Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 16. mai 2009

Nye bloggere

En ny uke er snart gått! Og hvor blir tiden av? I hvertfall er det tid for en ny presentasjon av ukas ferskeste medlemmer av Nib. Denne uka har det vært mye tull og tøys med både bloggnavn og det ene med det andre. Vi må igjen be dere som ønsker å legge dere til om å lese godt igjennom det som ligger under "Bli medlem" knappen (under headeren/overskriftsbildet). Der står alt du trenger å vite for å unngå å tråkke skikkelig i bloggesalaten;-)
Det viktigste først:
-Vær kreativ i valg av bloggnavn! Selv om jeg synes Emmeline er et veldig fint navn, kan jeg ikke lage meg en ny blogg og kalle den Emmelines hus...
Sjekk vår alfabetiske liste og google navnet og deler av navnet du vil bruke!


Foto: Bea-cici
Jeg blogger om interiør og alt som omhandler mitt hjem. Hjemmet mitt har en blandet romantisk-vakker stil. Moderne og nytt kombinert med gammelt og brukt. Som så mange andre er jeg bitt av loppe- og opp-pussingsbasillen. Liker å bli inspirert og inspirere andre. Jeg blogger også om familie og hobby. Ta gjerne en titt innom bloggen min.
Niccos hus Roll 3
Blogger mest om interiør men har også innlegg om hobbyene mine som scrapping, innpakking og Tilda. Liker veldig godt litt stram og minimalistisk stil men med innslag av det romantiske og shabby. Nå står et helt hus for oppussing (som blir hovedfokuset fremover) og det gleder jeg meg til. Jeg har stor glede av denne verden og håper at jeg kan være til inspirasjon for andre.
Jordbærpiken Roll 3
Bloggen min handler om mitt hjem, interiør og hverdagslige sysler. Den vil også etterhvert handle om huset vi planlegger å bygge i sveitserstil. Jeg setter pris på alle som titter innom. Velkommen!
La ville de Mille Roll 3
Blogger om interiør,huset og oppussing,gamle møbler, ting jeg lager og ellers livet i en barnefamilie.
Bea-cici Roll 1
Jeg elsker den hvite, lyse og luftige stilen. Blanding av gammelt og nytt gir hjemmet mitt en personlig vri. Elsker gamle ting som har en historie og nye ting som jeg kan skape en historie til.
Vestadlia Roll 3
Bloggen handler om oppussing av vårt nye hjem, og etterhvert som det nærmer seg innflytting vil det bli mer og mer interiør
Jannickes hjemmekos Roll 3
Jeg startet med blogg i januar i år og trives godt med det. Har kjøpt et gammelt hus som vi snart skal overta og da vil bloggen min ta for seg oppussing av huset og interiør.
Mor og datter Roll 3
Bloggen min handler om oppussing, loppemarked, interiør,hverdagslig ting og litt hobby ting. Har ganske så blandet stil, og vil gjerne ha hjelp og forslag om ting. Så gjerne ta en titt innom.
Vårt Hus Roll 3
Bloggen min handler for det aller meste om det som opptar meg mest her i livet, nemlig interiør. Jeg viser gjerne frem nye innkjøp, og hvor jeg har kjøpt dem, eller ting jeg har malt og fikset litt på.
Vi har fått inn vanvittig mange nydelige bilder av vårens vakre festbord, men er alltid klar for flere:) Send inn på mail og bli med i konkurransen vår!
Ha en super helg og 17.mai! Vi ønsker oss SOL! (og jeg ønsker meg bunad:)

14 kommentarer:

hvitstil.com/Christine sa...

Hei NIB- jenter. Dere gjør en fantastisk jobb, det må jeg si aller først, men i dag oppdaget jeg en ting. Dere har lagt til en blogger i dag med blogg navn MIN STIL. Det finnes en blogger fra før i NIB med navn MIN STIL. Hun ligger ikke i rollen til venstre (kan hun være glemt å bli lagt til) men hun ble presentert for noen uker siden her:
http://norskeinteriorblogger.blogspot.com/2009/04/nye-bloggere_23.html

Håper det retter seg. God 17. mai helg til alle.

Klem Christine

Ann Helen sa...

Hei Christine!
Tusen takk for at du sier i fra:)
Jeg har tatt vekk bloggen fra listene igjen, og gitt beskjed til den nye bloggeren.
Ha en super 17.mai du også!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

The deco detective ligger på alfabetisk oversikt 2 ganger og Mianne Mi er en lukket blogg :O)))))

hvitstil.com/Christine sa...

Hei en gang til

Kan dere legge til den første "Min Stil" i listen på venstresiden. Hun har aldri kommet med der. Her er adressen:
http://susannes-stil.blogspot.com/

Christine

Lyse drømmer sa...

For et utroli!!! bra tiltak dere har ordnet i stand!! Dette er virkelig inspirerende og interessant. Er veldig glad for at jeg kan være med på dette. har straks besøkende nr 1000 siden jeg startet, og tenkte å gi en liten oppmerksomhet til den som blir nr 1000. Har dere noen plass man kan annonsere dette? eller tips?
På forhånd takk:)

Simple Lovely sa...

hei jenter på NIB!
Så kjekt at jeg har kommet med:) men ser adressen min ikke stemmer.... lavendarroom.blogspot.com er den rette adressen, ikke lavendarrom.blogspot.com
God helg!
Julie

Kristine sa...

Hei :)

da prøver jeg igjen. Beklager at jeg brukte et navn som allerede fantes, men det var rett og slett pga det ikke stod oppført i den alfabetiske oversikten ;)

1. Urban Retro

2. http://minstil-kristine.blogspot.com/

3. Roll 2

4. I bloggen min deler jeg bilder og erfaringer fra oppussingen jeg og min samboer har gjort av vår leilighet. Jeg skriver litt om nyinkjøpte saker og ting til hjemmet og ellers hva som opptar meg på interiørfrontet og ellers i livet :)

Husdraumen/Anita sa...

En liten kommentar fra meg:)

1. Bloggnavn: Bygging av drømmehuset vårt
2. Bloggadresse: www.husdraumen.blogspot.com
3. Bloggroll: 3.
4. Presentasjon: Bloggen min handler om huset vi begynner å bygge nå til sommeren, interiørvalg, byggingen og inspirasjon frem mot målet. Har fått øynene opp for hvor mye smart/fint/orginalt som er å plukke opp her i bloggverden, og gleder meg til å se og dele mer. Velkommen!

Smil fra Anita

Anonym sa...

1. Scandinavian Retro Shop
2. http://scandinavianretroshop.blogspot.com/
3. Roll 3
4. Bloggbutikk hvor du vil finne retro interiørartikler fra flere tidsperioder. Drevet av to gode venninner. Kom og ta en titt!

Anonym sa...

Hei igjen, skrev feil roll i stad, beklager, prøver igjen:


1. Scandinavian Retro Shop
2. http://scandinavianretroshop.blogspot.com/
3. Roll 4
4. Bloggbutikk hvor du vil finne retro interiørartikler fra flere tidsperioder. Drevet av to gode venninner. Kom og ta en titt!

Simple Lovely sa...

Jeg prøver igjen hvis det er i orden:)

1. The Lavendar Room
2. http://lavendarroom.blogspot.com
3. Roll 3
4. Bloggen min handler om jeg bruker fritiden min på; oppussing av hjemmet vårt. Matlaging/Baking. Ting eg lage/male. Hagen. Huset. Familien.

NIB sa...

hei unn elin:)
vi har ikke noe forum for annonsering av konkurranser, tar desv for mye tid:)

Troen og Haapet sa...

Troen og haapet
2. http://troenoghaapet.blogspot.com
3. Roll 3
4. Bloggen min handler om jeg bruker fritiden min på; oppussing av hus og interiør,Ting jeg lager, hagen min, hundene mine og naturopplevelser

Anonym sa...

債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社