Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

fredag 7. august 2009

Mer Ikea og tre hvite tights i trappen

Tross hint fra anonym under forrige innlegg om at agurktiden vel er over, poster vi nok et innlegg om Ikeas kataloglansering 2010;-) Vi interiørbloggere har vel stort sett til felles at vi synes det finnes mye her i verden med enda mer agurkpreg, eller hva?
På Nib synes vi iallefall kataloglansering er stas!
Årets kveldsarrangement lokket med Pecha Kucha night, noe som mildt sagt var et ukjent begrep for oss småbarnsmødre bak Nib.. Etter et googlesøk fant vi ut at essensen er et konsept basert på korte foredrag fra scenen, og altså ikke et nytt utested vi ikke hadde fått med oss eksisterte;-)


En brasiliansk student ved Kunsthøgskolen presenterer her sitt foredrag.

Tre av årets representanter fra interiørbloggerne; fra venstre Kardemomme, Storeflittig med Lilly på magen i selvsydd Mei-Tai. Vi vet at flere av dere var der, men vi dro dessverre ikke kjensel på noen.
Blant mange duse, flotte interiører presenterte også Ikea et rom vi tror må være inspirert av oss interiørbloggere; her fant vi nemlig igjen våre kjære bestemorruter:)

Med fjorårets lansering friskt i minne, hvor det bugnet av deilig mat, drikke, kaker, konsert og fest, hadde vi tre møtt opp med tom mage og gledet oss til en gjentagelse av fjoråret. Men litt slukøret valgte å vi tusle opp på Ikeas kafeteria (..) i pausen, og ta til takke med svenske kjøttbullar denne gangen..
Her foreviges også våre tre hvite tights i trappen, hihi, øverst Kardemomme, fru Pink og Storeflittig.

6 kommentarer:

Anna sa...

Syntes dette er flotte nyheter, og absolutt ikke agurknytt. Hva passer vel bedre på en interiørblogg en lansering av høstens store begivenhet; ikea-katalogen? Mer av slikt :)

Anna

Ingunn sa...

Så flott innlegg, og så fine dere var!!! Hvite tights og lyse overdeler er fint nå...

Artig at Ikea lar seg inspirere av blogger - for det er jeg helt sikker på at de gjør.

God helg.

Klem fra Ingunn

Prinsesse Elin sa...

he he huff og huff men jeg må le for jeg ser dere for meg. Så flotte jenter med den forventningen å så ble det kafeteria på Ikea.
Var inviteret men siden jeg lå syk i sist uke og var borte fra jobben så ville jeg ikke ta fri. Veldig lite vikarer å oppdrive i barnehager. En ting er iallfall sikkert. Det ble ikke noen fylleangst, hang over og dagen derpå. Det er jo positivt:)

Klem fra Elin :)

Godt Isolert sa...

Akkurat slike "bestemorruter" kjøpte jeg på Ikea i Stockholm da jeg var der i juli. Hadde egentlig tenkt å sy de på noen puter jeg har i sofaen, men det var jo veldig morsomt med et helt teppe da! :)

M sa...

Du vet at du er interiørblogger når du tar bilde av føttene dine i ulike miljø, og deler øyeblikket med medbloggesøstre!
Hihiiii!
Så fine dere er!
Ønsker alle en god helg videre, jeg har dessverre ikke TID til å besøke bloggene i disse dager....sukk...
Klem,M
Ps..lekker tunika....sukk..drømme drømme..

All That Glam sa...

Det pleddet, er det et ikeapledd (jeg kan hverken finne det i katalogen eller ikeas hjemmesider) eller finnes det et hekleoppskrift til det (evt. hvor)?