Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

mandag 21. juli 2008

Ukens diskusjonstema. Hva er det dyreste møbelet du har kjøpt?

Denne uken tenkte vi at vi ville høre med dere om hvor fornøyd dere har blitt med det dyreste møbelet dere har kjøpt. Hvilket møbel var det, var det verdt pengene, eller angret du i ettertid? Du kan jo alltids holde summen for deg selv:) Gå gjerne inn på forumet og diskuter videre der.

7 kommentarer:

Tove sa...

Det dyreste møbelet jeg noen gang har kjøpt var juno senga til datteren min.. Dvs jeg har vel brukt større summer på sofa, spisestue ol, men dette var en ting man nok kan kvalifisere som "unødvendig" luksus.. Kjøpte den på lauritz.com, og den uka senga var på auksjon steg prisen jevnt og trutt.. hadde egentlig tenkt å gi meg, men MÅTTE bare. Husker ikke helt sikkert, men tror det var mellom 3 og 4 tusen... og det er VELDIG mye penger å bruke på en barneseng.. som i tillegg måtte pusses godt og males( jeg liker jo best å kjøpe ting på loppemarkeder o.l, og litt av det er selve "sporten" i det, er for meg å finne flotte ting til en billig penge:))

MEN, den er verdt hver krone, datteren min har nå sovet i den i over tre år, og den kan nok brukes minst tre år til ( håper jeg) Og ikke minst er den fantastisk kul syntes jeg:)
Så om det å bruke altfor mye penger på et møbel er det kanskje mange vil kalle "unødvenig luksus", så syntes jeg man skal unne seg slikt innimellom ( har man råd vel og merke, hihi). Man blir jo faktisk veldig glad og fornøyd i laaaang tid av det!

Min Verden sa...

Det dyreste ja - det er jo sofaen. Jeg er usikker på hvor mye den kostet til slutt, men 30 - 35 ooo kanskje, kom på stol og puff i tillegg. Jeg har skjønt at det ikke nødvendigvis er så mye penger.

Jeg har aldri hatt noe behov for designerstol - eller andre ting som koster vanvittig mye penger. Kan ikke komme på noe nå heller som jeg ønsker meg (bortsett fra Alessi vannkoker - som sitter langt inne). Jeg er nok en nøysom sjel innerst inne - selv om mannen min ikke akkurat synes det. Jeg liker å kjøpe ting som jeg kan ha en stund og som har et litt klassisk utseende. Problemet er at furu er klassisk og veeeeldig holdbart og man blir aldri kvitt det. Maling har jeg hørt skal være fint til furu ;) Interessant tema er det. Det vil nok sprike i alle retninger. Hanne

GundaM sa...

Mitt dyreste møbel må være sofaen. Tør ikke si hva den kosta men kunne fått en brukbar bruktbil for samme prisen;0)
Hadde svigermor visst prisen her hadde hun sikkert sagt den var god å sitte i og;)

Regner med å ha den livet ut faktisk, tidløs som den er men allerede nå har storebror begynt å ymta frampå om at når han flytter på hybel skal sofaen bli med...

Maryanne :) sa...

Det dyreste jeg har kjøpt (foruten hvitevarer) er sofaen min. 3+2 seter. Mener den kostet 4-5ooo.

Fornøyd?
ÅÅÅ JAAA!
Verdt hver krone.
Den begynner bli noen år nå men blir bedre og bedre. Sofaen og jeg har et nært forhold og har mye kvalitetstid sammen :))

Sjelden jeg kjøper noe dyrt, er loppemarked/bruktbutikk typen jeg.
Jeg liker også for godt å skifte ut ting og da kan jeg ikke kjøpe dyrt.

Mokki sa...

Hmm... må tenke etter... det dyreste enkeltmøbelet må være senga vår. En stor dobbel kontinentalseng fra Wonderland som jeg mener bikka over 20 000 da den ble kjøpt. Det begynner å bli noen år siden, og jeg ønsker meg ny overmadrass til den... den koster 7500,- bare for overmadrassen...

Synnøve sa...

Det dyreste møblene vi har kjøpt er to ekornes sofaer,for 8år siden.De er verdt hver ei krone,er like fin i dag som når vi kjøpt dem.

krinkelkroken sa...

Det dyreste møbelet jeg har kjøpt er spisebordet vårt, leitet lenge etter det ultimate langbordet, ville helst ha et gammelt, men det perfekte dukket aldri opp, så da ble det et fransk langbord fra Berle taburetten, 35 000,- jeg er veldig fornøyd, det er rustikk og tåler en støyt, regner med jeg skal ha det lenge;)