Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 10. januar 2009

Nye bloggere

REISEDAG
I dag er en stor dag. Lilleflittig sitter på flyet og skal ut på eventyr: Sør-Amerika blir hennes nye hjem de neste 4 månedene. Vi kommer til å savne deg, men er veldig glad for at du både kan og har mulighet til å dra. Bon voyage! Til ære for den store dagen har jeg laget kart-tema her i dag, hihi.

NYTT
Vi begynner også med noe nytt i 'nye bloggere' innleggene. Vi kommer til å plukke ut bilder fra noen av de nye bloggerne hver uke, for å gi litt mer liv og inntrykk av bloggene som har lagt seg til siste uke.

Kjøleskapsmagneter DaWanda, selger cutiepiecompany 5 EUR og 2 EUR i frakt til Norge.

BLOGGETREFF
Gamlå arrangerer bloggetreff i Stavanger! Supert tiltak! Meld din interesse her.

Bilde: girlhula via sfgirlbybay.

Velkommen nye bloggere:
Roll 1
Anna: Grafisk designer med blogg om interiør, foto og grafisk design. Min stil er hvit, grå, new england, nordisk, art deco, industri.

Bestas Hus: Jeg er opptatt av en landlig og klassisk stil, ispedt en del hvit og New England i en personlig blanding. Skriver om interiør, litt om haven og det jeg ellers er opptatt av.

Buøen - et restaureringsprosjekt: Sommeren 08 startet vi på vårt store prosjekt, og denne bloggen viser hvordan et falleferdig hus forvandles til et koselig ny-restaurert hus. Utvendig er det et "typisk" gammelt gårdhus, og innvendig vil det få en landlig stil som passer huset og oss.

Crinoline: Vil skrive om interiør, nye bruksområder for loppis- og bruktmarkedfunn, gjenstander som har affeksjonsverdi for meg og håndarbeide. Interiørstilen er ikke rendyrket, men en blanding av klassisk og litt landstil.

Det gode liv
: Min blogg blir å handle stort sett bare om interiør. Jeg liker veldig godt den franske landsstil, og bloggen blir nok å bære mye preg av det.

Englegaard: Gründer, kreativ leder, designer, interiørarkitekt med lideskap for interiør, detaljer, estetikk, maleri, fotografering, tradisjoner, samt å spotte trends. Stilarter; eco-deco, landlig/bondeantikviteter, maskulin/hvit/romantisk og New England.

Hjem og Lykke: Stilen min er hvit, med blanding av romantisk shabby og en litt strammere stil. Er også veldig glad i blomster og matlaging, så dette blir nok også en del av bloggen min.

Lykkeliten interiør: Jeg blogger om mitt hjem og interiør, jeg pusser opp gamle møbler, har en nostalgisk/shabby chic stil i hjemmet.

Sivs hus: Jeg er opptatt av landlig og klassisk stil. Blogger om opp-pussing av gammelt sveitserhus samt romantisk frukthage.

Verandasol: Designstudent som blogger om interiør, møbler og annet dilldall. Jeg liker en landlig, hvit og romantisk stil.

Roll 2
Hverdagsmagi: En blogg som bærer preg av nykjøpt første leilighet som pusses opp. Nytt møter gammelt, og naturmaterialer krysses med prismer og stål. Moderne og minimalistisk, men ikke altfor strippet og kjedelig. Utover dette fylles bloggen med hverdagsmagi, foto og design.

Norsk stil: Interiørarkitekt MNIL som skriver om arkitektur, design, interiør, stil, kunst, trender, tips og idèer.

Frk.DrittNøgd: Jeg er ei nysgjerrig jente som interesserer meg for alt fra interiør, kunst, snowboard og trebåter. Dette vil dere lett skjønne når dere leser min blogg. Gleder meg til å lese flere av bloggene her.

Frk. Maya's loft: Stilen min er nok preget av at jeg har reist en del. Ikea, loppis, hjemmelaget og skandinavisk stil spleises med etniske tilslag. Og det er nok her fargegleden min kommer fra også. Ellers kan det nok dukke opp bilder av både fotografisk og malende/tegnende art, papirhobby og annet stæsj jeg lager. Kreativiterende virrvarr.

Lima: Stilen min er det man på dansk kaller minimalistisk-rotehue. For å forklare det litt nærmere så går det mye i det minimalistiske og moderne, men også en del i shabby chic osv. Og så er jeg veldig glad i hvit. Blogger hovedsakelig om interiør, men også litt om livet mitt ellers og det som opptar meg.

Roll 3
En drøm om peoner: En blogg om interiør,oppussing,hus,hage og familie. Interiøret mitt er preget av det sarte hvite med detaljer av sølv, krystall og glass.

Sommerfugl: Min lidenskap for interiør innehar det klassiske og rene, med øye for detaljer. Bloggen min omhandler også famllie og hverdagens lysglimt

Roll 4
Frøken Dal: Lidenskapelig opptatt av gjenbruk av møbler. Driver Fr. Dal`s møbler og interiør. Har masse forskjellige stiler, men for tiden er mine favoritter landstil som vi har på hytten, og retro som vi har hjemme. Vil blogge om møbler og interiør. Inspiriere folk til gjenbruk.

Endringer: Bestemors vindu har skiftet navn og adresse: Nytt navn er Fallmoen. Julies drømmeverden byttet roll fra 3 til 1.

(Ønsker du å legge deg til her på NIB, les dette innlegget først, og legg deretter kommentar under dette innlegget. Vi oppdaterer bloggrollen en gang i uken, vanligvis fredag kveld. VELKOMMEN:)

24 kommentarer:

oxi sa...

Pic-a-Home-Trick
http://pictrichome.blogspot.com/
Roll 2
Mitt bibliotek over interiørbilder som jeg samlet da jeg skulle innrede min (vår) første leilighet (og det har selvfølgelig bare ballet på seg med bilder..)

Sjarmerende GJENBRUK sa...

sjarmerende-gjenbruk
http://sjarmerende-gjenbruk.blogspot.com
Roll 1
Her i bloggen vil jeg leve ut det gode liv med gjenbruksideer og bli kjent med herlige kreative jenter med samme interesse.
Klem Hanna

Anonym sa...

Hei,

Først av alt, dere gjør en fantastisk jobb!!

Ville komme med en opplysning og forespørsel ang. Copyright på bilder og nye bloggere. Jeg har ved flere annledninger sett mine bilder bli brukt i andres blogger, og da ofte i nye. Vi har alle copyright på egne bilder og det aller minste vi kunne forlange er at de som "låner" oppgir kilden, hvor de kommer fra.
Er det mulig for dere å opplyse nye bloggere felles om akkurat dette??

På forhånd TAKK!!

Hilsen A.

Solveig sa...

Hei A,
copyrightdebatten kommer stadig opp her på NIB:) vi kommer nok ikke til å lage flere debatter rundt dette, da vi har hatt egen debatt om det før, i tillegg til at det står i innlegget 'tips til nye bloggere', som etter en liten overhaling på designen her, kommer til å ligge lett tilgjengelig:)

håper nye (og gamle) bloggere tar hensyn til c*

R.L Krogh sa...

Galleri Krogh
http://gallerikrogh.blogspot.com/
Roll 4
Jeg har alltid malt, tegnet og laget bilder i forskjellige teknikker. Etter at jeg også ble lidenskapelig opptatt av innredning i den franske/nordiske stilen, falt malestilen min "på plass" i det lyse, nostalgiske og lett shabbye. I bloggen min viser jeg tanker, ideer og inspirasjon rundt interiør og selvfølgelig viser jeg bildene mine.

EGSET/BRAUTASET sa...

Egset/Brautaset
http://egsetbrautaset@blogspot.com
Roll 3

Veldig intressert i interiør, leser alt eg kjem over av interiørblad og er innom dei fleste interiørbutikker eg kjemover på min veg. I tillegg er eg også intressert i strikking, hage :))

meaningmoon sa...

Pippilottas hus
http://pippilottashus.blogspot.com
Roll 1
Her i bloggen min vil jeg dele med dere litt mine små og store prosjekter...
Oppussing av "gamle" ting og oppussing av huset vårt:)
Ellers litt om familielivet:)

Photo-Me-Life sa...

Heia, jeg gir meg ikke...

Prøv å gå på siden min å legg meg til ved hjelp av den øverste feederen som er der...Har nesten tro på at det da vil funke...

Marianne sa...

minnis verden
http://minnisverden.blogspot.com
Roll 3
Er ny i bloggverden og ønsker å bli kjent med jenter med samme interesse, nemlig interiør. I bloggen min vil det være bilder fra leiligeheten, mine prosjekter av håndlagede ting og ellers de små og store øyeblikkene i livet.

GundasFactory sa...

God tur Lilleflittig!!!!

Og så vil jeg legge til min lille bloggbutikk i systemet deres.

Gundas Factory

http://gundasfactory.blogspot.com

Roll 4 blir det vel...?

♥HverdagsHjerter sa...

Hei! Heimstad har byttet navn til Frøkna på Heimstad.
Samme adresse:
www.heimstad-liv.blogspot.com

Dette er gøy! Kjempebra tiltak, og kjempe jobb dere gjør! Ønsker ei fin uke!

opp ei trapp og inn ei dør! sa...

Opp ei trapp og inn ei dør...
http://oppeitrapp.blogspot.com
Roll 1
Min blogg vil handle om oppussing av leilighet, interiør og andre koselige prosjekter i hjemmet samt små og store hendelser i livet ellers:)

Verkstedet sa...

Gammel Idyll
http://gammelidyll.blogspot.com
Roll 1
I min blogg ønsker jeg å skrive litt om min hverdag og min brennende lidenskap… nemlig INTERIØR og alt som har å gjøre med hus, hage, farger og håndarbeid.

Klem Elisabeth

Astrid sa...

Hei! Jeg kan godt tenke meg å bli lagt til i den meget velorganiserte oversikten deres.
hei Astrid
http://hei-astrid.blogspot.com/
Roll 2
Astrid er en glad og fornøyd jente som liker design, magasiner, reise, mat, mote og foto. Bloggen er hennes samling av inspirerende funn og historier om hverdagslivet som frilans journalist og tekstforfatter.

K@ri sa...

Vakre Tanker
http://vakretanker.blogspot.com/
Roll 3
Litt av hvert fra hverdagen fra en voksen blogger(50+) som fasineres både av interiør, håndarbeid, hage, litteratur og matlaging,-i tillegg til det gode familieliv.
Fra Kari

Cathrine sa...

kroken min:)
http://krokenmin.blogspot.com/
roll 3
en blogg om huset vårt og oss. her prøver jeg å snike den landige romantiske stilen inn i det kalde "vanlige" rekkehuset vårt med lavt budsjett. bruker mye inspirasjon fra andre flinke bloggere!

Solveig sa...

Bloggnavn: Henndismyra
http://henndismyra.blogspot.com/
Roll 1
Er glad i den klassiske New Englandstilen, men elsker også det nordiske. Har et landsted og et hjem som stadig får tilførsel av "nye" ting , kjøpt eller funnet et sted....

miss marple sa...

Inspira
http://gavehjornet-inspira.blogspot.com
bloggroll 4
Helt ny i bloggverden,blogger først og fremst om gave-og interiørbutikken min,og alt som faller naturlig inn under temaet innredning/interiør.

Anonym sa...

Rosa
http://cafelatter.bloggagratis.se/
roll3
Jeg havner nok innunder nr 3 selv om dere oppfordrer til noe annet. Jeg skriver om hverdagslivet, hobbyene mine og oppussing av huset vårt.

Abrakadabras. sa...

Abrakadabras
http://tulleting.blogspot.com/
Roll 2
Hei:)Dette er min blogg. Hobby og interiør går hand i hand hos meg. Huset vårt er slitt og kanskje litt flaut å vise frem, men jeg lar det stå til. Ellers skriver jeg om litt av hvert. Velkommen inn :O)

Stine sa...

1. Villa Valle
2. www.villavalle.blogspot.com
3. Bloggroll 1
4. Skriver om livet på Villa Valle... Opptatt av interiør og jeg liker den hvite, landlige og romantiske stilen.

Anonym sa...

1)Maligima

2)http://maligima.blogspot.com/

3)roll 3

4)Bloggen min handler om interiør og kreativitet.Velkommen innom!

Anonym sa...

1.Saved

2http://www.cathrineslillebutikk.blogspot.com/

3.roll 4

4.Bloggen min handler om interiør, tekstil, søm og kreativitet. Hjertelig velkommen! :-)

Solveig sa...

Nå stemger vi for nye bloggere for denne uken. Nytt innlegg en kan melde seg inn i, kommer kl 14:) Velkommen