Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

mandag 8. juni 2009

Inspirasjon: Matthew Williamson

23. april lanserte H&M en kolleksjon designet av Matthew Williamson. Klærne har vært kjempepopluære, tiltross for badetruser til menn i fluoriserende farger. Se for deg den vg-reklamen hvor det står en sydenbeboer på stranden, med elgcaps, og bytt ut hans røde speedos med et par av Williamsons truser. Jippi! Skikkelig trendy dere, hehe. Tiltross for en skikkelig trusetabbe, har Williamson truffet mange i hjertet med denne kolleksjonen, for store deler av den ble revet ut av butikkene på få dager, og er nå umulig å få tak i.

Men over til det jeg ville dele med dere i dag. Noen ganger er det sånn at trender og retninger innen mote, også setter sitt preg på interiørverden. Eller motsatt - at designere finner inspirasjon i interiørverden.

Så her har jeg laget et lite 'kan denne kjolen oversettes til en interiørstil' innlegg. Slike fugler på tapet, tekstiler osv har gått som en stor trend særlig innen den amerikanske trendbloggsfæren anført av Decor8 og design*sponge. For å være ærlig var det en stund så mye av det, at jeg ble skikkelig lei. Men trendy - ja det er det tydeligvis enda! Og akkurat nå kunne jeg veeeldig gjerne tenkt meg noen av disse tapetene.
Detalj av kjolen H&M Williamson kolleksjon
10 kommentarer:

La luz del norte sa...

Å, så nydelige mønster! Gleder meg til jeg en gang får meg et hus. Da vil jeg ha tapet! Nydelig kjole også!

Ha en fin uke, alle!

Solrosa

M sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
M sa...

For et flott innlegg!
STILIG...det er fugler det går i for tiden altså..
Det har jo alltid vært sånn at klesmoter og interiør farger og mønstre går over i hverandre.
Jeg husker barndommen i 70-årene da vi satt på kjøkkenet og klærne våre gikk i ett med den tapeten...Tapeter i alle rom i et stort hus........jeg får jo helt byger av FOR mye retromote......men må innrømme at jeg har en gedigen mahogny bokhylle fra den era`en. Han står her og grøsser når jeg er i male-alt-hvitt-humør, men foreløbig synes jeg det er for gale å male over et så nydelig treslag.
Disse tapetene du viser er så sommerlige og lyse....de frister litt.......Ralph Lauren har fått noen NYDELIGE tapeter også...
Jeg tror kanskje EN vegg er nok for meg.......man blir fortere lei av tapeter en ensfargete vegger.
Idèeen om å tapetsere inni et vitrineskap har også nådd meg...(husker ikke fra hvilken blogg, eller blad..)
For meg virker det som om vi er i en tid hvor "alt" er lov, og at det er viktigere å finne en personlig miks, enn å kopiere en stil til punkt og prikke. Og det er jo spennende?
Klem fra M!

Nina sa...

Jeg tror dere kan fjerne min blogg fra bloggrollen jeg. Jeg har en salig-blanding-blogg, ikke en ren interiørblogg. mvh

Ligger under roll 2. Dill og dall og sånt

Little Cottage sa...

Er det noen av de norske bloggerne som har tilgang til magasinet "Vakre Hjem & Interioer" 2009 utgaver. Brukt eller nytt spiller ingen rolle.
Jeg kan betale alle utgifter i NOK direkte til din bank knt.
Boken "JUL" (Dansk) er ogsaa av interesse!
Jeg sitter her paa Vest-Kysten av USA, i staten Washington og bare "sikler" naar jeg ser smaa glimt fra disse Nordiske interioerbladene.
Er det noe som er av interesse for Norske bloggere, som jeg kan sende herfra, er jeg mere enn villig til aa finne det DU vil ha;- bytting er ogsaa en mulighet :o)
Paa gjenhoer!
MVH,
Sylvi

♥ Stines hverdag sa...

Sommerlige og veldig fine tapeter, men jeg tror nok jeg hadde blitt litt lei dem i lengden. Eller kanskje en vegg på soverommet hadde blitt fint :)

For en stund tilbake fjernet jeg apostrofen i bloggnavnet mitt. Kan dere endre det i blogglistene her også? Takk :)

Ha en fin uke videre!

ChatrinesLiving sa...

Heihei!
Jeg har faktisk denne kjolen:)
Men nå sku jeg hatt disse tapetene også! kan godt gå for interiørbloggere!!! Perfekt!

klem fra Chatrine:)

Nina sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Marie sa...

Man vil vel helst ikke gå kledd i tapet, men dette fungerer kjempe bra! Gjett hvem som skal sitte KLAR når kolleksjonen legges ut på nettet da? Meg så klart :-) Var mye fint som jeg vil ha!
M

ralfefarfars paradis sa...

Elsker tapeter i denne stilen..har sett en i bonytt som var så fin på lyseblåbunn...får lete gjennom bunken og finne den..gav skikkelig sommerstemning!
Supert innlegg!!