Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 6. desember 2008

Nye bloggere

Adventstiden har innhentet de fleste av oss. Forrige helg var det jo storslipp av avdvenskalendere og adventspynt på bloggene. Dere er utrolig flinke! Jeg har sett så mye vakkert, og det er ikke få bloggehus jeg gjerne skulle kommet på adventsbesøk i:)

Vår adventskalender i år. (Storeflittig)

Denne uken er det mer stress. Det har gått opp for meg at det faktisk skal handles julegaver. Det er en enorm oppgave! Derfor er det topp at stadig flere bloggere legger ut julegavetips, og mange gaver kan en lage selv. Se feks hos Lykkehuset, Snøstorm og Galleriden.

Min kjære og jeg har blitt enige om at alle som er godt voksne utenfor den næreste familien, skal få noe som kan spises eller drikkes i år. Det er så altfor mange ting der ute, som ikke blir brukt. Så vi skal kjøpe noen fine former, noen pene kjøkkenhåndklær og lage hjemmelaget leverpostei og et hjemmelaget brød. Omtanken teller:)

Samtidig kan jeg jo komme med en herlig sannhet til alle som syns det er moro å juleshoppe. Med finanskrisen snikende som en mørk sky i horisonten, kan du faktisk gjøre en god gjerning ved å holde forbruket oppe. Har du i utgansgpunketet en sikker økonomi og sikker jobb, er shopping faktisk noe av det aller beste du kan gjøre for fellesskapet om dagen. En type solidaritet vi liker!

Velkommen til nye bloggere.
Denne uken har vi vært ganske strenge. Flere blogger har ikke blitt tatt opp på listen, fordi vi ikke var sikre på om det var interiørblogger. Vi ønsker ikke å stenge noen ute, men holder fast ved at en må blogge om interiør for å legge seg til på NIB.

Roll1
Drømmehuset: Liker veldig godt nostalgi, shabby chic og litt dansk-fransk landstil. Jeg liker å utfolde meg i kreativiteten, og leter etter inspirasjon hos alt og alle. Går på loppemarkeder, maler, ommøblerer, pynter hjemmet, leser interiørblader og bøker, og dette er det bloggen kommer til å inneholde.

Moggaque's Verden: Eg blogger om interiør i leiligheten som eg bur i. Bloggen handler også om livet mitt. Er glad i å ta bilder av ting rundt meg.

Roll2
Beautiful Living: Bloggen min handler om oppussing og interiør. Den fokuserer mye på amerikanske stilretninger med en skandinavisk tolkning. Stilen er en fusion mellom Hollywood regency, amerikansk country, asiatisk (primært kinesisk og marokkansk) og noen små innslag av industrial chic. Hovedinspirasjonskilden er Hollywood regency.

Roll3
Augusta Wilhelmina: Vi bor på landet, i et 100 år gammel hus. Augusta Willhelmina er min kjære oldemor. Jeg elsker den hvite nostalgiske stilen. Er opptatt av miljø og gjenbruk. Kjøper gjerne brukt, fremfor nytt. Oppussing og interiør er en stor og viktig del av livet mitt.

Bittelitens lille hjørne: Blogger om hverdagsting, familie, hobby og interiør.

Cecilias verden: En blogg om interiør. Legger også ut reisetips, hobby ideer og mat oppskrifter.

Fru Mylder
: Jeg interesserer meg for interiør, hus og hjem. På interiørfronten befinner jeg meg på den minimalistiske siden. Minimalisme med en personlig og varm touch. I tillegg myldrer det av og til tanker om andre ting oppe i Fru Mylders hode.

Roll4
Dukkehuset: Jeg blogger om hverdagsliv, ferier, interiør, og om livsstilsbutikken min La Famiglia.

Mias Interiør: Jeg blogger om interiør, nettbutikken, innredning og oppussingsprosjekter, og litt om familien/hobby.
(Ønsker du å legge deg til her på NIB, les dette innlegget først, og legg deretter kommentar under dette innlegget. Vi oppdaterer bloggrollen en gang i uken, vanligvis fredag kveld. VELKOMMEN:)

21 kommentarer:

Anonym sa...

The Countrypolitan
www.thecountrypolitan.blogspot.com
Roll 1
I am a professional interior designer in Texas. As long as a space is designed using classical principles...and knowing when to break the rules, it doesn't matter which "style" it is. I personally prefer to combine classical and contemporary elements together to create interiors that are more interesting and livable. I love designs that use restraint and simplicity.

I am reading your blog with a translator. I hope your can find interest and inspiration in my blog, as I have yours.

NIB sa...

Interiør 63N
http://interior63n.blogspot.com/
Roll 1
Jeg har interiør som min store interesse og levebrød og vil bruke bloggen til å formidle nyheter i butikken og som inspirasjon til andre som har Interiør som interesse ! Er veldig glad i New-England stilen

Maliva`s verden sa...

Hei,fint hvis dere kunne rette på bloggnavnet mitt på venstre side under alfabet.blogger...står maliasverden...Det riktige er malivasverden:)

Laila sa...

Mitt Empire
http://mittempire.blogspot.com/
Roll 1

Jeg skriver om og viser bilder fra huset vi flyttet inn i for et år siden. Huset er en nytolkning av empirestilen fra midten av 1800 tallet og interiøret klassisk. Jeg elsker gamle møbler, snirklete bilderammer og det litt overdådige.

Photo-Me-Life sa...

Prøv å legg meg til bloggrollen nå, har fått min egen pc tilbake, kanskje det er noe der?????? Så dumt da jeg har falt helt ut

Nooria sa...

1. Bloggnavn: Nostalgiske Nooria

2. Bloggadresse: http://www.nostalgiskenooria.blogspot.com/

3. Bloggroll: Roll 1

4. Presentasjon: Jeg liker den landlige nostalgiske stilen og innreder huset vårt med gamle møbler som jeg pusser opp. Jeg jobber også med å få til en hage med mange koselige "rom" for store og små. I tillegg syr jeg klær, vesker mm. Alt dette vil nok prege bloggen min.

Hverdagen vår sa...

Jeg har nå laget meg en blogg, hvor dere kan følge min vei til drømmehuset og noe om det interiøret jeg vil velge underveis.
Når alt er ferdig vil det nok bli en blanding av gammelt og nytt

Min adresse er; http://hverdagenhososs.blogspot.com/

Unknown sa...

Morsom å se så mye jule fint mange bloggere viser. Jeg har laget en adventskalenderblogg i år, og viser en juleidee hver dag. Jeg interiørbøker, og reportasjer for blader så jeg har et lite bildegalleri å ta av......det hjelper nå i julestresset.
Det hadde vært hyggelig om jeg kunne ha vist kalenderideen på Norske interiørblogger, jeg har ikke sett at noen andre har laget bloggkalender i år.
Klem...Ellen

Kristins Hus sa...

Kristins Hus
http://kristin-kleiva.blogspot.com
roll 1
Lyst interiør, tilstreber en enkel men nostalgisk stil. Stil og smak endrer med tid og alder. Det er en prosess å finne sitt uttrykk!! Følg med på ferden!!
Kristin

shinga sa...

My white fantasy
http://mywhitefantasy.blogspot.com/
Roll 1
Interiør er en stor lidenskap for meg og jeg elsker den gamle stilen, med masse hvitt.
Bor i et hus fra 1926 som jeg gradvis oppdaterer.
Elsker å finne fine ting på loppemarked som jeg kan pusse opp selv og bloggen min vil vise mye av dette, samt livet mitt forøvrig.

oxi sa...

Pic-a-Home-Trick
www.PicTricHome.blogspot.com

Prøver meg igjen, har i mellomtiden trukket ut rene interiørbilder som jeg samler på ett sted.. og benytter adventstiden til å launche bloggen med en luke hver dag..

Dette skulle være mitt bibliotek over interiørbilder som jeg samlet da jeg skulle innrede min (vår) første leilighet (og det har selvfølgelig bare ballet på seg med bilder..)

Belin bloggen sa...

Hei! Jeg driver nettbutikken www.belin.no, og har nå startet en blogg. Blogger i hovedsak om interiør og butikken, og prosjekter rundt dette. Men selvsagt dukker det opp andre ting også. :-)Finner masse flott inspirasjon og ikke minst mennesker i andre blogger. Så håper jeg kan bidra litt selv også.

Så derfor håper jeg at jeg kan få bli medlem her i Norske Interiør blogger.

Link til bloggen: http://www.lindabelin.blogspot.com/

Mvh Linda

Belin bloggen sa...

Beklager! Så malen først nå:

Belin bloggen
http://www.lindabelin.blogspot.com/
Roll 1
Jeg driver nettbutikken www.belin.no, og har nå startet en blogg. Blogger i hovedsak om interiør og butikken, og prosjekter rundt dette. Men selvsagt dukker det opp andre ting også. :-)Finner masse flott inspirasjon og ikke minst mennesker i andre blogger. Så håper jeg kan bidra litt selv også.

Carpe Diem sa...

Carpe Diem
http://karpedi.blogspot.com/

Likar ein blanding av shabby, fransk landstil og herskapelig. Har ein lett blanding i heimen her.

Carpe Diem sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Marias skriblerier sa...

Marias skriblerier
http://martuv.blogspot.com/
Roll 3
En kreativ kunstnersjel som blogger om interiør, foto, kreativitet, kunst, glede, kjærlighet, dikt og ellers alt annet som sprer glede, får folk til å smile og som kan inspirere.

NIB sa...

'Søknad' om opptak NIB

Dentinista
http://dentinista.blogspot.com/
Roll 3
Blogg om små vakre ting som gjør meg lykkelig i hverdagen...

Nina sa...

TODAY
www.nina-today.blogspot.com
roll 1
hvitt, indusrielt, secondhand, vintage, popart, fargerike detaljer, design møbler og inspirerende ideer.
Ikke shabby chick.. jeg liker tøffe detaljer og overaskelser.
velkommen inn til meg today!

Carpe Diem sa...

Må jo ha med rollen:)

Kan nok komme til å skrive litt om andre ting enn shabby, herskapelig osv, men sidan roll 3 er så full, så set eg meg på roll 1.

Frk Mille sa...

Frk Mille & Lille Trille
http://frkmilleoglilletrille.blogspot.com/
Roll 1 (eller Roll 3)
Jeg er over gjennomsnittet intresert i interiør. Liker å lese andre blogger og blogge selv for inspirasjon og idéer. Liker en blanding av gamle og nye møbler, og er nok litt for glad i hvitmaling.
Ellers liker jeg og sy om kveldene spesielt alt mulig fra Tilda.

NIB sa...

Da stenger vi av muligheten til å registrere seg på nib denne uken. Nytt innlegg kommer i morgen kl 14:)
Velkommen!