Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 19. juli 2008

Lørdagsinnlegg 19.juli

Hei hei!

Er det ikke rart når sommeren er på topp? Så kommer denne snikende følelsen av at vi må ta vare på hvert eneste lille minutt, siden hver dag tar oss litt nærmere mørkere tider:) Og når vi snakker om mørketiden. Gjesteblogger Lisbeth har allerede begynt juleforberedelsene, tusen takk flott innlegg, dere som ikke har lest det enda, se her.

I går gikk fristen for å sende inn bilde i fotokonkurransen, det har kommet inn så utrolig mange flotte bidrag! Vi klør oss litt i hodet for å nominere de fem finalistene, og gleder oss til å ha avstemning her i uken som kommer.

Velkommen til dere som har lagt dere til siste uke! Minner alle nye og gamle om dette er en interiør boggroll. En trenger ikke kun blogge om interiør, men et og annet innlegg må en jo poste, ellers forsvinner hensikten med rollen:)

Aases fantastiske verden: blogger som startet som scrappe-blogg men som har begynt å blogge mer og mer om interiør. Kanskje ikke så rart, i og med at hun er lidenskapelig opptatt av interiør og i tillegg driver bruktbutikk. Siste om bytte av navn på blogg, besøk i (det herlige!) Østfold og shopping av blant annet Green Gate.

A-mora: blogger som liker blomster og hageliv. Siste om jordbær, Durance og oliventre.

Anneli design: blogger som både scrapper og skriver om interiør. Siste om lo av tantebarnet, hvitmaling av furukjøkken og stemningsbilde fra skogen.

Cecilie Grut: Cecilie lager fantastiske bilder, i tillegg blogger hun om litt forskjellig, og satser på mer interiør i fremtiden. I det siste har hun blogget om bærenett, peis og brødbakst.

Fast City: reisende mor som også skriver om interiør, loppisfunn og og livet generelt. Siste om blått tirsdagsinnlegg, fine bilder fra finn.no og 70-tallets bregner.

Kristins hus: blogger fra et brunbeiset hus nær sjø og fjell. Siste innlegg om sjenk som har fått hvit overhaling, forandringer i stuen, og bilder fra lavvotur med reker, "stet" og nydelig utsikt som gir ro i sjelen.

Livet i farger: trønderdame med fem barn, akvarell og akryl i blodet og interesse for dykking, strikking, hekling, foto og alle slags gamle ting. Siste innlegg om heklede puter og blåbær, feriebilder fra Harstad og hennes første utstilling med egne bilder.

Nr 5: blogger som liker den hvite stilen, siste innlegg om lekehytte, skrivebord kjøpt på antikk-låve og mors blomstrete hammer.

10 kommentarer:

Anonym sa...

hei !

er ny i bloggeverden - ønsker å være med på NIB

www.moastidrom.blogspot.com

Mvh Moa

Synnøve sa...

Hei ¨Er en ganske fersk blogger som ønsker og bli med på nib.

Maryanne :) sa...

ÅÅÅ...så la jeg inn kommentar i feil lørdagsinnlegg (12 juli) *rødme*

Unknown sa...

Hei
Nå har jeg endelig tatt steget ut i "bloggverdenen" og opprettet min egen blogg. Besøk meg gjerne på http://charmerendegjenbruk.blogspot.com/.Mine interesse er bl.a fransk
interiør, hageliv, og gjenbruk.

Min Verden sa...

Hei, jeg lurer kanskje på om jeg kan kvalifiseres til å komme på interiørbloggen? Det hadde vært fint. Jeg har vel ikke bare interiør, men litt, sånn innimellom :) Liker godt det som skrives her. Hanne

Anonym sa...

Jeg blogger om interiør, og har lyst til å være med på NIB! :)

LoneK sa...

Hei
Har blogget noen måneder, men ønsker å lege meg til her på NIB.
http://lonek-fjosbutikkogandresysler.blogspot.com/

Bruker å blogge om det meste og har et lite fjøsutsalg med småinteriør.

Mvh
LoneK

Gro S sa...

Jeg er helt fersk blogger. Er scrapper og blogger nok om det også, men jeg har hatt litt tørke. Er veldig opptatt av interiør og kikker mye i blader og på nett...og når jeg oppdaget denne bloggen var jo lykken gjort. Har endel bilder allerede fra hjemmemiljøet...så om det er en interiørblogg....næææ kanksje ikke HELT. Men den er ikke HELT noe annet heller!!! Ta gjerne en tur innom!!!

Anonym sa...

Hei.
Med interiør som min store lidenskap, kunne jeg tenke meg å være med her inne. Deler inspirasjon, i form av bilder fra nettet eller egen kreativitet. http://savannah-beach.blogs.no/

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Hei :)

Er endå ei sjel som er blitt bitt av interiørbasillen :) Er så inspirerende å lese og kike på alt det flotte som finst på desse sidene :) Vil gjerne bli med på nib. Ha ein herlig kveld! :)

ps, besøk gjerne hogrenning.blogspot.com :)Våre vakre augeblikk :)