Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

søndag 29. april 2012

Ikea Ps frokost

På torsdag var jeg en tur på Kunsthøyskolen i Oslo for å titte på den nye PS kolleksjonen. Mange virkelig lovende ting, og noen som får meg til å klø meg kraftig i hodet. Akkurat som en PS kolleksjon skal være, altså. Noe som får hjertet til å banke og noe som en ikke helt skjønner seg på. Denne gangen skal kolleksjonen gå tilbake i historien og tolke gamle Ikeaprodukter på nytt. Retro, uten å bli helt retro.

Gjør du som jeg når du er på Ikea? Rister litt i ustillingsproduktet, for å kjenne på kvaliteten? Jeg tok som alltid en rask test av tingene:)


Favoritten! Disse lampene er virkelig flotte. Johanna Jelinek har designet ledlampe jeg har lyst på. 395,- Det syns kanskje ikke så godt i bildet, men disse lampene er helt flate. HELT flate, sånn at de ikke tar noen plass når de svinges helt inn til veggen, som her.

Et helt herlig stuebord designet av Ola Wihlborg. Lika! 349,-

Kul! I svartlakket bjørk.  Kom godt ut i skramletesten. Virket solid og god. 595,- Ebba Strandmark

Fint bord i ekte Ikea kvalitet. Henrik Preutz har designet disse sidebordene. Fine å se på, men tåler ikke mer enn at noen ser litt skjevt på dem. 349,-

Sofa som ligner litt på den stålrørssofaen de allerede selger. 5990,- Putene treffer prikketrenden som har nådd nye høyder i vår.

Det var de produktene jeg fikk sånn halvgode bilder av. Men har lyst til å vise noen flere produkter, så jeg lånte noen hos Ikea.

Morsom kommode som ikke ser ut til å ha kommet til Norge. Finner den ikke på Ikeas sider, i alle fall.

Settebord. 3 stk 795,- Elsker disse!


Dette bordet ser helt villt fint ut, men jeg fikk ikke kjent på det. Hvis det er bra kommer jeg til å kjøpe dette til kontoret her i det nye huset. 1250,-

Henrik Preutz har designet en lampe i ledteknologi som har lyset innebygget i skjermen. Kul. Veldig kul. 795,- Fins i flere farger, den gule er også superfin.

Det var vel de produktene som skilte seg ut, syns jeg. Nå har jeg nesten ikke vist noen av produktene med farger. Er en grunn til det - jeg er ikke helt fortrolig med fargeutvalget.

God søndag! Solveig

6 kommentarer:

n i n a s hjem sa...

Jeg har sett litt reklame fra Ps serien inne på IKEAs egne sider, og jeg må nok si at det er litt "både og" i mine øyne. Noe liker jeg, andre ting er definitiv noe jeg tro "kommer og går"
Men for all del, mange fine og herlige knallfarger!

Knøttehuset sa...

Fiiint synes jeg

Anonym sa...

Mange fine ting:)

Unknown sa...

Mange artige ting! Og ja, møbler må gjennom en liten "ristetest" før de får bli med hjem til meg ;)

Kommoden så jeg da jeg var på snikåpning av det nye IKEA varehuset som åpner i Åsane imorgen, så den er sikkert snart å finne i alle varehusene :)

BoligDrøm sa...

Hei jenter -

hvorfor så jeg ikke dere der? Eller, var jeg bare helt i skyene?

klem

NIB sa...

Hei hei:) Hihi - så ikke deg heller. Kom ikke før det var gått litt tid, da:) Fin fin helg!