Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 6. juni 2009

Inspirasjon: Festbord

Her kommer de siste bordene vi viser frem fra konkurransen. Vi takker og bukker, og håper alle har funnet inspirasjon:)

De små tingene i livet: "Bordet jeg ønsker å delta med ble dekket til innflyttingsfest i fjor. Rododendron fra egen hagen og miks av glass og bestikk. Her kan dere se da jeg blogget bordet."Charmerende gjenbruk: "Bildet heter Sommer og Syriner, og bordet er dekket i gjenbruksånd med et overlaken som duk og forskjellige glass og tallerkener alt etter hva man har i skapet."
Englefryd:
Hjem og Lykke: "Jeg har dekket et klassisk, romantisk og enkelt festbord. Både småhjertene og de store hjertene er laget av Zink, og er kjøpt hos BoligFryd. Småhjertene er pyntet med brudeslør + tynn sølvtråd innimellom. De fungerer som støtte til bordkortspydene.

Det store hjertet er også pyntet med brudeslør, samt lilla/rosa roser og orkideer. Jeg har også pyntet småglass med hver sin orkide, og serviettene er pyntet med hver sin rose. Serviset er fra Rosenthal, og bestikket fra Hardangerbestikk. Et slikt bord ser jeg for meg kan passe både i dåp, konfirmasjon, bursdager, og kanskje også i bryllup. Hilsen Jannicke"


Husfruas Memoarer
: "Noen bilder fra et sommerlig dekket bord med Cath Kidston-kopper, figgjofat og GreenGate servise. Et riktig sommerbord. Hilsen Hulda"


Judith og Roger:
"Angående bordekkingen, har jeg brukt både gammelt og nytt. Serviset er kjøpt på bruktbutikk. Det samme er noen av glassene (jeg har brukt ulike glass), noen av vasene og serviettholderen. Jeg har brukt mange blanke gjenstander på bordet. Blomstene er plukket fra hagen og i tillegg til buketten midt på bordet, har hver tallerken har fått en liten bukett ved sin side."


Lykkebo:
Niccos hus:


Solstad:

6 kommentarer:

Ingunn sa...

Så mye fint. Borddekking er veldig gøy og kan jo virkelig varieres i det uendelige.Takk for tips.

Ingunn :)

M sa...

),O
lö,)
l),
l
Herlig med inspirasjon, du hvor flinke dere er alle sammen!

Miamor sa...

...ser dere minner om at NIB-medlemmer bpr blogge om interiør..nå er dte jo sånn at min blogg etterhvert har blitt en fotoblogg mer enn interiør..så jeg tar hintet og er ikke fornærma hvis dere mener jeg bør trekke meg..helt ok...ha en super lørdagskveld!! miamorsmiil...

Hilde Heimdal sa...

Er så morro å se forskjellige borddekking.

Jeg er ikke noe flink til sånt, så jeg tar gladelig imot tips og råd :))

Bette sa...

For noen nydelige bord!! Utrolig kjekt med litt ny inspirasjon:o)

Fikk for en stund siden spørsmål fra dere om hvilken roll jeg ville ligge i,men fremdeles så er jeg ikke å finne noen sted...
Hadde vært fint om dere gav meg en tilbakemelding om hvorfor. Har spurt dere før om det er noe jeg må gjøre,men får ikke noe svar...

Vennlig hilsen Bette.

www.hjertelig.blogg.no sa...

Oj - så mange fine bord:) Ble så inspirert at jeg fikk lyst til å dekke et bord til mange... uten at jeg får gjester.... Hmmmm - kan vel ikke akkurat late som, men kanskje jeg må arrangere en middag snart:)

Stor klem fra Hege