Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

mandag 10. august 2009

Nye bloggere

Ja - da er vi tilbake igjen! 6 ukers ferie får være nok:) Vi har lagt opp nye bloggere, en hel haug denne gangen, så hvis det sniker seg inn feil - ikke vær redd for å ta kontakt.

Vi har nå åpnet en ny roll. Roll 3 ble nemlig full i dag. Vi løser dette på enkleste måte, ved å åpne en ny roll som også heter Roll 3. Nye bloggere vil fylles inn i denne rollen fortløpende.

Vi har bestemt oss for at alle NYE bloggere må ha omtrent 70% interiør for å bli medlemmer. Ingen som allerede er medlemmer vil bli tatt av Nib. Dette er kun for at Nib ikke skal vannes ut:)


Roll 1

Britt Evas interiørblogg og sånn:Jeg har blogget i et år nå og synes dette er veldig gøy. Fått mange nye venner med lik interesse som meg. Jeg blogger om interiør hjemme hos oss, oppussing, håndarbeid og litt mat.

Fire vegger: Jeg er en tidlgere medlem av NIB, men har denne våren hatt fullstendig bloggtørke, men er nå tilbake for fult! Fire Vegger er en blogg om alt som finner sted i min verden og innenfor husets fire vegger. Jeg har en stor lidenskap for interiør, og prøver meg frem for å finne stilen jeg drømmer om.

Anneskaar: Eg bloggar mest om interiør, men og om livet generelt og om det som opptar meg i kvardagen. Eg elskar det lyse og sarte, det feminine og romantiske, og gjenbruk og nostalgi. Eg er ein estetikar som blir lukkeleg når eg får gjere det fint rundt meg.

Sweet and Shabby: Vi er to bloggere som har gått sammen om å lage en interiørblogg. Hvem er så vi? Vi er Sundalie, en kreativ tobarnsmor med interiør som hobby, og jeg, Polly. (Tidelige Tante Polly) Vi elsker den lyse, shabby og røffe stilen, og vi begge legger inn bilder fra våre små prosjekter i hjemmet.

Shabbylishious: Jeg har blogget en stund, men da om hage og har selvsagt en blogg om det. Men shabbylishious handler om interiør og alle mine diller der. Vi er ny innflyttet ( 5 des) i et hus som trenger helrenovering og mye kjærlig stell. Bloggen viser veien jeg går, alt jeg finner på og fremgangen i huset. Jeg hvit og romantisk, temmelig shabbylishious. Jeg har sansen for gamle og ting med minner.Jeg liker også å lage ting selv.

Karianne på landet: jeg blogger om min store interesse, interiør. blogger mest om prosjekter og ting her hjemme hos meg.


Bilde: Karianne på landet

Berits lille hjørne: Har en stor interesse av interiør men også hage og uteplasser. Jeg har hele tiden prosjekter på gang og liker å dele ideèr med andre. Har veldig stor glede av å finne løsninger på gjenbruk. Mitt motto er at alt kan males...Har ingen bestemt stil, er opptatt av at det skal være koselig og praktisk.

Dronning Bergfrue: Jeg har dilla på interiør og gjenbruk. Min hvite - lyse stil består av nytt og gammelt. Det blir endel besøk hos brukthandlere og loppemarked, og det passer en studentlommebok veldig godt.

Skogland: Blogg om min store drøm som har gått i oppfyllelse; et lite småbruk. Lidenskapelig optatt av landlig og nostalgisk interiør- og hageliv. Bloggen inneholder glimt fra vårt liv på Skogland med rehab/rastaurering, oppussing av gamle møbler, hageliv, drømmer og planer.


Roll 2:

Hokusfiliokus: Jeg jobber til daglig som grafisk designer og har naturlig nok en stor forkjærlighet for alt som har med design å gjøre, men også interiør. Vi kjøpte et relativt nytt funkishus for 5 år siden som jeg falt pladask for. Det er hovedsaklig dette jeg kommer til å blogge om. Stilen i hjemmet mitt er forholdsvis stram hvor det går mye i hvitt, sort og grått og med innslag av farger. Jeg må ha det lyst, lett og luftig rundt meg. Jeg liker mange ulike stiler, men den moderne skandinaviske stilen er nok min favoritt. Jeg har nesten alltid et eller annet prosjekt på gang, enten det er på idéstadiet eller noe som er igangsatt. I bloggen vil jeg vise disse prosjektene og detaljer fra hus og hytte ved sjøen og fjellet. Håper jeg med dette kan inspirere og inspireres.


Bilde: Hokusfiliokus

Armkroken: Helt fra jeg var liten har jeg alltid vært kreativ og interessert i håndarbeid og interiør. Det første jeg gjør når jeg er på besøk hos nye bekjentskaper er å snuse inn alle ideer og løsninger. Denne bloggen er til for å vise frem mitt hjem, og samtidig gi andre inspirasjon og ideer. Velkommen!

Maritimt interiør: Bloggen er inspirert av det maritime. Håper den vil være til inspirasjon til andre samtidig som den vil bli et sted hvor jeg samler inpirasjonsbilder fra nettet til fremtidige prosjekt på hytten.

Fredbo: Bloggen min handler om interiør og foto. Jeg bruker den som en slags idebok: her samler jeg og legger ut ting som inspirerer meg, bilder jeg tar, ideer og prosjekter i leiligheten vår, og mye av det jeg jobber med og lærer på interiørstudiet jeg holder på med.
Stilmessig liker jeg utrolig mye forskjellig. Stilen hjemme hos oss vil jeg beskrive som enkel, lys og funksjonell, med innslag av fargerike og nostalgiske detaljer.


Bilde: Fredbo

Salig rot: Jeg blogger om interiør, foto, hage og kreative prosjekter jeg gjennomfører. Jeg liker en variert stil med en blanding av gammelt, retro, nytt. Jeg har ikke en ensartet stil. Jeg har forskjellige soner i forksjellige stiler. Feks shabby chic, afrikansk/asiatisk inspirert, retro. Jeg er veldig glad i farger og liker at det er sterke farger rundt meg.

TheLennoxx: TheLennoxx er en ofte opdatert interiørblogg som tar for seg alt av stiler og trender. Vi profilerer arbeider fra både store og små interiørarkitekter og designere. Skrives på Engelsk.

Roll 3:

Hjerterommet: er medlem igjen:)

Roser og sjarm: min blogg er om hus, hage, gammel sjarm og litt loppis funn.

Kristin`s lille hjem
: Min blogg er inspirert av den nye og den gamle stilen,den hvite og den fargede.Her er vi ikke redd for å blande nytt og gammelt.Oppussing av gamle møbler preger en del av bloggen.Som jeg håper er til stor inspirasjon hos mange.Beates verden: Bloggen min handler om familie, hjem og opplevelser. Mye av bloggen min handler om interiør og oppussing, både ute og inne.


Bilde: Beates verden

Kjerstis lykke: I min lille bloggverden vil jeg dele store og små prosjekter i mitt hjem, og ting som gjør meg lykkelig. Jeg er svak for gamle gjendstander, og stikkord for min stil vil være rustikk, skandinavisk, hvitt, nostalgi & industri. Jeg liker å kombinere gammelt & nytt, og ønsker å skape en personlig stemning i huset mitt. I fjor ble jeg mamma til verdens herligste lille gutt, og i tiden som kommer vil nok hans barnerom prege min blogg. For meg henger interiør & mote nøye sammen, og jeg er en ivrig nettshopper. Jeg inspireres av andre blogger og håper at min kan gjøre det samme for andre.


Bilde: Kjerstis lykke

Jannes lille sted: Jeg blogger for det meste om interiør og stil. Blogger om små ting som skjer på hjemmefronten i form av interiør og oppussing. Ellers skriver jeg om det som opptar meg for tiden, hobby, hverdagsliv og familie.

It's not faith: Jeg har blogget en stund, men det er ikke veldig lenge siden det gikk opp for meg at jeg skriver mest og interesserer meg mest om interiør. Har flere familiemedlemmer som er veldig opptatt av interiør og føler det har smittet over på meg. Jeg bor i min 3 leilighet nå og føler at jeg begynner å finne mine egen stil. Alt har blitt malt hvitt og pusset den siste tiden og jeg kjøper blomstrete puter og pledd (veldig ulikt meg for noen år tilbake). En dagbokblogg med mye innspill av interiør kan du vel kalle bloggen min.

Hund, hus og hage: Er en ny interiør blogger, men har blogget om hund siden 2007. En ny lidenskap er interiør og shabby chic. Bloggen handler rett og slett om hund, hus og hage. Der det mest vil dreie seg om interiør, oppussing av møbler og hus, loppis og hverdagsliv.

Jeanettes rot og kaos: Interiør har alltid interessert meg, jeg liker gamle ting og gjenbruk. Blander dette med en moderne stil og prøver å få til en likevekt. Er glad i hagelivet, og er i sluttfasen med å pusse opp et eldre hus. Bloggen vil omhandle mye om interiør, huset og hagen.

Muskatt og kardemomme
: Bloggen min handler om interiør, familie, mat, blomster, nyheter, tips m.m.

Christina's hjem: Min blogg inneholder litt av alt; hverdagslivet og dets gaver, mat, hobby (jeg syr litt i ny og ne) og ikke minst intreiør. liker kontraster og blander gjerne gamle møbler med nye. Jeg er nok av den klassiske, New England typen, med en liten touch av østen.

Vi pusser opp: Vi pusser opp en 74 kvm stor leilighet i Oslo. Rensker ut alt, og begynner med blanke ark.

Therese Dorthea: Stilen min er romantisk og landlig. Jeg liker godt lysekroner, duse rosafarger, blonder, og alt som er romantisk. Det meste går i hvitt med innslag av dus rosa.

Livet på øyen: Bloggen handler om hverdagsliv, interiør og familie. Holder på å pusse opp et eldre hus som vi kjøpte for ca 3 år siden, så det handler veldig mye om oppussing og hage.

Anettes lille verden: Blogg om interiør, oppussing, kreativitet og litt familie. Liker hvitt, shabby men med innslag av det moderne stilrene. Liker også ulike former for håndarbeid, sy,strikke og kakebaking. En herlig miks av mitt hverdagsliv.

Roll 4:

Marianns gardiner: Bloggen skal fremover gi kunder og interesserte nyheter/ trender fra leverandører innen gardiner og oppheng.

12 kommentarer:

Elis@beth sa...

Hei!
Takk for kommentar! Vil gjerne være med!
Og navnet skal være Elisabeth`s hus

Elis@beth sa...

http://velkommentiloss.blogspot.com/

Olstad sa...

Så mange fine bloggere. Jeg lurte på om dere vet hvor mange medlemmer det er i NIB nå synes stadig mange strømmer til. Det er så gøy. Kan dere ikke skryte litt av dere selv og fortelle hvorm ange dere samlet.

Idun sa...

Hei hei! Vil gjerne bli medlem!Idun Lager et Hjem

http://idun-lager-et-hjem.blogspot.com/

Vanskelig å velge mellom Kategori 1 og 2 i grunn... Men går for 2 tror jeg..

Idun Lager et Hjem handler om nettop det. At jeg, Idun, lager et hjem for den lille familien min i eneboligen vi kjøpte i 2005. Huset er fra 1981 (eller 82), har vært påbygd 2 ganger og var innredet etter fargene som var hete midt på 1990-tallet. Kommer til å blogge om endringene som skjer etter hvert som vi tar for oss de forskjellige rommene (skal blant annet inn med nytt kjøkken og 2 nye bad) og om annet som har med interiør/hus å gjøre. Enten det er shopping av nye vaser eller sengetøy eller at jeg har sydd leke-oppbevaring til barnerommet. Får nok mye å blogge om siden vi har over 300kvm boareal, om man tar med den store leiligheten vi har på garasjen. Det vil nok også komme et og annet innlegg om hagen rundt huset, da den var ett overgrodd KAOS av stauder og thujaer når vi tok over.
Stilmessig vil jeg si at jeg havner mellom flere kategorier, spesielt siden det er flere enn meg som har stemmerett i huset. Men vil påstå at vi har en koselig og personlig stil, uten så mye dill men ikke minimalistisk. Så kanskje en Moderne, Nordisk, Landstil med en dæsj re-design?

Jeanette sa...

Jeg vil gjerne bli medlem av NIB.

1. Englehvitt
2. http://www.englehvitt.blogspot.com/
3. Roll 1
4. For en tid tilbake kjøpte jeg og min mann en 13måls eiendom på landet med et 19 år gammelt hus på. Her skal jeg skape et hjem for oss, samt for pusekatten og hunden vår. Vi pusser opp for fult og jeg ønsker å få foreviget, samle og dele alle mine små og store prosjekter. Siden jeg føler meg ganske alene om denne interiørlidenskapen i min vennekrets ønsker jeg med dette å få komme inn i et miljø som styrker hobbyen min. Jeg ser frem til å få tilbakemeldinger, ideer og kommentarer av alle der ute i bloggverden.

Lise sa...

Jeg fant ingen knapp som heter: Bli medlem.:(

1. Bloggnavn: Interiør og Inspirasjon
2. Bloggadresse: http://lisk.blogg.no
3. Bloggroll: Roll 2
4. En blogg om min store lidenskap; interiør. Bloggen inneholder gjør-det-selv-prosjekter, tanker rundt interiør og trender og min hverdag som ansatt i maling og interiørbutikk.

Godt Isolert sa...

1. Godt Isolert
2. http://godtisolert.blogspot.com/
3. Roll 3
4. I 2006 kjøpte jeg og samboeren min et hus fra slutten av 1800-tallet som vi har totalrenovert! Bloggen handler om huset vårt, interiør og livet mitt med tvillinggutter!

Pia sa...

1.Pure white vanilla and cats
2.http://purewhitevanillaandcats.blogspot.com/
3.Roll 1
4. Ær en tjej som hyr en lægenhet på Jeløy(Moss)har alltid ælskat interiør och katter. Min blogg kommer att handla om mitt hem,interiør och mina katter!!

edda sa...

1. eddas kreativiteter
2. http://eddaskreativiteter.blogspot.com
3. Roll 3 passer nok best
4. Liker gamle ting..noe tar jeg en make over på....flyr ofte i bruktbutikker og loppiser...prøver meg på forskjellige hobbyer... nå er jeg litt på og prøve meg på og lage armbånd...er facinert av roser på det meste...står på torget i Birkelunden på søndager og selger ting og tang...

jorunn sa...

Passionate about
www.passionateabout.blogg.no
Roll 2.

design,artwork,photo. En fargerik og inspirerende blogg, som jakter etter det unike og spennende av interiør og det siste innen design.

Pink Lady sa...

1. Pink lady and the polkadots
2. http://pinkladyandthepolkadots.blogspot.com/
3. Roll 3
4. Det som opptar meg er interiør, design, arkitektur, gjenbruk og håndarbeid. Jeg liker det rene og enkle, men samtidig det sarte og romantiske. I bloggen min vil jeg dele litt fra mitt eget hjem og fra steder jeg besøker. Jeg vil også vise frem ulike ting som jeg lager, særlig strikk og søm.

Elvira sa...

Heisann jeg ønsker å bli medlem,-vet ikke om jeg har gjort dette riktig men...Tror jeg hører hjemme i roll 1. Liker hvit klassisk stil,helst litt romantisk også:-)

Elvirashus.blogspot.com

Hei og velkommen til Elvira´hus.Siden jeg er over middels interessert i interiør så tenke jeg å lage en interiørblogg. Stilen jeg liker er den lyse romantiske stilen.Jeg har nok å henge fingrene i om dagen siden jeg akkurat har blitt mamma til ei nydelig liten jente og har flyttet inn i "nytt" hus. Det er mye å gjøre i huset siden de som bodde her før hadde mye vilje men liten evne.Her i bloggen kommer jeg til å legge ut bilder av hjemmet mitt ,oppussing og ting jeg drømmer om:-)

Elvira