Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 7. februar 2009

Nye bloggere

Velkommen nye bloggere!

Roll 1:
Lindas hus: Jeg blogger om huset vi har kjøpt, oppussing av det og maling av møbler. Jeg liker farger og kontraster, men har nok en klassisk stil med blanding av nytt og gammel.

Santélivet: Bloggen min frister med shabby chic, fransk landstil, skandinavisk moderne, pasteller, hvitt, bilder fra eget interiør samt fra interiørbutikken jeg jobber i.

Yvonne's Blogg: Skriver først og fremst om interiør. Blir sikkert litt annet også. Men er nå interiør som er interressen. Stilen er vel litt blandet fra landlig til lit mer "eksotisk" liker å ta med ting hjem fra resier o.l.

Roll2:
Cilla: Har blogget i et år nå, så fant ut at det var på tide å melde meg inn her. Blogger for det meste om interiør, men også litt om familie og det som skjer her hos oss.

Følg hjertet: Jeg har en stor interesse for interiør og bloggen vil inneholde mye interiørstoff. Håper jeg kan være litt til inspirasjon, som mange i bloggverdnen har vært for meg til nå.

Gun Hip, Swollen Lip: Jeg blogger stort sett om mitt lille, rosa paradis. Jeg elsker farger, 50-tallet og kitschy greier.

Hjemme hos Adale: En blogg om interiørdrømmer og hverdagslivet her midt i norge

Minmill: Minmill sin blogg handler for tiden om interiører med mye farge. Har kastet meg på gjenbruksbølgen og heklebølgen. Liker å vise fram ting jeg har laget selv.

Roll3:
Blomster i hagen: Stor interesse for interiør, liker gamle møbler som jeg pusser opp. Skriver om oppfriskingsprosjekter i huset vårt og ellers litt om blomster, hage, strikking, hekling og dagliglivet.

Idé kroken:Har rett og slett hodet fullt av ideer, og elsker å lage ting til hjemmet. Har blitt hekta når det gjelder interiør. og vil gjerne komme med.

Igi's verden: Jeg skriver om interiør, hage, hobby og hverdagsøyeblikk.

No 27: Om ting og tang, scrapbooking og interiør, hverdagsliv og håndarbeid.

Snuskefrua: Blogger om min hverdag, som inneholder interiør, hus, hjem, familie.

Roll4:
Hjerterom: Har egen butikk. Skriver litt om hverdag, familie og interiør. Og om butikken selvsagt.

Mitt Rede: Mitt rede er en interiør-, gave- og klesbutikk, og nå også blogg! Jeg har prøvd å lage en sånn butikk som jeg selv savnet. En fargerik butikk som kan by på moderne design, morsomme gaver og vakre klær til barn og dame.

To skapende sjeler: To skapende sjeler som først fantaserer og deretter kreerer, og legger ut til salgs her på bloggen.

23 kommentarer:

Tee of Vinnord Cottage sa...

Dragonfly Cottage
http://heksaogkatten.blogspot.com/
roll 3
Jeg har nettopp flyttet inn i et lite rødt hus langt uttpå landet. Dette driver jeg å pusser opp i en vårlig, lys, shabby chic, nostalgia, loppis stil. Dette er hovedsaken i bloggen min, i tilegg til livet med 2 sære katter. Men mest hage og hus!

Lykken bak døra sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

1. Babsys hjem
2. http://babsymor.blogspot.com/
3. Roll 2
4. jeg blogger om mitt nye hjem som jeg har planlagt i den litt nostalgiske stilen, jeg sverger til hjemmelagede og billige ting fremfor de dyre "originale" tingene... Og jeg deler gjerne med deg hvordan jeg lager og danderer tingene både ute og inne. Du er hjertelig velkommen innom på besøk.

Villa Luftslottet sa...

Velkommen alle nye bloggere/NIB-medlemmer og til alle: En riktig fin søndag /morsdag:)

Anonym sa...

1. Skogsidyllen
2.http://carolinesinkrok.blogspot.com/
3. Roll 1
4. Høsten 2007 kjøpte vi drømmehuset vårt i Vestfold. Planen er å forvandle alt innendørs (og utendørs) til den nostalgiske, shabby chic og landlige stilen. Ja takk, begge deler som Ole Brumm sier.
Jeg vil hovedsakelig blogge om innredning, oppusning av hjemmet vårt og livet i kroken vår som ligger i skogen.

Anonym sa...

Anetteshvite hus
http://anetteshvitehus.blogspot.com/
Roll 1

Anetteshvite hus er en blogg om interiør, den har litt av shabby chic stilen, fransk landstil ,antikviteter, gammelt og nytt. Jeg bruker litt bilder fra mitt hus, og bilder fra nettet. Liker å pusse opp gamle møbler og nye.

Anonym sa...

jeg skrev feil Roll i første mld, vil gjerne være i Roll 1 istede for Roll 2 da det passet best til meg :o)


1:Babsys hjem
2:http://babsymor.blogspot.com/
3: Roll 1
4: jeg blogger om mitt nye hjem som jeg har planlagt i den litt nostalgiske stilen, ispedd litt Chabby og roamntisk - jeg sverger til hjemmelagede og billige ting fremfor de dyre "originale" tingene... jeg liker det hvite og rene - og jeg deler gjerne med deg hvordan jeg lager og danderer tingene både ute og inne. Du er hjertelig velkommen innom på besøk.

Et puslespill sa...

Et puslespill
http://etpuslespill.blogspot.com/
Roll 2
Jeg skriver hovedsaklig om oppussing av 80-talls huset vårt. Jeg kommer til å ha mange oppussingsprosjekter når vi overtar huset i mai. Men vil også skrive om små ting som skjer i livet mitt.

Jeg er veldig glad i farger og kontraster, og heller litt mot moderne og minimalistisk.
Jeg blir veldig glad hvis du titter innom!

eve sa...

1. Eve's univers
2. http://evesunivers.blogspot.com/
3.Roll 1
4. Jeg er lidenskapelig opptatt av interiør og vil blogge om dette og alt anner som fyller mitt univers
Jeg er som skjæra og liker alt som glitrer..vell nesten alt da, Heller nok mest mot New England stilen .Jeg samler på krystallfigurer og kommer no før eller siden til å blogge om dette også.Ellers elsker jeg matlaging og planlegger altid en ny tur til Italia

Ingrid - Fjeldborg sa...

1. Fjeldborg
2. http://lystadsvingen.blogspot.com
3. Roll 2
4. Min stil er en salig blanding av alt jeg synes er fint. Jeg liker det enkle og rene, kjent design, ukjent design, det godt brukte, det nye og eksklusive, indisk og glitrende, hvitt, blankt og matt, lilla... og veldig mye mer! Jeg blogger om oppussing av vårt hus fra 1925, ispedd både hverdag og fest.

SuperJanne sa...

Hei!

jeg finner ikke butikken som har de fine akjettene og skjeene! hjelp trengs :)

Nostalgia sa...

1. Nostalgias verden
2. http://www.nostalgiasverden.blogspot.com
3. Roll 1
4. Jeg er en fersk blogger, og har blitt inspirert av masse flotte interiørblogger. Jeg liker det nostalgiske og klassiske men også en touch shabby chick. Antikviteter og loppemarked er en stor lidenskap og her er også gjenbruk et nøkkelord. Jeg ønsker å ha et personlig interiør og synes det er en utfordring å se muligheter og potensiale i det som andre anser som ubrukelig.

Jeanette Jess1 sa...

1.Jess1
2. jeanette-jess1.blogspot.com
3.kategori 3
jeg har blogget siden i fjor vår,men det er vel først nå jeg har begynt å følge opp skikkelig.
Blogger om hus,hjem og familie,har pusset opp hus i 6år nå,og blir ikke ferdig...Liker det lyst og trivelig,men synes det er viktig med personlighet.Blanding av nytt og gammelt kan ofte bli veldig bra.
Har en far som er auksjonarius,og har etterhvert begynt å se at det finnes noen skatter der innimellom.

dillogdall sa...

1. frøken dillogdall
2. http://www.dillogdall.no

3. Bloggroll: Roll:2 4
4. Presentasjon: Jeg skriver om livet vårt i nytt hus, interiør og design, livet på hytta og om livet med to små barn generelt. jeg har en stil som er preget av country og det moderne. Synes det er spennende å blande en del. VELKOMMEN på en besøk og gi meg gjerne tilbakemelding.

Nina sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Mine øyeblikk sa...

1)Mine øyeblikk
2)http://eli-minblogg.blogspot.com
3)Roll 3
4)Jeg skriver om mitt hverdagliv og har bl.a interesse for interiør.Min interiørstil er vel en blanding av gammelt og helt nytt,har litt gammelt interiør som jeg har arvet.Kjøpte meg egen toromsleilighet for ett år siden og håper å kunne hente litt interiørtips og kanskje inspirere andre...?med å være medlem i nib:-)

NIB sa...

Bloggnavn:
Rosa sky
URL: www.cecci85-krimskrams.blogspot.com
Roll 1

Jeg blogger om ting jeg styrer med hjemme, små og store prosjekter .
Blir sikkert mer og mer, for jeg ser stadig noe jeg har lyst å gjøre!!

Anonym sa...

http://pastriol.blogspot.com
Roll 1
Syr barnekjoler, dåpskjoler, puter, duker, håndkler, tøyposer, hobby, foto, interiør, blomster, mat.

Ingunn sa...

1. Hjemmets gleder

2. http://hjemmetsgleder.blogspot.com/

3. Roll 3 Jeg og min datter blogger om ting vi gjør hjemme; interiør, oppussing, små og store prosjekter inne og ute. Vi ønsker å bli mer bevisst hvordan design/omgivelser påvirker mennesker - og kanskje også inspirere andre.

Vi hadde satt pris på medlemsskap

Carina Dale sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Carina Dale sa...

1 - My Wonderworld Fairytale
2 - http://mywonderworldnr1fairytale.blogspot.com/
3 - Kategori 3
4 - En inspirasjonsblogg, som tar for seg "alt" som har med barnet å gjøre. Det være seg inspirasjon til barnerommet, barneselskapet, leker, aktiviteter, tradisjoner, klær, ønskeliste, gjør-det-selv prosjekter, håndarbeid ... you name it ;-)

Lykken bak døra sa...

1)Lykken bak døra
2)http://lykkanbakdora.blogspot.com
3)Roll 1
4)Jeg blogger om hverdagen min og leiligheten jeg bor i. Stilen min er ikke akkurat i boks, men jeg har falt for den hvite og litt landlige stilen, så får vi se om leiligheten vår nærmer seg det etterhvert.

Lykken bak døra sa...

Erhm.. ser at adressen ble feil i innlegget over. Det skal selvfølgelig være http://lykkenbakdora.blogspot.com/