Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

fredag 5. juni 2009

Nye bloggere

Bilde: Think tank
Velkommen nye bloggere!
Nok en gang minner vi om at denne bloggen heter Norske Interiørbloggere! Dermed legger vi til som medlemmer de som blogger om interiør! I grunn burde det jo ikke være så vanskelig? :)
Er du usikker på om bloggen din kvalifiserer til å være en interiørblogg? Et tips er å se kritisk over den og vurdere hvor mange innlegg som egentlig omhandler interiør. Vi får ukentlig mailer fra lesere med og uten blogg som synes det er mange "utvannede" blogger, dvs de handler om alt annet enn interiør. Derfor ber vi om at dere selv tar ansvar, og ikke ber om medlemsskap hvis bloggen din viser minimalt med interiør.
NB! Dette gjelder også dere som allerede er Nib-medlemmer.

Nye bloggere åpner også ofte innmeldingen sin med f.eks (nesten) ..."jeg håper jeg kommer gjennom det bittebittelille nåløyet og får lov til å bli medlem her"..
Vi vil understreke at Nib faktisk er åpen for ALLE! Altså blogger med skriveleifer, ymse fototeknisk kvalitet, de med forkjærlighet for furuseksjoner, stresslesser og hentesveis og... veldig mye annet fint, hihi! Det (nesten) eneste kriteriet vi har er at bloggen handler om interiør!
Så vær velkommen, interiørbloggere av alle slag:-)

Bilde: Think tank
Roll 2:
Handler om mitt liv i en liten storbyleilighet. Her er utgangspunktet hvitt, men hverdagen krydres med fargerike puter, tepper, retrostoffer og loppisfunn. Jeg liker "gjør det selv", og symaskinen er min venn. Handler ellers om mat, hverdagsbetraktninger og livsnytelse

Roll 3:
Bloggen vår handler om blant anna interiør og oppussingsideer/prosjekter, kreative hobbyar, friluftsliv, litt hage, kvardagstankar og kattepusane våre.
Min blogg handler om interiør, alle mine interiørprosjekter og interiørdrømmer. Jeg tenker stadig på interiør og jeg vil vel aldi oppleve å si at jeg er feridig med huset, men det er jo det som gjør interiør så spennende, fordi da vil man alltid har nye ideer og drømmer og sette til verks!Jeg er veldig glad i den hvite rene stilen, men likevel så finner jeg ofte ut at andre stiler er like så fine og inspirerende. Derfor sier jeg at min stil er det som jeg personlig synes er fint og som gir meg glede! Håper at andre bloggere tar turen innom siden min!
Blogg som handler litt om den lille familien min,shopping,interiør og alle prosjektene jeg prøver og bli ferdig med.
Min blogg viser detaljer fra mitt hus og hage, dyra våre, ting jeg ønsker meg og ting jeg lager. Jeg skal snart flytte inn i nyoppusset hus og kommer til å dokumentere på bloggen etterhvert som vi innreder.
Bloggen min handler om huset mitt og min interesse for interiør og familien min

Roll 4
Vi er to kreative damer som kjøper brukte ting og småmøbler som vi pusser opp i nostalgisk stil. Vi selger ikke ting på bloggen, men på lørdager med finvær står vi i Gamlebyen med vår salgsbod. Bloggen har før/etter-oppussingsobjekter, varer og bilder fra standen i Gamlebyen i tillegg til inspirasjon fra hjemmene våre.
Jeg er medeier og daglig leder for SJARM som ligger nederst i Markveien, på Grunerløkka. Bloggen handler om interiør,klær,sko. Butikken er en blanding av gammelt og nytt,og prøver å inspirere kundene til å pusse opp sine gamle skatter. Driver også med redesign av brudekjoler.
NB: Emmeline, Design*Sponge og vi er VG fredag i dag:)

22 kommentarer:

M sa...

Blogger med HENTESVEIS!!!
Tiiiihiiiiii!!!
Dere er morsomme, altså!!
Fredagsklem fra M!

Prinsesse Elin sa...

Vet ikke om dere har sett det men det finnes altså ikke mindre enn to "det lille eksta" den ene ligger på blogg roll 1 og den andre på nr.4
og Monica på nr.1 var først:O)

Bare for å bygge opp om tidligere innlegg om å ikke ha like bloggnavn.

Elin:O)

NIB sa...

Elin:
Du har så rett, så rett! Og jeg er så sløv, så sløv..:/

Ann Helen sa...

Den blå halvkule
http://denblaahalvkule.blogspot.com
Roll 3
Min blogg vil inneholde mest om veien til drømmelekestuen til mine to små jenter. Ved gjenbruk skal denne innredes, og jeg har mange prosjekter på gang. Bloggen vil også omhandle hverdagsliv, litt hobby, hage, mat og familie. Min stil er landlig og nostalgisk gjenbruk. Velkommen innom!

Hanna sa...

Hannas lille hus
http://hannaslillehus.blogspot.com/
Roll 3
Min blogg vil innholde alt fra mine tanker og ønsker om interiør, til ideer og foto fra eget hus.
Favoritt kunstnere, bøker og nettsteder blir også en stor del av bloggen.

Astrid Marie Vie sa...

Hus på solsida
http://astrid-byggehus.blogspot.com/

No skal vi bygge hus! Bloggen vil inneholde framgangen på husbygginga, valg av materiale både innendørs og utendørs, valg av møbler og interiørartikler. Hovudfokuset i bloggen er interiør. Sjølv om husbygginga nok vil ta mykje tid, vil eg prøve å oppdatere bloggen dagleg, med både framgang med huset og interiør innlegg. Etter husbygginga er ferdig, blir bloggen ein rein interiørblogg.

Ylva sa...

Hei!
Jeg søkte NIB-medlemsskap under blogger som ble publisert 29 mai. Min blogg "Just Plain Nice" var ikke en av de som ble offentliggjort denne dagen. Jeg ser likevel at link til min blogg nå ligger under "Moderne blogger" (som jeg ønsket). Betyr dette at jeg er med eller ikke? Mvh Ylva, http://justplainnice.blogspot.com/

* albacrea * sa...

Salmakerløkka
http://salmakerlokka.blogspot.com/
Roll 2

Til daglig jobber jeg som grafisk designer, men på fritiden liker jeg å "pusle" (som samboeren min sier) med interiør, så denne bloggen vil handle om det.

Anonym sa...

Jeg vil gjerne bli medlem, har hatt en privat blogg, man avviklet og lagt ut en ny http://www.landsbyn.blogspot.com/

Jeg blogger om livet på landet, interiør ute og inne, samt betraktninger rundt det å hoppe av karrierekarusellen. Jeg dyrker den landlige stilen, elsker det som er slitt og gammelt. Går på skattejakt her i byn og i Sverige der jeg har halve familien stasjonert.
Vil gjerne bli medlem!
Klem fra Jemima

Solveig sa...

Har fulgt mange av disse fantastiske bloggene en stund, og nå vil jeg gjerne bli medlem selv :-) Har en blogg som heter Solbergets mange prosjekt med adresse ; http://solbergetsmangeprosjekt.blogspot.com/
Roll 1; landstil/schabby chic
Har som bloggtittelen sier, mange prosjekt på gang. Ett av dem er å innrede et gammelt hus i den koselige landstilen. Kommer mer bilder av det etterhvert:-)
Hilsen Solveig.

Harmoni og nostalgi - Den Hvite Rose sa...

Harmoni og nostalgi - den hvite rose
http://denhviterose.blogspot.com
roll 1

Jeg er av den "litt"kreative typen som liker å pynte hjemme- både ute og inne. Syns selvgjort ofte er finere enn det du får kjøpt, derfor lager jeg mye selv. Liker det meste innen håndarbeide, men er veldig glad i brodering og decoupage.Liker å følge med på andres blogger.

Henriette sa...

Hei!

Jeg har også søkt om å bli medlem før.
Kvalifiserer jeg under "moderne blogger"? og hvordan får jeg logoen inn?

http://conceptinteriors.blogspot.com/

Takk!

lee sa...

OSLO HOME
http://oslohome.blogspot.com/

En blogg hvor jeg deler interiør, design og kunst som inspirerer meg, både fra skandinavia og internasjonalt.

Roll 2

VillaSollie sa...

Som jeg styrer m å komme meg inn.....er jeg lissom inne nå eller.....kan jeg "leke" m dere nå, er jeg innmeldt?, jeg ønsker å være m dere jenter, så mye hærlig som d er her inne, jeg sitter å hopper på stolen av inspirasjon.....
har lagt inn noen bilder, men d er bare starten, må legge til og ordne en fin side etterhvert.

http://villasollie.blogspot.com/

Lulebekke sa...

Lulebekke
http://lulebekke.blogspot.com/
Roll 1

Bloggen min handler om oppussing og interiør.
Jeg liker det gamle og nostalgiske, og jeg elsker spesielt gamle bokser. Syns det er spennende å fornye ting som jeg eller andre har gått lei av.

Marit sa...

Green, Green Grass of Home
http://lipglosser.wordpress.com
Roll 2
En fargerik, humoristisk og kulturell blogg, med hovedvekt på kunst, interiør og gode butikk/nettfunn.

melis sa...

Hei NIB-jenter :)

Her er jeg igjen; gammel medlem, men med ny bloggeadresse. Kan dere være så snille å legge meg til i roll 3?

"Glad og leken liten filur med passion for interiør, illustrasjon, design, farger, former, nyanser, varme sommerdager, fargesprakende høstdager, glitrende vinterdager og spirende vårdager;)"

Tusen takk for den flotte jobben dere gjør!

GOD SOMMER :)

M;)

elisabeth sa...

Hei, ønsker med dette å bli en del av nettverket på NIB.

http://inspirationalspaces.blogspot.com/

-er bloggen min. Til daglig jobber jeg som fotograf og skribent for diverse interiørblader. I bloggen kommer jeg til å legge ut klipp artikler, men også tidligere upubliserte bilder..

Unknown sa...

Heisann.
http://minlunehule.blogspot.com/

roll 3
Jeg har en klassisk interiør-stil med innslag av både romantikk og litt moderne touch.
Jeg blogger om interiør, familie og hverdagsliv.

Dere gjør en super jobb!
God sommer!

Jeanette sa...

http://emmilille.blogg.no/
roll 3
Blogger om interiør, bilder/foto, tanker, sitater..
Liker de fleste stiler, og er akkurat nå fengslet av blandingen av nytt og gammelt..
Liker også minimalisme, maksimalisme osv, forutsatt at det er bra presentert.

Beth sa...

Beth sin blogg
http://beth-sin.blogspot.com
Roll 1

Min blogg vil handle om interiør/møbler.Tips til oppussing av gammle ting, mix av gammelt og nytt.Shabby chic, landstil,blomster,hjemmelagde ting osv.
Kom en tur dah!

Himmel & Hav Interiør sa...

Himmel & Hav Interiør
http://himmeloghavinterior.blogspot.com/
Roll 4

Himmel & Hav Interiør er en butikk som har eksistert i 6 år og nylig har vi lansert en kjempespennede nettbutikk og blogg.