Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

torsdag 6. august 2009

Paradise hotel + Ikea = sant.

I morges var vi flittige på kataloglansering i Oslo. Ikeakatalogen er jo liksom grunnbjelken i interiørverden, og nå er altså "Bibelen" kommet i 2010-utgave. Vi er kjempeglad for å bli invitert på presselansering - tusen takk Ikea!

Årets tema er de endringene vi går igjennom i løpet av livet og bevisst forbruk. Ikke så rart i disse tider:) Men hva har egentlig Lene Sortevik, Paradise Hotel-"stjerne" med dette å gjøre? Jo - hun satt i årets debatt, i herlig fargerikt felleskap med vår alles kjære Idar Vollvik (Ludo og Chessgrunnlegger), trendanalytiker Gunn Helen Øye og Rita Westvik (journalist og politiker).

Vollvik som opplevde at pengene forsvant med paraplydrinkene spøkte med at han nå blir Ikeas største kunde - han har jo ikke råd til å kjøpe noe dyrere! Sortevik kom med dagens kommentar da hun uttalte at hun etter å ha vært deltager på Paradise Hotel ser for seg en lysende fremtid "The sky is the limit"! Da måtte vi fnise litt:)

Vestvik satt med sin Chanel-veske og viste rørende omtanke for klodens fremtid (les klima-, fattigdoms- og finanskrise) og Øye fant seg overraskende godt tilrette hos lavpriskjede nr 1, tiltross for at hun har master i luksus (fra Firenze).

Vi syns kanskje ikke katalogen var spekket med nyheter, men blant det som er nytt er det overraskende mye bra. Det er kvalitet denne gangen altså! Fargene fra fjoråret er duset ned. Bokstavelig talt. I år skal det være DUST, med farger som grått, beige og svart som basis. De satser allikevel på noen knalle aksentfarger.

Vi rakk også å se Jan-Paul Brekke teatersporte en Ikea flatpakke- barnefødsel på sveitsisk, før vi gikk nyhetene mer etter i sømmene.

Nå skal vi på kveldsarrangementet - kos dere alle med den nye katalogen!

11 kommentarer:

SB sa...

"Ikeakatalogen er jo liksom grunnbjelken i interiørverden." Seriøst? Bejeezes...

Ida sa...

Har bladd igjennom papirutgaven - og må si meg enig - ikke mange STORE nyheter ! Gleder meg likevel over ett par overraskelser - som nye møbler i Hemnes-serien, og søte tekstiler i Alvine-serien!

Blir nok litt ikea-shopping i år også :-)

Jannicke sa...

Lilly har garantert arvet morens iver etter interiørblader! Sjekk det blikket da!!!
J ;o).

The single girl! sa...

Ja, ikea katalogen er fantastisk! Ikke rukket å se årets katalog enda, men gleder meg til den ankommer! Blar igjennom den mange ganger gjennom året!! Men så er det jo ikke alle som har så masse penger at de kan haldle hvor som helst heller da! Takk Ikea!

S & E sa...

Jeg håper den kommer i posten snart, ikke motivert for å dra til IKEA nå når alle studentene gjør sitt innrykk!

Ingunn sa...

Så spennende. Ser frem til Ikea-møbler og tilbehør med litt mindre farger jeg.

Det jeg har sett av nyheter ser veldig lovende ut!

God helg alle sammen!!!

Anonym sa...

Ingen har lagt merke til navnet til Lene er feil. Det skal vere Lene Sortevik, IKKE Lene Sortervik.

Grrr...
Er ikke agurktiden snart over...?

M by M sa...

Så skjønn liten baby :-)
Har ikke fått sett Ikea-katalogen enda jeg, men gleder meg til den dumper ned i postkassen min...så får jeg og samboer noe annet å sloss om en DN.
Klem fra M

Anonym sa...

Heisann - her var det noen feil jeg syns skal påpekes, først og fremst at Øye ikke har master i luksus fra Monaco, men fra Italia (Firenze).
Navnet til Lene har allerede noen påpekt skal være Sortevik.
Og Ikeas signaturfarger for sesongen er grått, beige og SORT, ikke hvitt.
Skal dere være førende for norske bloggere, må det en god porsjon mer nøyaktighet til!
Håper kveldsarrangementet var morsomt, tilbake til jobb nå.

NIB sa...

Anonyme:
Ojda, her har det sneket seg inn noen feil.
Og ja, vi hadde det morsomt vi:)
Ha en fin og morsom dag du også!

Nanni sa...

Haha, godt skrevet. Vi hørte p radioen i går om denne lanseringen og jeg sa til Nannimannen, at dette begynner da å ligne på statsbudsjettet??? Veldig hemmelig, debatt etterpå etc. Nuvel. JEG gleder meg til katalogen. Den er faktisk en stor del av mange menneskers liv, innholdet og møblene, interiøret... Jeg skal sette opp en nei til reklame (egendesignet) lapp på postkassa mi, men jeg venter til IKEA-kaklogen er i hus, haha...
God helg fra Nanni (som i en småbarnsperiode var så mye på IKEA, at vi bare kalte stedet hytta...)