Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 13. desember 2008

Nye bloggere

Hei!

I går gikk fristen for årets bloggerkonkurransen ut, og vi tre flittiglisene vet nå hvem som har fått flest klapp på skulderen i år. Nyskjerrig nå? Ikke vær redd, det er ikke så lenge til vi publiserer vinnerne. Vi må bare få takke alle som har tatt seg tid til å skrive flotte begrunnelser, og som har nominert sine favoritter. Vi fikk inn overraskende mange nominasjoner! Det var nærere 50 forskjellige blogger som ble nominert, og det er morsomt å se at NIB står for så stort mangfold.

Samtidig har adventskonkurransen gitt stor pågang på eposten vår, det kommer inn så flotte bilder! Konkurransen er åpen til i morgen, midnatt, så hvis du ikke har fått sendt inn bilde, er det bare å ta mot til seg:)

Det er flere som har fått med seg Lucia-dagen, ser jeg. En rask titt på bloggrollene viser Luciainnlegg fra feks Frk Mille og lille Trille, Creme de la Creme, Fru Fjeldhammers kaos, Hespe, Hvit Linje og Julianns tid.

Bilde: fra en av de mange juleinspirasjonsartiklene hos Sköna Hem.

Velkommen nye bloggere, det er veldig flott at så mange har begynt å velge andre roller enn nr 3, som snart er full. Hmm... lurer litt på hva vi gjør når den fylles opp, hihi:)


Roll1:
Belin bloggen: Jeg driver nettbutikken Belin, og har nå startet en blogg. Blogger i hovedsak om interiør og butikken, og prosjekter rundt dette. Men selvsagt dukker det opp andre ting også. Finner masse flott inspirasjon og ikke minst mennesker i andre blogger. Så håper jeg kan bidra litt selv også.

Carpe Diem: Likar ein blanding av shabby, fransk landstil og herskapelig. Har ein lett blanding i heimen her.

Frk Mille og lille Trille: Jeg er over gjennomsnittet intresert i interiør. Liker å lese andre blogger og blogge selv for inspirasjon og idéer. Liker en blanding av gamle og nye møbler, og er nok litt for glad i hvitmaling. Ellers liker jeg og sy om kveldene spesielt alt mulig fra Tilda.

Interiør 63N: Jeg har interiør som min store interesse og levebrød og vil bruke bloggen til å formidle nyheter i butikken og som inspirasjon til andre som har Interiør som interesse ! Er veldig glad i New-England stilen.

Kristins Hus
: Lyst interiør, tilstreber en enkel men nostalgisk stil. Stil og smak endrer med tid og alder. Det er en prosess å finne sitt uttrykk. Følg med på ferden.

Mitt Empire: Jeg skriver om og viser bilder fra huset vi flyttet inn i for et år siden. Huset er en nytolkning av empirestilen fra midten av 1800 tallet og interiøret klassisk. Jeg elsker gamle møbler, snirklete bilderammer og det litt overdådige.

My white fantasy: Interiør er en stor lidenskap for meg og jeg elsker den gamle stilen, med masse hvitt. Bor i et hus fra 1926 som jeg gradvis oppdaterer. Elsker å finne fine ting på loppemarked som jeg kan pusse opp selv og bloggen min vil vise mye av dette, samt livet mitt forøvrig.

Nostalgiske Nooria
: Jeg liker den landlige nostalgiske stilen og innreder huset vårt med gamle møbler som jeg pusser opp. Jeg jobber også med å få til en hage med mange koselige "rom" for store og små. I tillegg syr jeg klær, vesker mm. Alt dette vil nok prege bloggen min.

Today: Hvitt, indusrielt, secondhand, vintage, popart, fargerike detaljer, design møbler og inspirerende ideer. Ikke shabby chick, jeg liker tøffe detaljer og overaskelser. Velkommen inn til meg today.

Roll 3:
Dentinista: Blogg om små vakre ting som gjør meg lykkelig i hverdagen.

Marias skriblerier: En kreativ kunstnersjel som blogger om interiør, foto, kreativitet, kunst, glede, kjærlighet, dikt og ellers alt annet som sprer glede, får folk til å smile og som kan inspirere.

7 kommentarer:

Unknown sa...

Navnet på min blogg er Linetoppen.

http://linetoppen.blogspot.com/

Roll nr 2.
Jeg blogger om det som inspirerer meg. Jeg er glad i litt "knæsjne" farger. Elsker loppisfunn og blanding av nytt og gammelt. Er også glad i håndarbeid som strikking hekling og litt symaskin

Villa Creme sa...

Villa Creme.

http://villacreme.blogspot.com/

Roll nr 3.

Blogger oppussingen og innredningen av vårt nyinnkjøpte hus. Liker en blanding av gammelt og nytt, hvitt med et hint av mørkt, elegant og litt pompøst!

Cathrine Aksnes sa...

Navnet på min blogg er:
Livet i hvalstad

http://livet-i-hvalstad.blogspot.com/

roll 3

Presentasjon: Bloggen min har et rikt innhold av interiør, familieliv, hverdagsliv, hus og garasje bygging. Men hovedemnet er nok Interiør. Veldig glad i det ny romantiske, blandet med litt antikk og lekre tapeter.

Carina Dale sa...

My Wonderworld

http://mywonderworldnr1.blogspot.com/

Roll 2

En verden full av små og store funn, hvor bildene forteller sitt. Siden er laget til inspirasjon for kommende interiørprosjekter og vil danne mitt drømmehjem. Jeg har vanskelig for å kategorisere min stil innenfor en interiørgren og er heller ikke så erfaren at jeg kan briljere med faguttrykk, men jeg vil først og fremst beskrive den som drømmende. Jeg liker å blande gammelt med nytt. Jeg liker det enkle, det rustikke, det røffe, det industrielle, og jeg liker å blande det med motsatsen - det mer feminine, nostalgiske og overdådige. Jeg liker innslag fra naturen, og jeg lar meg lett inspirere av de ulike verdensdeler. Spesielt Skandinavia, Italia, Frankrike, England, Marokko, India, Kina og Japan...

JK sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Lille Lavendel... sa...

Lille Lavendel
http://lillelavendel.blogspot.com/
Roll 3
Elsker alt det hvite, det shabby, og New England style...Pusser opp gammelt hus, og gamle ting. Hekler, strikker, maler, tegner, og redigerer både bilder og film.

*SNYdesign sa...

*SNYdesign
http://www.snydesign.blogspot.com
Roll nr 2
*SNYdesign interiørblogg omfavner moderne design og fokuserer på fine interiør og ting til bolig. Har en "Dagens drømmeinteriør" som oppdateres daglig. Blogger også produkt og pakke design, men dette er i mindretall.