Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

onsdag 10. desember 2008

Ny konkurranse! Advents/julebilde.

Nå har vi sett så mye flott rundt på bloggene, at vi ikke kan holde oss lengre. De fleste ser ut til å ha fått opp litt pynt nå: en adventstake, en adventskallender, noen lys eller kanskje en har kommet så langt at juletre og julepynt er oppe. Nå håper vi dere er klare for desember konkurransen!

Send oss ditt beste advents/julebilde fra eget kamera på epost innen 14.desember, (nå på søndag). Vi velger igjen ut fem kandidater, og det blir som vanlig opp til dere å stemme frem vinneren. Alle er velkommen til å være med, uansett om en har blogg eller ikke:)

Du kan godt ha brukt bildet på bloggen din allerede. Etter oppfordring fra dere, vil konkurransen denne gangen være helt anonym. Det er dermed ikke lov å fortelle det til noen, hvis en blir valgt ut blant de fem beste.

Vi har fått supre premier, som vanlig:) Vinneren får velge premie først, deretter andreplassen, som vi pleier å gjøre det.


3 Sirius julekuler, sponset av BoligPluss, se bildet under.

Ett års abbonement av Vakre Hjem.

Gavepakke fra BoNordisk verdi 625,- (Nigella Lawson saltgrotte, Nigella Lawson visp og Food Loop)

6 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Å dette blir kjempespennende, med så mange flotte julehjem=)

Gleder meg0)
Kersin

Herskapelig shabby sa...

Enig med Kerstin!!

Anonym sa...

Ser endel bloggere legger ut et innl. om kveldene og siden legger det inn igjen på formiddagen slik at det igjen kommer øverst på bloggrollen.
Kan dere gi et lite vink om at dette er dårlig kutyme? Klikket meg nettopp inn på et nytt innlegg og det viser seg jeg var der igår også. Æsj, dårlig gjort syns jeg !

Anonym her nå, ligger i roll 2!

Anonym sa...

Kommentar til 'Anonym'.
Mi erfaring er at Blog Rollen er veldig treg. Eksempel: Akkurat no ligg 'Karnas Hus' øverst på rollen med innleg som skal vere lagt til for 18 min. sida... men går ein inn i bloggen er innleget fra kl 10:37 (er no 13:45). Mitt eget innlegg er ikkje komme på rollen enno, men lagt ut i dag kl 10:54. Mulig det som er problemet? Og ikkje at folk har prøvd å legge ut samme to gonger?

Anonym sa...

Jeg har også lagt merke til dette. Et innlegg lagt ut før meg på kvelden kommer plutselig foran meg igjen.
Dette kan sjekkes på dato også.
Et eks bare;
Innlegget til Litt av meg(annemone) f.eks. Lagt ut i dagtidlig men kommentarer fra i går kveld også! Dette bare et eks, flere driver samma sport ser det ut som ;(

NIB sa...

En liten oppklaring:

Når en legger ut et innlegg, vil Blogger registrere det tidspunktet en først LAGRER et innlegg. Det vil si at hvis du begynner på et innlegg kl 15, men ikke publiserer før kl 17, er det tidpunktet 15 som registreres, og ikke når du faktisk la det ut.

Dermed kan rollen virke tregere enn den noen ganger er, selv om vi alle venter (aaaalt for lenge) på finne våre innlegg i rollen, til vanlig.

Hvis du legger et innlegg på 'utkast' for deretter å publisere det senere, vil det etter vår erfaring ikke registreres på rollen på nytt. Da må en lage et nytt innlegg.

Det er sikkert mange smutthull for de som virkelig vil komme høyt opp på rollen stadig vekk, men det skjønner vel alle er litt juks...