Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

torsdag 14. mai 2009

Nib akutt: Burberry rutete tapet?

Vi har fått et spørsmål fra Gry til Nib-akutten.

Vi har fått inn endel spørsmål til Nib-akutten, men mange har vært av typen vi kunne svare på med det samme, så vi har ikke lagt de ut. Men nå tenker vi at vi legger ut flere spørsmål vi i og for seg bare kunne svart direkte på. For tanken er at hvis en lurer på dette, så er det sikkert flere av våre lesere som lurer på det samme? Så nøl ikke med å sende inn spørsmål på mail: så deler vi informasjon oss imellom:)

"Hei, Noen som kan hjelpe ? Jeg er på jakt etter type "skotsk" rutete tapet (a la Burberry stil). Holder på å innrede ett kontor/bibliotek hjemme. Noen som vet om hvem som fører noe slikt ? På forhånd takk for hjelpen. Mvh, Gry "
Alle illustrasjonsbilder er hentet fra Burberrys hjemmeside. Mye fint her!

Så jenter: er det noen som vet hvor en får tak i dette? Skriv en kommentar under innlegget - så skal vi få det inn i teksten etterhvert. Håper noen der ute kan hjelpe Gry!


Ps: Før og Etter har som tidligere sagt hatt en kort barselspermisjon, men kommer sikkert snart opp igjen. De innleggene er litt mer tidkrevende, så akkurat nå har de stått litt ned på prioriteringslisten:)

4 kommentarer:

Ingunn sa...

Vi venter vi. Barna må jo få mat og kos...

Ha en fin dag.

Ingunn

Anonym sa...

Hei
Dersom du skulle bo på østlands området kan du ta kontakt med Loftet interiør på Slependen, jeg så de førte rutete tapet da jeg pusset opp i fjor vår, jeg mener tapet var fra Ralph Lauren, så det er nok andre som er forhandlere av tapeten også! Lykke til.....Mvh. Kathinka

Sveitserhus og rosehage sa...

Hvis du bor i området så har Lothe farge og miljø i Drammen et stort utvalg av tapeter (og gardiner). Vet ikke om de har akkurat dette, men de skaffer det meste.

Marie sa...

Jeg fant en svensk nettbutikk med et enormt utvalg i tapeter som b.l.a fører Burberry. Men husker ikke adressen...hva om du prøver å google litt?
Om jeg finner adressen igjen skal jeg si fra!
M