Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

torsdag 5. februar 2009

Diskusjon: Tid for hjem

Noen som ser på Tid for hjem, som går på Tv2? Med over 450 interiørinteresserte samlet på en plass, må det vel være flere enn oss som benker seg for å se hva team Bergesen får til i huset til noen smånervøse bergensere?

I kveld ble en stue og spisestue i et herskapshus pusset opp. En drømmejobb for en interiørdesigner? Kjersti Bergersen styrer skuten halvveis opp fra gulvet til dit designeren Kenneth Kolberg når.

FØR:

I dag skulle alt bli rødt, rødt, rødt. Ekslusiv tapet, heltre gulv, speil i taket og tsjekkisk lysekrone i krystall. Var det flere enn vi som fikk litt vondt i kroppen når de fine veggplankene ble gjemt bort bak gipsplatene, eller syns du resultatet var verd det? Og er egentlig speil i taket veien å gå i et rødt rom? Assiosasjoner til red light district kom litt for fort opp her i huset (avslørt, hihi).

ETTER:


Vi tror designen falt veldig godt i smak hos de som bor der, noe som må være det aller viktigste. Nok et vellykket oppdrag for Tid for hjem?

HVA SYNS DU?

50 kommentarer:

LillaLykke sa...

Jeg syntes absolutt at det var et vellykket oppdrag! Syntes det var fantastisk med eksklusiv tapet i stede for det som var der før :) Hilsen en som synes det er mye tre i de norske hjem og liker at folk tilfører mer moderne ting.

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Ler sammen med Flittiglisene," red light district" kom sterkt i mine tanker også, gjør i grunnen det med mange av disse "Tid for hjem" innslagene.
Teamet er tydeligvis glad i rødt for det går igjen sammen med gull ... inredning alla Dodge Van på 80 tallet og uforglemmelige Graceland noen år tidligere samt innredningen i noen russebiler. Niks, did not like. For mye av det gode !

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

hei :) tid for hjem er absolutt eit favorittprogram!!
det vart herskapeleg make over ikveld...men for mykje av det gode etter min smak.
men dei kvite listene rundt dørene elska eg!!! :)

Emmeline sa...

Hehehehe---ler av Lisbeth og ler av De flittige... Jeg kan røpe at Tid for hjem har vært hjemme hos meg. Vi kom faktisk veldig langt i konkurransen om å få pusset opp kjøkkenet for hundre år siden. Det var et hus på Nattlandsfjellet som vant. Lurer på om det ble orange om jeg ikke husker feil... Hmmmm
Er i grunnen glad jeg endte med å tegne kjøkkenet selv om jeg skal si det sånn! Syns spesielt Simon sine interiør kan bli litt i overkant. Men han der koselige maleren... Han kan få komme hjem til meg anytime. Han trenger ikke å male engang- Han kan bare sitte der og være koselig!!!

Bestefars Verksted. sa...

Var nok ikke helt min smak heller,dette her......hadde iallefall holdt med EN rød vegg !!! Og speil på peisen....???? Det eneste jeg likte,var lysekronen og de nydelige dørene....! Skjønte heller ikke hvordan stil dette huset var bygget i,inne var det jo "herskapelig",men utenpå så det jo ut som et 60-70 tallshus....snodig blanding... Kom også til å tenke på hvor lenge har de to,bodd her.......slik det så ut inni......ushhhhh.....jaja,de ble jo iallefall fornøyde,og det er jo bra :)

Anonym sa...

Synes resultatet ble helt grusomt. Farger påvirker jo i stor grad humør og sinnstilstand. Det å leve med de røde veggene hadde jeg ikke klart. Synes ikke designere til tid for rom er noe flinke. Håndverkerne derimot virker knallflinke. Lurte også litt på det speilet i taket. Helt enig med flittiglisene at det var litt "red light district" over det.Tenk hvor fint det rommet kunne ha blitt. (Slettvoll/Helene Hennie stil)

Kristin

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Ha ha, nå ler jeg av Emmeline her, orange kjøkken hos deg ville vært litt av en fest ! Vrir og vrenger hodet her for å finne noe som passer til orange,... appelsiner, gresskar og ballonger med hvite prikker ?! Krampelatter her, uff så vi kan tulle, så da tøyser jeg litt til....Maleren kan få komme hjem til meg også, men han skulle så visst fått male ,(ikke med rødt) dumper jo ikke spisskompetanse på en stol og lar den sitte der, det er å sløse med ressursene, ha ha.
Får ikke mer moro enn vi lager selv, :o)

Crème sa...

Synes det ble litt too much, ja. Det aller viktigste er jo at de som bor der er fornøyd.
Men jeg hadde nok følt meg litt snytt dersom jeg skulle få en proff make-over av mitt 1800-tallshus, og så var det forvandlet (eller ikke forvandlet, bare litt forandret) til et 80-talls disco.. og at peisen fortsatt sto der!

Solveig sa...

Det jeg synes er veldig dumt med programmet er at de viser i reklamen hvordan det blir når det er ferdig!
Blir liksom ikke så spennende da synes jeg.. Så da ser jeg heller bedre oppussings program;)

Cathrine Aksnes sa...

den tapeten var på min liste da vi drev å la tapet i november. men hadde ikke vørt aktuelt å ha den på hele stuen. Hadde da blitt en fondvegg også hadde jeg planer om å ha den på gjestedoen. Det ble ikke slik. Å mulig vi hadde blitt fort lei også. Men syns tid for hjem huset ble ganske så fint, bortsett fra dne urstygge peisen. den hadde jeg nok revet ned først som sist!! ellers... well done. elsket den lysekrona og alt det lekre listverket. Heeelt meg:)

Jeg syns også det er dumt at de viser på reklamen hvordan det blir til slutt... why!??

Hulda sa...

Jeg så også programmet, ser de fleste av dem. Hadde ikke gjort det på denne måten om det var mitt hus. Hadde holdt meg til mye dusere og lysere farger. Det finnes tapeter som ikke er fullt så RØDE, og som likevel fanger den gamle stilen. For min del syns jeg sofaen overhodet ikke passet inn i det gamle huset. Alt for moderne.

Satt faktisk og sa til min bedre halvdel: Hvorfor blir det aldri innredet i fransk landstil, shabby chic, små søte blomstrete vattepper osv....

Photo-Me-Life sa...

Jeg syns dem er kjempeflinke. Hvem ville ikke hatt dem hjemme hos seg:)

Mina sa...

Jeg synes det var helt forferdelig! Nå er jeg ingen fan av rødt selv, men dette ble hvertfall too mutch! Og speil i taket..? Og på peisen..?? Jeg tenkte for meg selv, da de viste før-bildene da de var ferdige, at det faktisk var finere slik det var.. Litt sært kanskje.. Men jeg synes, som de Flittige, at treveggene var kjempefine! Så kunne de tapetsert EN vegg i en, gjerne stormønstret, men ikke fullt så prangende tapet. De hvite dørene ble råfine da! Og de som bodde der så jo ut til å like det veldig, det er jo det viktigste;)

frk.B sa...

Hjelpe meg!
Får ikke sett programmet, men bildene taler jo godt for seg selv..
Jeg er glad i rødt, men dette ble litt over the top vel?
Jeg foretrekker heller å ta rødt inn i form av Green gate sine prikkete krus og noe i den duren..

Jannicke sa...

Nei, huff, ikke min smak.. Hadde dette vært hos meg, så hadde jeg vært både lei meg og skuffet. Smaken er som baken....

Anonym sa...

Gulvet var vakkert..MEN resten ble ikke bra etter min smak. Hadde tapetet gått i hvitt/sølv og kun på en fondvegg og panelte vegger ellers..så tja kanskje. Og peisen ville jeg har kamuflert på en eller annen måte med gamle tegelsteiner med whitewash maling over. Taket og fremfor alt lysekronen hadde fortjent en rosett...Rødt begrenser jeg til rosene på bordet..hihi ;-)
Christine

prinsesselinn sa...

hmm. synes ikke det var så fint,
eller fint var det vel, bare ikke helt mingreie.
hadde nok blitt stresset av å ha en rød stue, ikke avslappende i det hele tatt.
og peisen synes jeg var finest når den var halvferdig, i murpuss.
hehe
ikkesynes jeg det såveldig moderne ut heller,
hmm. men noen ganger slår de tilog gjør skkikkelig bra ting,
likte gulvet da. kjempefint.
og en venninne sydde de feiende flotte gardinene ;)
hihi

Min Still By Maia sa...

Ikke min smak....Her hadde jeg fort blitt lei.

lilleba sa...

Gulvet og gardinene,OK, resten for rødt !!

Renate sa...

Dette ble for rødt! Dristig fargevalg.
Ikke min smak. Huff.
Må si meg enig i flere her, rødt holder på rosene.

Linda sa...

Det ble veldig rødt!!!
Nesten så det var finere før!

Mita`s hjørne sa...

Oi... litt for rødt for meg dette ja...men så har jeg bare sett bildene, ikke programmet...

Men de blå kassene fra IKEAs PS kolleksjon var flotte - malt i hvitt...eller en annen farge, de likte jeg...

Anita sa...

Syns ikke noe om det jeg, og valgte etter reklamen for programmet og prioritere bort å se det! Syns det er helt tragisk at de "ødelegger" rom på den måten! Men det er min mening da! Minner mere og mere om de britiske oppussings programmene med veldig unøytral og utidløs stil:0} Eierne så fornøyde ut og da er vel målet oppnådd?? Selv hadde jeg satt meg ned og begynt å skrike;0)Syns forresten hagestuen i forrige program ble fin! Jatakk:0))

Rikke - fargesirkelen sa...

Jeg så programmet i går og ble skuffet. Har ofte funnet inspirasjon i programmet, og de har kommer opp med løsninger jeg ikke har tenkt på selv. Men i går ble jeg skuffet, jeg syntes det ble tacky. De skulle valgt enten rød tapet eller speil, ikke begge deler. Jeg ville nok ha valgt en helt annen tapet også, de vulgære mønstrene har gått ut på dato. Men tror programmet er spilt inn for ganske lenge siden, så sånn ut på vær og vind utendørs.

Ninas Drops sa...

Hei
Ja er faktisk litt enig med de fleste her jeg. Vi diskuterte resultatet her hjemme i heimen i går og etter programmet, og vi satt vel igjen med at det ble litt vel kjedelig... Har liksom sett slikt før...

Bare rødt, hvitt, beige...og valnøtt gulv...Synes det manglet det lille ekstra, en kontrast for å si det slik.

Kunne helt sikkert tatt den litt mer ut synes jeg. Litt for flatt uttrykk....

SYnes faktisk det var smart med speilene på peisen for å "gjøre den mindre"...

Ellers så ble det jo flott, og det er jo mye arbeid som ligger bak..

Drops=)

Metteflette sa...

Jeg blir som regel aldri fornøyd med resultatet i dette programmt. Det er altfor moderne etter min smak. Nei, jeg ser programmet ene og alene pga. maleren!!!! Digger han! Er jo maler selv og det er en fryd å se så dyktige fagfolk som tydeligvis elsker yrket sitt! De er det ikke mange av i dag. Glemmer ikke den gangen han hang ny strie i et gammelt malt strietak. Det var sikkert 5 meter takhøyde, spikerne hadde han i munnen og matet ut en og en spiker med hammeren i en hånd mens han håndterte x antall meter strie med den andre hånden, alt i et forrykende tempo! Litt vanskelig å forklare for dere som ikke så det men FOR EN KUNSTNER!!!!!!

mette sa...

Jeg må ærlig si at resultatene i de programmene blir i overkant for meg! Voldsomme farger, veldig moderne design og sånn "på stas"-hjem er ikke for meg. Og derfor melder jeg meg heller ikke på da...

Anonym sa...

Dette var jo schtilig da!!, MEN i en bar eller noe sånt... Ikke i et hjem.. Liker rødt jeg, men blir noe "utelivsaktig" over det... Men bra at vi er forskjellige og at ingen stuer er like... det hadde jo vært kjedelig det...

Drøm sa...

Syns hele greiene bare ble for rødt for min del!
Også speil og greieer på peis og i taket....nei nei...Ikke blitt i mitt hjem nei.. Fikk lyst å hoppe inni tven og stoppe de når de begynte og legge gipsplater på de nydelige treveggene, og gulvet kunne de godt ha beholdt og slipt og mala eller noe i den duren. Men jeg ser tid for hjem hver torsdag og syns generelt de er flinke, men bruker kanskje litt mye kontrastfarger etter min smak....

Fargerike Dagny sa...

Jeg synes nesten dette ser litt pinlig ut, og det første ordet som poppet inn i hodet mitt var HARRY.

Jeg skjønner ikke at de kan ha brukt en interiørarkitet på dette oppdraget. Tonen i tregulvet passer ikke til de røde veggene. Alt er rødt og hvitt uten noen komplmentærfarger, som er en fyfy. De har blandet stiler på en lite suksessfull måte og de har bommet med skaleringen og størrelsen på prduktene. Lampen med den lille lysekronen ser latterlig ut vedsiden av den store lenestolen. Stylingen kunne vært gjort av en tenåring.

Huff, dette ble jo veldig negatvt da, men jeg foretrekker nesten før-bildet og det var heller ikke bra.

anbefaler hgtv.com for de som har lyst til å se MENGDER med oppussingsprogrammer! Der er det bare å streame :)

Camilla sa...

Personlig synes jeg at det ble vel mye rødt. Selv om det var vakkert med farge mot de hvite detaljene, de syntes bedre sånn.

Tror at man blir fort lei av å ha alle de veggene med så knall tapet og så blir det så begrenset med hva man kan sette inn i rommet, for alt må passe til veggen.

Hadde vært finfint med en gammel pusset trevegg innimellom synes nå jeg..

Speilene likte jeg ikke i det hele tatt og synes ikke det var noe herskapelig over dem.

Sitter litt igjen med føelelsen om at rommet så tomt ut og det gjør at veggene synes så godt. Som om de gikk tomt for penger når de skulle begynne med stylingen. Da sammenligner jeg med program som Design Simon och Thomas hvor rommene kan se helt ville ut før de putter inn alt lull-lull. :) Men etterpå blir det finfint..

aase sa...

Jeg synes også det ble litt too much!! Stilig, men synes kanskje ikke det passet inn i det gamle huset!! Jeg vill hatt litt eldre møbler kanskje!!

uansett kjenner jeg Kenneth og han har utrolig masse flotte ideer han altså!! Han formelig tryller jo med ting for at det skal passe til det han vil.

Synes rødt er litt heavy når det blir mye av det!!

Jeg synes også det er dumt av de og vise ferdig rom i reklamen, hele spenningen er borte!!!

Ann Helen sa...

Dette blir way to much for meg også!
En annen ting jeg ikke skjønner er hvorfor de på død og liv må ha interiørstylister (eller er de virkelig arkitekter??) fra England!!! Hehe, synes vi virkelig det er så mye å hente fra de britiske hjem? ;-)
Hvorfor ikke la Line Dammen, Alexandra Villefrance, eieren av Bolina eller noen andre norske prøve seg?
Hehe, kanskje vi skal printe ut denne kommentarremsa, Storeflittig, og sende inn til TV2?
..Synes tid for hjem begynner å minne litt for mye om det programmet med hilde hummelvoll som gikk for noen år siden jeg.. Hvor en mannlig interiørarkitekt med en stor hund faktisk limte bestikk på lampeskjermene en gang;-)
Nei; en hvilken som helst interiørblogger kunne fiksa opp i den stua langt bedre, ikke sant? :):)

Anonym sa...

Huff, dette så ikke bra ut. Så ikke programmet selv, men kjenner jeg min gode venn Einar rett, ville han ha beholdt treverket. Det røde tapetet skjønner jeg ingenting av. Det virker glorete og tungt. Huset så ut til å ha et stort potensiale til å bli lekkert, luftig og kontrastfyllt. Det har de ikke klart å få til. Dette var min spontane reaksjon! Nå skal jeg se hva dere adre mener.

Anonym sa...

Passer fint i jula da...men ellers i året...Brrrrh!

Fotballmamma sa...

Migrene!!!
Jeg foretrekker at interiøret er litt mindre temprementsfullt. Men det første jeg tenkte på var at hun som bodde der var gravid, og så fikk de hvite sofaer....

Han maleren er forresten vveldig velkommen hjem til meg også..tenk å være så entusiastisk over alt man foretar seg. Jeg skal love deg jeg ikke hadde ledd hvis jeg stod der og tapetserte taket og tapeten kom selilende ned igjen...

Landcharm sa...

Ikke i nærheten av min smak, men det er jo bra hvis de som eide stuen ble fornøyd. Det kan jo være å håpe at de har fått litt ønsker på forhånd, før et slik renovering gjennomføres.

tinemor sa...

Tid for hjem er en av mine favorittpogram.
Men denne gangen ble jeg skuffet.
Et så vakkert rom, med så flotte lister....
Jeg syns de ødla det.
Alt for skarp farge på tapeten, og alt for mye av den.
Soffaen passet heller ikke inn i husets stil.
Og peisen var så grusom, ja jeg ble skuffet over at de ikke fjærnet den!!!
Den passet ikke inn og den var et stort monster!!!
Kanksje valgt et annet gulv og brukt noe av de pengene på å få ut peisen....?
Det er jo bra de som eide det ble fornøyd.

Men han søte maleren...
Han er jo så blid og positiv, så bare han alene er jo verd å se programmet.
;-)

Nina i Paradiset sa...

Jeg blogget om programmet i går, og la også inn kommentar hos TV2...
Utrykket " Å se rødt" fikk en ny betydning etter programmet!
Hva er det med disse designerne på TV2's program?? Knall gult innsalg i forrige uke, rødt i denne og ORANGE i neste??
Er det om å gjøre å bli lagt mest mulig merke til???

Pulsatilla sa...

Nei, de treffer dessverre ikke meg helt i Tid for rom. Det skal kanskje være litt outrert og voldsomt? Jeg må bare undres, jeg har ikke sett de siste; er det samme engelske Simon som holder på med sine make-overs på svensk tv3? (det ligger ute på tv3.se)
Jeg har hatt mareritt av å se enkelte av de programmene. Tenk om noen skulle komme inn i mitt hjem og gå amok med orange og neongrønt...

Som mine dager er sa...

Nei huff og lell ... Vakre møbler og staselig innredet - med unntak av de røde veggene. Det er på grensen til det groteske, etter min smak.

Marit

cecci85 sa...

Jeg syns i grunn det var rååå lekkert !!
Kunne ikke hatt så sterke farger hos meg selv,men der ble det helt kanon!!!

kult!!

cecci85 sa...

finner ikke bli medlem knappen jeg... sånn litt utenom tema.. hehe

NIB sa...

Cecci:
"Bli medlem" knappen ligger andre fra venstre under headeren.
:)

Laila sa...

Jeg har sett programmet noen ganger for flere år siden, men denne omgangen har jeg bare fått med meg ett program. Det var en kjellerstue med bar, der lyset kunne skift farge og alt var hvitt. Stilgi og moderne, til det unge paret som skulle ha det. Det synes jeg var vellykket. Ellers synes jeg mange av programmene jeg har sett, har vært helt forferdelige resultater... MEN, jeg fant en tapet jeg forelsket meg i for flere år siden. Det var da de innredet en spisetstue i sølvfarget tapet med hvite blomster på, og malte alle møblene hvite. Det var faktisk et romantisk rom, som en etterlyste her lenger opp. VI har samme tapeten på soverommet, men mørkere og med lyseblå blomster.

Holder meg til Travel and Living, jeg, liker godt de programmene de har der. Og Extreme oppussing på tv3, liker godt det meste av det de gjør, jeg elsker amerikansk stil.

Laila sa...

Nå har jeg vært inne på tv2s sider, og jeg hadde glemt det loftet de pusset opp til en jente for ikke lenge siden. Det synes jeg ble fint!

Kari sa...

Jeg ser på programmet først og fremst pga maleren. Skulle gjerne hatt han hjemme hos meg. Jeg fikk hakeslepp da de spikret opp gipsplater på veggene og verre ble det jo lenger ut i programmet man kom. Det er veldig sjelden jeg liker de rommmene som blir pusset opp i denne serien. Blir altfor sært og spesielt for meg. Nesten som man skulle tro det var om å gjøre å sjokkere, ikke tenke på at man faktisk skal bo i dette hjemmet.

Crinoline sa...

Håper at de som bor der liker det. Hadde ikke orket røde vegger.

Ingunn sa...

Jeg synes det ble fint, selvom jeg ikke ville hatt det slik selv. Veldig fine møbler da.

Anonym sa...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務