: lisje astrid`s husblogg.
2.Bloggadresse:www.lisjeastrid.blogspot.com
3.Roll 1
4.Kort presentasjon:
Bloggen min handlar for det meste om interiør..Det er min store lidenskap!Er også glad i matlaging..Vil seie at bloggen inneheld det gode liv;))Elsker kvitstil,shabby chic og landstil.Handarbeid å oppussing av møbler er og bloggtema.Er 31 år,gift,3 barn og har nyoppussa hus.Arbeider i grunnskulen.

Joy sa...

Kommentaren må inneholde:
1. Moments of Joy
2. http://www.blochjohnsen.blogspot.com/
3. Bloggroll 3
4. En blogg om alla glädjestunder i vårt liv...
Jag och min lilla familj har precis flyttat in i vårt drömhus och vårt livsfilosofi numera är "att skapa ett hem av ett hus". Delar med mig av min vardag med familj, vänner och alla mina hobbys; interör, mat, pyssel, resor och shopping...

tuppsimor sa...

Bloggnavn: Lykken er...

Blogghttp://tonjech.blogspot.com/adr :

Roll 1

Velkommen til min side, jeg er interiørkonsulent og har jobbet i interiørbutikk fram til nå. Nå skal jeg stå på egene bein, der jeg er rundt i oppdals flotte hyttefelt og hjelper til med innredning. dette gir med inspirasjon også hjemme, så nå har vi egynt å pusse opp et gammelt hus. Det blir i litt dansk landlig stil med innspill fra gamle møbler her fra gården.. ta en titt inn :)
Tonje

Anonym sa...

1: HosKristine
2: www.hoskristine.blogspot.com
3: roll 3 med innslag av 1
4: Velkommen til min blogg om den lyse, landlige stilen,og følg oppussing vi holder på med i huset vårt fra 80-tallet. Det blir også innslag av mat, litt om barnetøy og barnerommet. Jeg elsker den hvite og lyse stilen, loppefunn, blanding av nytt og gammelt. Kom innom!
Kristine

Anonym sa...

1. Shopping & Champagne
2. http://www.shoppingchampagne.blogspot.com
3. Bloggroll 3
4. Jeg er en ganske fersk blogger, og synes det er fantastisk morsomt å være i Blogglandia! :) Min blogg inneholder alt jeg inspireres av, det være seg interiør, hobbyprosjekter eller andre ting det er verdt å bruke tid på, og håper at bloggen også kan være en inspirasjon til andre!

Janne sa...

1.Nenna
2.nenna-nenna.blogspot.com
3.Roll3
4.Velkommen inn til min bloggverden. Vi er på husjakt noe som er en kjempe spennende prosess, denne vil du følge om du tar turen innom Nenna fremover. I min blogg vil du også finne slitt, nytt, brukt og moderne alt dette satt sammen til et og samme interiør. Ta turen:)

C ♥ sa...

Hei!

I forbindelse med litt endringer i bloggen min har jeg også endret header. Ville derfor prøve igjen og se om det kunne være aktuelt for meg å være med nå.

1) et bikkjeliv
2) bikkjeliv.blogspot.com
3) Roll3
4)En hyggelig blogg hovedsakelig om interiør, men også om hund og andre lyse sider i hverdagen min. Blir mye barnerom for tiden da vi venter en liten i romjula :)

Mitt hjem..... sa...

Jeg ønsker å bli medlem.
1. Mitt hjem
2. mitthjemmyhome.blogspot.com
3. roll 1
4. Mitt hjem..... handler ganske enkelt om mitt hjem.
Jeg bor landlig til i et hus fra 1938. Jeg liker mange stiler, men huset kler best en nostalgisk,klassisk, shabby chic stil. Blander nytt og gammelt.Skriver mest om interiør, men det sniker seg inn litt om hage og mat også. Velkommen.

Sugar&Plum sa...

1. sugar&plum
2. http://sugar-and-plum.blogspot.com/
3. roll 2
4. En hverdagsblogg om litt av hvert, men mest om interiør og annet kreativt. Lett rammet av stilforvirring, men det er det som skaper stilen :)

Joy sa...

1. Moments of Joy
2. http://www.blochjohnsen.blogspot.com/
3. Bloggroll 3
4. En blogg om alla glädjestunder i vårt liv...

Svensk tjej som numera bor på Sørlandet i Norge. Jag och familjen har precis flyttat in i drömhuset - en gammal sveitservilla och vår livsfilosofi numera är "att skapa ett hem av ett hus". Delar med mig av min vardag med familj, hus och alla mina hobbys; interör, mat, pyssel, resor och shopping...
Välkommen att kika inom hos oss!

Marianne sa...

1. HverdagsLYKKE
2. http://lykke123.blogspot.com/
3. Roll 1
4. Bloggen min handler om store og små ting som gjør meg lykkelig i hverdagen, hovedsakelig interiør. Jeg har egentlig en romantisk stil, shabby chic og landlig, men da vi for tiden bor i et funkishus må jeg tilpasse litt hva som passer inn her. Prøver å få det så personlig som mulig, elsker det gamle med sjel og ikke minst hjemmelaget ting. Bruker veldig mye tid på foto og håndarbeid, og nå min nye favoritthobby; BLOGGING!

Velkommen til min lykke-verden!

Mariann sa...

Den 23. september 2009 17.52 skrev Mariann Nordheim

Hei, jeg trodde jeg hadde gjort rett, ihvertfall ifølge deres bruksanvisning...Navnet er Marianns Smykker, bloggadresse er: http://pudlenehoslouisesvoodoo.blogspot.com/
Jeg passer nok best under kategori 3, da det stort sett er hnder og endel interiør som opptar meg. Jeg har en datter Christine som har blogge Christines interiør, og jeg ble inspirert av henne:) Siden vi har flyttet til "drømmen" på landet i Hardanger, dvs. en liten gård med låve, har jeg oppfylt drømmen. Drive med hunder, småpudler og maltesere og avl på disse, og få masse luft rundt oss og dyrene. Låven er spennende, og koselig. Huset er gammelt, og vi vil ikke endre noe særlig på det, for det er sjarmerede å se hva vi får til slik det er.

Jeg liker å pusle med litt hobby ved siden av hundene, men det er jo de som tar mest tid.

Christine har lovet å hjelpe gamle mor hvis jeg kommer med:) Til å få orden på sideelementer ol.
Ellers har jeg og en hjemmeside med hundene, www.Louises-Voodoo.net som jeg pusler mye med:)

Håper jeg har gjort dette rett nå, da, for jeg finner ikke ut mer nå på stående fot hva som mangler..

♥ comfortable living ♥ sa...

Bloggen min , ET DEILIG LIV /COMFORTABL LIVING er et resultat av min pasjon for
INTERIØR& LIVSSTIL, Fotografering
mat,drikke og oppskrifter.

Blir inspirert av MYE i livet ,
og dette kommer på trykk i
ET DEILIG LIV.
det å lese andres blogger har blitt ♥ dagens nytelse !

Roll # 1 passer bra

Bloghilsen
Nina R.H.Brekke

Bluggi buggi blogg sa...

1. Navn: Bluggi Buggi Blogg
2. Adr:
http://bluggibuggiblogg.blogspot.com/
3. Roll 3
4. En blogg om ting som opptar meg og som jeg håper andre kan ha glede av og bli inspirert av. Eks, rehabilitering, oppussing, oppfriskning av møbler, hjemmelagede interiørtekstiler m.m.

Elisabeth sa...

1. Navn: meg mitt og mine
2. adr: lizlita.blogspot.com
3. Roll 3
4. en blogg om ting og tang:) interiør, oppussing, hobby og familie. Elsker det lyse hjem.

elsker å se på blogger! er selv ganske fersk i blogging.

tuppsimor sa...

1. Lykken er...
2. tonjech.blogpot.com
3. roll 1
4. En blogg om mye interiør ( siden jeg jobber som interiørkonsulent) og masse bilder om mange artige tips til hva en kan gjøre med møbler og pynt :) gammelt og nytt

V e l k o m m e n

Min Stil - Eva sa...

1. Bloggnavn: Min stil

2. Bloggadresse:
www.minstil-eva.blogspot.com

3. Bloggroll: 3

4. Kort presentasjon:
En interiørstudents blogg om interiør, mat og hverdagsgleder.

Interiør & hobby & små hjerte drømmer sa...

1. Blogg navn: Små hjerte drømmer

2. Bloggadresse:
www. smahjertedrommer.blogspot.com

3 Bloggroll: 3

4 En blogg om små hjerte drømmer, interiør og hverdagsliv

Veronica sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Veronica sa...

1, bloggnavn: Veronica's Verden
2, Bloggadr: www.veronicajohnsen.blogspot.com
3, Bloggroll: 3
4, Jeg er allerede medlem under www.veronicajohnsen.blogg.no, men jeg har byttet bloggadr til www.veronicajohnsen.blogspot.com så lurte på om det er mulig å bytte medlemskap her inne også?

Helene sa...

Bloggnavn: White and Shabby

Bloggadresse: http://www.whiteandshabbyapartment.blogspot.com/

Bloggroll: Mellomting mellom 1 og 3

Beskrivelse: Jeg blogger om å gjøre en loftleilighet i Oslo om til shabby chic /french country skritt for skritt. Lager mye selv, går på markeder, Fretex og handler på nett.
Det kommer også noen bilder av kort jeg lager innimellom, og alle bildene i bloggen er tatt av meg.

Miss-handy sa...

Heisann:)

Bloggnavn: Miss-handy

Bloggadr: //miss-handy.blogspot.com/

Bloggroll: 2

Miss-handy er en blogg med fokus på smarte løsninger og glade farger. Jeg pusser opp et hus der jeg gjør det meste selv. Liker lopper og gjenbruk, maler litt bilder, og syr litt. Fasinert av sterke fagrer som gir meg energi:) Bruker bare egne bilder.
Håper jeg kan få bli en av dere:):)

Miss-handy sa...

Heisann:)

Bloggnavn: Miss-handy

Bloggadr: //miss-handy.blogspot.com/

Bloggroll: 2

Miss-handy er en blogg med fokus på smarte løsninger og glade farger. Jeg pusser opp et hus der jeg gjør det meste selv. Liker lopper og gjenbruk, maler litt bilder, og syr litt. Fasinert av sterke fagrer som gir meg energi:) Bruker bare egne bilder.
Håper jeg kan få bli en av dere:):)

Ellen sa...

Hei! Har frem til nå ikke tenkt så mye på å melde meg inn her, men nå har jeg jammen meg blitt en liten interiørblogger. Vi er nemlig igang med å bygge hus og jeg bruker bloggen flittig til å ta imot tips og råd og dele erfaringer rundt alle valg som må tas. Jeg leser massevis av interiørblogger og nå håper jeg at jeg kan ta del i deres lille verden her inne ;)
1. www.ellenvinorum.blogspot.com
2. Hverdagsliv hos Ellen
3. Vil tippe at jeg hører inn under bloggroll 3, interiør, hverdagsliv, hobby osv.
4. En blogg om hverdagslivet vårt, nå med hovedfokus på husbyggingen!Huset tar form og skal etter planen være ferdig til sommern. Håper på tips og råd fra andre bloggere og husbyggere. Skriver også litt om andre ting, som datteren vår, matlaging, baking, håndarbeid, barneklær og andre ting.

Netten sa...

Heia!
Da har jeg våget meg til å bli en blogger, og elsker det. Håper ox noen andre vil like det...
1. Nette ReDesign
2. netteredesign.blogspot.com
3. Bloggroll 2
4. Kanskje du som meg gleder deg over en farge, form, følelse eller kreasjon. Jeg elsker å lage med mine egne hender, sette mitt persolige preg. Noe slitt, gammelt, utbrukt eller ubrukt blir satt i stand for ny nytelse. Bli med meg inn i min verden. La deg glede og inspirere.

mmm sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
mmm sa...

Bloggnavn:
Avdelingen

Bloggadresse:
http://avdelingen.blogspot.com/

Roll:
2

Presentasjon av oss:
To kvinner i midten av trettiårene som er opptatt av moderne skandinavisk interiør, funksjonell design, noen fargeklatter av stæsj innimellom for å gjøre hverdagen mer fargerik og mindre strømlinjeformet.

Nina`s blogg sa...

Navn: Nina`s blogg- Interiør,ideer og hverdagsliv

Adr:aarontyson.blogspot.com
(har også en veldig lik; arontyson.blogg.no valgte å ha to siden det var lettere å finne folk på blogg.no)

Bloggroll: 3

Om min(e) blogg(er):
Jeg kommer til å skrive mest om interiør, siden jeg er veldig interissert i dette temaet, vi holder også på å pusse opp et stort hus, hvor jeg deler ideer og bilder med lesere hvordan det blir og om tips (får tips og gir).Jeg liker den litt mer "gammeldagse" landlige, shabby chic stilen og liker å skrive om dette.Ellers er jeg ganske fersk på blogging og lærer litt etter litt :)

Fru Jacobsen sa...

Heia!
Ønsker å bli stolt medlem av NiB!
Jeg blogger om oppussing, har en hytte som skal bli en oase av shabby chic og herlig hvit landstil! i tillegg blir det vel litt om hverdagslivet til en travel fulltarbeidende 4 barnsmor!

http://frujacobsen.blogspot.com

Håper jeg kan bli endel av det gode selskap!!

Catharinas Living sa...

1.Catharinas Living
2.catharinasliving.blogspot.com
3.bloggroll 1
4.Besøker du meg,vil du se at jeg elsker det lyse,landlige,herskapelige,romantiske,og slitte.Er glad i blomster. Har stor glede av å lage egne ting. Du vil finne "Små dryss" innimellom med vintage bilder og små sitater og vers som gir både tro,håp og glede...

Anders H A sa...

1. vinimalistisk
2. vinimalistisk.blogspot.com
3. Bloggroll kategori 3
4. En blogg om mitt liv, mine interesser og vår nye bolig. Interiør, mat, vin, shopping og familieliv er sentrale ting som opptar meg i hverdagen. Jeg søker inspirasjon, og håper å kunne gi inspirasjon i fremtiden!

Anonym sa...

Hei,
Mitt lille hvite hus
Mittlillehvitehus.blogspot.no

jeg er ei sprudlende jente fra nord. elsker å la kreativiteten få spillerom og syns interiør er en så artig og interessant hobby/lidenskap :) Det å kunne slappe av og la seg inspirere av så mange andre med samme interesse er jo så herlig. Jeg faller under roll 1. Hvit er herlig og mulighetene er mange med den som grunnfarge.
Håper på positivt svar.
Klem Maria

Stilrent interiør sa...

1. Bloggnavn
Stilrent interiør

2. Bloggadresse
http://stilrent-interior.blogspot.com/

3. Bloggroll: 2

4. Kort presentasjon
Bliggen min handler om huset vårt, interiør og kunst. Vår stil er moderne, enkel og tidløs.

Vigdis sa...

1. Vigdis sitt album
2. http://www.vigdisalbum.com
3. Bloggroll: 3
4. Jeg har fulgt NIB og flere interiørblogger i snart et år, og fått mange gode ideer. Jeg har selv blogget om interiør og andre hobbyer siden i vår. Nå har vi kjøpt et hus fra femtitallet som skal pusses opp og flyttes inn i i løpet av de nærmeste månedene, og jeg kommer til å bruke bloggen aktivt. Jeg synes hvitt interiør er fint, men blander nytt og gammelt til min egen stil, og må ha litt farge i hverdagen. Jeg prøver å unngå et dagbokpreg på bloggen, og i tillegg til interiør viser jeg frem litt andre hobbyer og litt om prinsessa vår.

Marie Brunstad Ekeberg sa...

Hei hei!

Jeg er fersk og ny og ønsker gjerne bli del av deres medlemskap :)

1. Bloggnavn
Moment Interiør

2. Bloggadresse
momentinterior.blogspot.com

3. Bloggroll: Vi har 4 kategorier
kategrori 2!

4. Kort presentasjon
Jeg er interiørkonsulent som arbeider i familiebedrift i Lillestrøm, ble insppriret av en shabby chic blogger til å lage egen blogg for oss, selv om stilene er svært ulike.

Jeg personlig er ganske stram i stilen, men arbeider med alle slags stiler på jobb. Er innom veldig mye morro og ser veldig mye fint i hverdagen.

Ønsker å bruke bloggen min til å vise favoritter, nyheter, ikke minst oppussing av min egen leilighet, tips og linker til andre flinke folk!

annette sa...

bloggnavn: bobobaby's verden
adresse: http://bobobabysverden.blogspot.com/

roll: 3, kanskje et hint av 1. og det vil det komme mer av etterhvert.

Hei, jeg skriver en blogg om litt som skjer i hverdagen. men mest om prosjektene mine. jeg elsker å fikse på møbler og ting.og har alltid et eller annet på gang. vil tørre å kalle meg litt kreativ. og vil gjerne dele ideene mine med andre. er på jakt etter nytt hus nå. og vil da ta dere med på oppussingen. da skal jeg endelig leve ut min "hvite" side.

Julia sa...

Bugg & boogie

http://buggboogie.blogspot.com/

roll 3

Bugg & boogie er en blogg om livet og leiligheten min, ting som inspirerer meg og helt sikkert innredning av barnerom til lillegutten som kommer i november. Jeg elsker farger og å kombinere ting fra forskjellige stiler.

Siddismamma sa...

Siddisliv

siddisliv.blogspot.com

roll 1, med et lite touch av roll 3

Blogger om interiørnytt, oppussing av gamle møbler, og kommer til å blogge mer og mer om vår forestående oppussing. Vi har nettopp kjøpt en vernet villa fra ca 1910 på Våland i Stavanger, som vi overtar i midten av november. Har en plan om å gi den tilbake den heder og verdighet som huset fortjener. Følg med på forvandlingen du også!

FlorasFrue sa...

Bloggnavn: Floras Frue
Bloggadresse: http://florasfrue.blogspot.com/
Bloggroll: 3

Jeg blogger om interiør, jeg liker godt den hvite stilen men også romantisk eller moderne stramt. Forksjellige stiler inspirerer meg og det er gøy å mikse. Jeg legger ut interiør som jeg syns er spennende, små historier, kreative prosjekter og litt fra huset som vi hele tiden har nye prosjekter på. Hagearbeid og blomster kommenteres også :)

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛