Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

torsdag 5. februar 2009

Trend: Ikeas PS kolleksjon

Vi var så heldige å få invitasjon til lanseringsfrokost av Ikeas PS kolleksjon, og på tirsdag var Fru Pink tilstede sammen med den herlige Kardemomme. Vi syns det er veldig gøy å bli invitert på slike arrangement. Interiør er vår store interesse - det er jo derfor vi blogger. Det er veldig interessant å komme nærmere innpå bransjen, designere og butikker, så tusen takk Ikea!

Les Kardemommes rapport her, og Fru Pinks rapport her. Det var parkeringshus, skinnfeller, designere og Kjetil Rollnes.

PS er Ikeas designkolleksjon, en samling møbler som skal være 'cutting edge', laget av mer eller mindre kjente designere. Årets kolleksjon er veldig gjennomført: med naturen og særlig skogen som inspirasjonskilder.
Lampe Svarva 850,- Bord KarlJohan kr 495,- Kommode Sinka 2150,- Kubbelysholder Svavel 249,-

Hvis du går inn på Ikea ligger det en animasjon på forsiden, hvor en kan se produktene i kolleksjonen, med designernes egen fortelling om hvordan produktet ble til.

Hva syns du om PS? Kommer du til å kjøpe noe herfra? Vi hører gjerne din mening!

4 kommentarer:

Landcharm sa...

Jeg syntes artiklene er artige, og de lyse materialene er fine. Sannsynlig noe som ikke kommer inn i mitt hjem akkurat nå, men kubbelysholderen var da veldig praktisk. Fin å ha på terassen med masse lys i.

Jannicke sa...

..artig intro.. og nyeskapende produkter. Men ingenting jeg umiddelbart falt for...

cecci85 sa...

Jeg digger egentlig ikea da,hehe!!
Men disse tingene syns jeg i grunn var litt rare :P

Litt for mye av det gode spørr du meg..

Anonym sa...

Jag har allerede gått til innkjøp av lampen Maskros, og kommer nok til å skaffe meg stålampen Svarva. Men ellers var det ikke så mye som jeg falt pladask for,nei.