Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

søndag 10. mai 2009

Nye bloggere

Det er på høy tid å ønske de nye bloggerne velkommen! Her har nettet vært ordentlig på tur i helgen, så dette innlegget har jammen tatt noen timer.
Husk fotokonkurransen da dere; Vårens festbord

Foto: Tilbords
Min stil er ei god blande, eg likar gamal herskaplig,shabby chic/landstil, loppis, litt retro og maritimt. Ikkje minimalist.Tusen takk for mange timar med inspirasjon!
Jeg heller nok mest til roll1 hva interiøret angår. Jeg elsker å innrede, ommøblere, shoppe interiør og style inne og ute. Hagen er blitt mitt "interiør nr. 2"
2. mai 2009 19:33
Jeg liker den nostalgiske, romantiske og hvite stilen. Blogger en del om loppemarkedfunn og oppussing av disse. Opptatt av gjenbruk av gamle gjenstander.Velkommen skal du være!
Hei Jeg vil gjerne bli medlem, jeg driver en liten sommerbutikk, og har en hyggelig interiørblogg ved siden av. Der blogger jeg om interiør i den landlige stilen i butikken, i hjemmet mitt, og om hverdagslivet her på Hvaler.
Jeg blogger om interiør og alt som omhandler mitt hjem. Hjemmet mitt har en blandet romantisk-vakker stil. Moderne og nytt kombinert med gammelt og brukt. Som så mange andre er jeg bitt av loppe- og opp-pussingsbasillen. Liker å bli inspirert og inspirere andre. Jeg blogger også om familie og hobby. Ta gjerne en titt innom bloggen min.
Perler på en snor Roll 3
Elsker interiør,hobby og familieliv. Har lenge fulgt med på mange blogger, og har nå endelig fått min egen blogg. Det er gøy!
Bloggen min handler om drømmer oppussing og gammel sjarm. Den følger utviklingen i vårt sveitserhus fra 1910 og tilhørende hage med roser og gamle epletrær.
Jeg blogger mest om intriør, hus og hage. men blogger også om små gleder i livet, familien min, litt om matlaging og mine små og mange hobbyer.
Et glimt av M Roll 3
Jeg blogger om nære ting, lykkestunder, hverdagsgleder, interiør, hobby og mat. Og nogot attåt!Min blogg er min personlige journal om enkle hverdagsgleder, mine preferanser, mine drømmer, mine ønsker, mine aspirasjoner, og litt av mine inspirasjoner.Jeg elsker annerledeshet, og synes det er berikende med venner av alle slag.Jeg ønsker at bloggen min er et sted med en lys og god atmosfære, hvor alle føler seg velkommen!
Miss Monday Roll 2
Jeg liker farger, mønster, spennede interiør, retro, annerledes løsninger, prikker, striper, maksimalisme, foto, inspirasjon og gode ideer. Bloggen min bærer preg av dette og av ønskedrømmer, dagdrømmer og drømmer som blir satt ut i livet.
Scandinavian Retro Roll 2
Jeg har en kombinasjon av moderne og retro stil. Liker sterke farger, geometriske former, naturlige materialer og enkelhet. Men fremfor alt skal interiøret være personlig. Jeg søker etter inspirasjon gjennom reiser, interiørblad, filmer og kunst. Blogger om litt av hvert, men fokus er små prosjekter og interiør.
Fam.Kos Roll 3
Bloggen min handler om interiør, jeg liker den hvite stilen. Kommer også til å skrive litt om familien min og litt om hobbyen.
Margrethes hus og hage Roll 1
Litt av hvert om hus og hage. Har sansen for shabby chic, landstil, herregård og bonderomantikk i skjønn forening.Drømmer om rosehage i engelsk hagestil.
Hippiechic Roll 2
Hippie fordi jeg har alltid har vært fasinert av 60-70tallet og hippielivsstilen. Chic, fordi jeg liker shappy chic stilen, men likevel ikke helt lever opp til den. Man kan vel si at stilen min er litt schizofren. Håper alle vil trives i bloggen min, for det gjør jeg.
Velkommen!
Jeg vil minne om å lese tipsene til nye bloggere før dere legger dere til her!
Regel nr 1: Ikke ta etablerte bloggeres bloggnavn! Google navnet og deler av navnet du ønsker deg før du bestemmer deg!
Ha en finfin uke, alle!

49 kommentarer:

KATE ♥ sa...

Hallo, jeg har lyst å bli med i fellesskapet.
Bloggen heter : I huset ved bekken, fordi det renner en bekk gjennom hagen vår. Jeg tilhører kategori 3.
Jeg blogger om interiør,hage , familie og livet.
Mvh www.ihusetvedbekken.blogspot.com
Kate

perler på en snor sa...

Så gøy at jeg kom med:)
Nå har det seg slik at jeg fant ut på søndag at jeg ville skifte blogg til blogspot, dermed har jeg fått ny adresse. Den nye adr. er
perlerpeensnor.blogspot.com

Anonym sa...

Hei der.

Når en kikker nedover på rollene er det flere bloggere som ligger der men ikke kommet med innlegg på en el to måneder! Er det ikke mulig for dere bare å fjerne disse dersom dere begynner å gå full igjen?
Bare en liten tanke ;)

NIB sa...

Hei anonym! Vi har valgt å gjøre det slik at ny bloggere automatisk blir slettet hvis de ikke har blogget på to mnd. Det er det altså blogger som gjør automatisk, da vi i Nib ikke har mulighet til å stadig gå igjennom alle listene for å se om folk faktisk blogger. Noen ganger tror jeg ikke alltid blogger fanger det opp, og da er det fint om folk sier i fra!

Linda sa...

Fint at dere minner om å ikke ta ateblerte bloggeres bloggnavn!
Opplevde nå at et nytt medlem har ganske så identisk bloggnavn som min blogg.
Veldig kjedelig synes jeg....
Har så pent som mulig varslet den dette gjelder.

Linda sa...

En liten ting til...kanskje en ide å minne om dette under dette innlegget hver uke ;O)

Takk for den flotte jobben dere gjør!

Lisas hjem og skatter sa...

Hei..

Jeg har endret mitt blognavn fra Lisas skattekammer til "skatter, hjem og lykke" .. håper at jeg kan få bli medlem med dette navnet..?

Jeg blogger om interiør og alt som omhandler mitt hjem. Hjemmet mitt har en blandet romantisk-vakker stil. Moderne og nytt kombinert med gammelt og brukt. Som så mange andre er jeg bitt av loppe- og opp-pussingsbasillen. Liker å bli inspirert og inspirere andre. Jeg blogger også om familie og hobby. Ta gjerne en titt innom bloggen min.

Roll 3

www.skatterhjemoglykke.blogspot.com

Håper du ser dette, Linda..

vennlig hilsen Lisa Cecilie :)

Kine sa...

Jeg må bare få lov til å HÅPE at dere forandrer navnet mitt på bloggrollen her,bloggen min heter "Veienhusby"..IKKE "Veien til Husby" hehe.....Thanks!:)

NIB sa...

Linda: Smart tips at vi kan minne om det hver uke:) Nå ser det ut til at det har ordnet seg ser jeg:)Vi har ikke sjangs til å sjekke opp alle som legger seg til opp mot andre bloggnavn, så supert at dere melder fra selv. Men hadde jo vært enda suprere om nye bloggere tok ansvar for det selv:)

Lisa Cecilie: Det er jo helt topp:) Da legger vi deg til med det navnet neste uke.

NIB sa...

Kine: Oops! Gjør det på fedag! Sorry:(

NIB sa...

Hei, jeg vil gjerne bli medlem her, høres kjekt ut !
Har ikke vært blogger så alt for lenge, men trives godt med blogging.

1. NICCOS HUS
2. http://niccoshus.blogspot.com/
3. Roll 3
4. Blogger mest om interiør men har også innlegg om hobbyene mine som Scrapping, innpakking og Tilda. Liker veldig godt litt stram og minimalistisk stil men med innslag av det romantiske og shabby.

Nå står et helt hus for oppussing (som blir hovedfokuset fremover) og det gleder jeg meg til. Jeg har stor glede av denne verden og håper at jeg kan være til inspirasjon for andre.

Hilsen Nicco

NIB sa...

Hei NIB, jeg vil gjerne søke om å bli medlem:)
bloggen min handler om interiør, og familien.
Jeg liker veldig godt det hvite. Alt skal være hvit her hjemme;) Jeg liker best å mixe det gamle med det nye.
Krysser fingrene!
www.thelavendarroom.blogspot.com

Julie

Unknown sa...

Hei på dere! Da tar jeg skrittet og søker medlemsskap i Norske Interiørblogger. Er ganske ny som blogger, og valgte et navn før jeg hadde lest alt det som har blitt lagt ut her. Derfor har jeg nå forandret navn på bloggen min, og er fornøyd med det. :)

1: jordbærpiken
2: http://jordbarpiken.blogspot.com
3: Vet ikke hvilken roll, for beskrivelsen på disse fant jeg ikke. Men jeg tilhører den romantiske, landlige stilen.
4: Bloggen min handler om mitt hjem, interiør og hverdagslige sysler. Vil også etterhvert handle om huset vi planlegger å bygge.

Ha en fin dag! :)

NIB sa...

Hei Jordbærpiken:)
Beskrivelse av bloggrollene finner du under "Bli medlem" rubrikken under headeren:)

Camilla sa...

Hei! Så kjekt jeg fikk bli medlem.. :-)
Men kan ikke finne meg på den alfabetiske oversikten dere har på venstre side her..??
-Camilla

NIB sa...

hei * i huset ved bekken *

akkurat denne uken oppfordrer vi bloggere til å ikke ta navn som ligger tett opptil etablerte bloggeres navn.

går ut fra at det bare er en bommert - men det viser jo hvor viktig det er å sjekke navnlisten før en velger:):) navnet 'huset ved bekken' er nemlig tatt, og er velkjent i bloggmiljøet:)

NIB sa...

Camilla: er ordnet nå:)

Camilla sa...

Supert!! :-) Også lurte jeg på en ting til, i listen til høyre, der nye innlegg kommer opp.. kommer alles innlegg opp der? Eller bare noen? :-)

NIB sa...

Alles innlegg skal kommer opp der, men det kan ta litt tid. Alt fra en time til et døgn.

Unknown sa...

Hei igjen! Jeg skriver alt på nytt jeg, så får dere det samla.

1: jordbærpiken
2: http://jordbarpiken.blogspot.com
3: Roll 3
4: Bloggen min handler om mitt hjem, interiør og hverdagslige sysler. Den vil også etterhvert handle om huset vi planlegger å bygge i sveitserstil. Jeg setter pris på alle som titter innom. Velkommen!

Simple Lovely sa...

Hei igjen:) nå har jeg endret navnet på bloggen min, til
1.HVITE SKATTER
2.http://hviteskatter.blogspot.com
3.Roll 3
4. Bloggen min handler om hjemmet vårt, interiør, oppussing, familie, ting jeg lager...

Jeg har søkt på google, og mener at det er ikke noen med lignende blogg navn, mvh. Julie

Anonym sa...

Hei!
Ønsker å bli medlem, syns at dere har laget et fantastisk fint forum for kreative sjeler:-)
1: La ville de Mille
2:
http://lavilledemille.blogspot.com/
3:Roll 3
4:Blogger om interiør,huset og oppussing,gamle møbler, ting jeg lager og ellers livet i en barne-familie.
Har sjekket opp navnet og ikke funnet noe lignende til nå, men si til meg om dere mener noe annet.
Mvh, Hege.

Anonym sa...

Ps! Prøvde også å "plassere" meg i riktig roll etter dette, men får kke tilgang?
Kan dette gjøres imorgen f.eks?
Mvh. Hege.

Meg sa...

Hei.
Jeg har byttet blogg adresse.
konsenstrertkaos.blogspot.com heter nå smaasteg.blogspot.com.

Kan dere væresåsnill og endre meg ?

Tusen takk.

Klem

bea-cici sa...

Hei!
Jeg ønsker å bli medlem hos dere.

1. bea-cici
2. http://bea-cici.blogspot.com/
3. Roll 1
4) Jeg elsker den hvite, lyse og luftige stilen. Blanding av gammelt og nytt gir hjemmet mitt en personlig vri. Elsker gamle ting som har en historie og nye ting som jeg kan skape en historie til.

Ann Helen sa...

Hege: vi legger inn nye bloggere i rollene hver fredag/lørdag:)

Moderne Retro sa...

Heisann. Sjekket akkurat "alfabetisk oversikt" (venstrefeltet) og ser der mangler noen av oss nye som ble lagt til 2. mai. Sikkert en forglemmelse...

VillaVanilje sa...

1 Vestadlia
2 http://vestadlia.blogspot.com/
3 1
4 Bloggen handler om oppussing av vårt nye hjem, og etterhvert som det nærmer seg innflytting vil det bli mer og mer interiør

NIB sa...

Moderne retro: Du har helt rett; Blogger brukte så usannsynlig lang tid på å lagre i listen at jeg tenkte jeg skulle gjøre det en annen dag. Også har dagene bare gått;-) Fikses så snart som mulig:)

melis sa...

Hei NIB-jenter :)

Jeg har snedt dere en mail angående endring av bloggadresse og blir veldig glad for å fortsette med min nye blogg i roll 3 :)

Tusen takk :)

M:)

elisabeth sa...

Jeg synes ikke det er så kult å skulle bli forvekslet da...Synes ikke det er riktig ovenfor medbloggere heller, som må sjekk hver gang hvem av oss det er, på kpmmenteringen. Jeg mener jo det dere skriver i innlegget her...
Hilsen Molly nr. 1:)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Her legger jeg inn en aldri så liten protest til støtte for MOLLY nr.1 ...og til andre som måtte komme i samme "navneklemmesituasjon situasjon" ved senere anledninger.

Disse 2 bloggenavnene ER uten tvil for like, bør IKKE godkjennes.

Camilla sa...

isj og usj.. lurer på om det er meg som gjør noe feil eller noe.. men ser ikke ut til at noen av innleggene mine kommer opp på høyresiden her.. over nylig publiserte innlegg. Det er jo ikke verdens undergang, men hadde jo vært litt kjekt og.. :-) (nå har jeg sjekket etter ett par timer, og ett døgn+ )

Jannickes Hjemmekos sa...

Hei.
Jeg vil gjerne være medlem c",)
Passer best inn i kategori 3.
http://jannickeshjemmekos.blogspot.com/

Jeg startet med blogg i januar i år og trives godt med det. Har kjøpt et gammelt hus som vi snart skal overta og da vil bloggen min ta for seg oppussing av huset og interiør.

Mor og datter sa...

Hei!
Jeg ønsker å bli medlem hos dere!

1. Mor og datter
2. http://morogdatter.blogspot.com/
3. Roll 3
4. Bloggen min handler om oppussing, loppemarked, interiør,hverdagslig ting og litt hobby ting. Har ganske så blandet stil, og vil gjerne ha hjelp og forslag om ting. Så gjerne ta en titt innom.

Kristine sa...

Hei!

Jeg vil og gjerne bli medlem;

1. Min Stil
2. http://minstil-kristine.blogspot.com/
3. Roll 2
4. I bloggen min deler jeg bilder og erfaringer fra oppussingen jeg og min samboer har gjort av vår leilighet. Jeg skriver litt om nyinkjøpte saker og ting til hjemmet og ellers hva som opptar meg på interiørfrontet og ellers i livet :)

Vårt Hus sa...

Hei Jeg ønsker å bli en del av NIB og har følgende info.
1.Vårt Hus
2.http://www.yvonne-vorthus.blogspot.com
3.Jeg ønsker å ligge under roll 3
4.Bloggen min handler for det allermeste om det som opptar meg mest her i livet, nemlig interiør. Jeg viser gjerne frem nye innkjøp, og hvor jeg har kjøpt dem, eller ting jeg har malt og fikset litt på.

Ocean showroom sa...

Hei!
Vi vil gjerne bli medlem av NIB!
Har lenge dvelet med dette med blogg, men nå er vi i gang og synes det er kjempegøy!

1. Ocean showroom
2http://oceanshowroom.blogspot.com/
3. Roll 1
4. Vi er to jenter som skriver på samme blogg og i tillegg driver vi nettbutikken newenglandstyle.no sammen. Vi skriver om det som opptar oss av interiør med hovedvekt på New England Stilen selvfølgelig. Vi prøver å gi et "dagens tips" hver dag! Ellers kan man følge hverdagen vår i havgapet med familie og barn.

Anonym sa...

Hei,
Jeg ønsker å bli medlem i dette fantastiske miljøet :)
1: Små gleder
2:http://smagleder.blogspot.com/
3: roll3
4:Bloggen min handler om Interiør, familieliv, loppis, hobby ting som opptar meg, men mest av alt vil den handle om interiør.

Linn sa...

Hei,
Håper jeg også får bli medlem av denne flotte gjengen med kreative mennesker :)
1. Loveyourhome
2. http://linn-loveyourhome.blogspot.com/
3. roll3
4.I bloggen min handler det meste om interiør. Jeg startet å blogge da vi kjøpte oss leilighet fra 1850 som trengte litt kjærlighet både her og der, og tenkte det ville være gøy å dele ideer og prosjekter vi holder på med. Loveyourhome er også ett firma jeg driver, som interiørkonsulent og kunstner.

Henriette sa...

Hei!
Vil gjerne bli medlem, så jeg får publisert bloggen min mer.
Tror det er endel som leser den, men ønsker å bli mer med + at jeg vil gjerne lære mer om blogging og hvordan folk kan abonere på mail oppdateringer etc.
Ligger gjerne under moderne blogger.

Får jeg med logo fra dere på bloggen min?

Takk og flott opplegg!

Hilde Heimdal sa...

Hei jeg ønsker å bli medlem.

Hilde Heimdal
http://hildeheimdal.blogspot.com/
Roll 1
Blogger mest om interiør.Elsker landstil, shabby, romantisk og loppiser!

Anonym sa...

Hei,

Jeg så like etter jeg hadde lagt ut her at det var allerde en som het små gleder, derfor bytter jeg navn til Finnestad's verden.

Hei,
Jeg ønsker å bli medlem i dette fantastiske miljøet :)
1:Finnestad's verden
2:http://finnestadsverden.blogspot.com/
3: roll3
4:Bloggen min handler om Interiør, familieliv, loppis, hobby ting som opptar meg, men mest av alt vil den handle om interiør.

-Kamilla- sa...

Ønsker å melde meg inn i NIB
1. Milla & livet
2.http://millaoglivet.blogspot.com/
3. Bloggroll 3
4. Jeg blogger om meg selv, mine interiør prosjekter og om livet generelt. Har mange små og store prosjekter på gang, er bla. i startfasen med å forvandle mitt hjem, så ønsker du å følge med så er det bare å stikke innom. Vi blogges! Klem!

Glad i hvitt sa...

Min fritid har blitt utrolig spennende etter at jeg oppdaget dette blogglandia ,med masse flotte mennesker med de samme interessene som meg!

1. Min blogg heter Glad i hvitt

2. http://gladihvitt.blogspot.com/

3. Min blogg handler om interiør, alle mine interiørprosjekter og interiørdrømmer. Jeg tenker stadig på interiør og jeg vil vel aldi oppleve å si at jeg er feridig med huset, men det er jo det som gjør interiør så spennende, fordi da vil man alltid har nye ideer og drømmer og sette til verks!

Jeg er veldig glad i den hvite rene stilen, men likevel så finner jeg ofte ut at andre stiler er like så fine og inspirerende. Derfor sier jeg at min stil er det som jeg personlig synes er fint og som gir meg glede!

Håper at andre bloggere tar turen innom siden min!

Husdraumen/Anita sa...

Hei Flittiglisene!

Ser at flere har lagt inn "søknad" her. Siden linken fører hit og ikke til det nyeste innlegget.

Vil bare si at jeg la min inn under de nye bloggene med dato 16.mai. I tilfelle dere ikke så meg;)

Smil fra anita

Nina Patricia Moore sa...

Hei!jeg har laget en blogg som vil vise bilder fra messer og turer jeg er på i jobbsammenheng, og diverse annet jeg måtte snuble over i interiøruniverset.Jeg er opptatt av at produkter jeg velger til kunder (og til meg selv innimellom), skal være av god kvalitet, og gjerne være litt "småsexy".I det legger jeg at det skal ha en form som appelerer,en tekstur man får lyst til å ta på, eller rett og slett være litt humoristisk!

ralfefarfars paradis sa...

Jeg vil gjerne melde meg inn her. Er temmelig sikker på at navnet på bloggen min er helt unikt...
Bloggnavn: Ralfefarfars paradis
Bloggadresse: http://ralfefarfarsparadis.blogspot.com
Roll 3
Ralfefarfars paradis er en blogg om store og små interiørprosjekter, blomster & hage, håndarbeid og katten Ralfefarfar.

Myhome sa...

Hei! Jeg heter anita, og ønsker å bli medlem av NIB, som er et supert interiørforum!

1.MYHOME
2.http://myhome-inspiration.blogspot.com
3. Roll 4
4. Bloggen handler om vårt hjem, butikk, interiør, trender og inspirasjon