Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

tirsdag 17. januar 2012

Drømmebolig

Noe av det morsomste med å drive NIB er at det dukker opp så mange koselige mailer i innboksen. Eva Høydalsvik i BOLIGDRØM tipset oss om at de skal holde en spennende konkurranse, som passer perfekt for mange av oss interiørbloggere: NORGES DRØMMEBOLIG.

-Vi ser etter hjem der det bor noen som elsker hjemmet sitt. Ikke "riktige" hjem, men riktig for de som bor der. Noen som har fått til noe av det de har. Det trenger ikke nødvendigvis være hvitt, men varmt. Frodig, romantisk, rustikt og eller feminint? Eva er veldig entusiastisk, og håper mange bloggere har lyst å være med på denne konkurransen.

Er du den som elsker å være vertinne, å fylle huset ditt med mennesker og vakre, romantiske interiør? The mothership is calling your home:) Konkurransen er veldig enkel. Du sender inn bilder av eget hjem, og så velger juryen 10 finalister som leserne skal stemme frem en vinner blant. Det hele foregår på nett, og du konkurrerer med de bildene du sender inn selv. Du kan vinne utrolig fine premier.

-Du trenger ikke være redd for kvaliteten på bildene, sier Eva. Så her er det bare å sende inn. Du bør ha med bilder av stue, kjøkken, soverom og uterom. Resten er opp til deg -Når det gjelder uterom, gjør ikke noe om det er vinterbilder. Kanskje har du et søtt inngangsparti?

SNIKTITT INN HOS EVA

Vi på NIB blir alltid litt nysgjerrige på hvordan redaktørene rundt om i magasinene bor. Gjør ikke du? Siden hun leter etter Drømmeboligen, hadde vi veldig lyst til å se hvordan hun selv innreder. Så vi spurte om Eva kanskje ville dele med oss på NIB? Og det ville hun. Jippi! (Ja, vi vet at Eva ikke har den formelle tittelen redaktør, men en potet er en potet:)

Stil
-Hjemmet mitt preges av at jeg er romantiker og at mannen min er minimalist. Så da må vi møtes midt på. Vi er heldigvis enige om de enkle flatene, men jeg prøver gjerne å sette mitt preg på det enkle med blomster og små øyefang. Eller en pute.

Blogger
-Av norske interiørblogger er "
IIDEAS TO STEAL" en av mine favoritter. Jeg liker generelt de norske hjem best, de er på en måte nærest. En fantastisk matblogg som er verd et besøk er WHAT KATIE ATE.

Tangerine Tango
-Jeg liker fargen! Men det er kanskje ikke den fargen en kjøper en sofa i. Jeg tror ikke vi blir oversvømmet av den fargen dette året.

Trender
-Jeg har ikke noen store forventninger til store trendskifter denne sesongen. Da blir jeg veldig overrasket. Jeg liker godt HOUSE DOCTORS nye katalog.

Glossy magasin
-Jeg elsker å jobbe med Boligdrøm. Det morsomste er å sette sammen sakene til en helhet. Den kreative knaingen som skal til før magasinet sitter. Innimellom er jeg med ut og ser på de hjemmene som kommer i bladet. Da er jeg ekstra glad.

Home & Cottage
-Jeg tror ikke det er noen jeg kunne spurt om å innrede for meg. Det blir personlig. Men en liten miniferie i et hjem stylet av HOME & COTTAGE hadde ikke blitt feil. Jeg syns de lager så hyggelige interiør!

Midlertidig plassering
-Mannen min er musiker, så hele huset er fyllt med utstyr. Jeg skulle gjerne sett at vi hadde en garasje til alt sammen. Det ønsker vel han egentlig også. For det er han som er ryddig. Han skulle nok ønske at jeg ikke var så flink til å plassere ting "midlertidig".


På en fredag
-Vi er medlem i sånn filmklubb som sender filmene hjem i posten. Hver fredag er det pizza med barna og film. Den siste filmen vi så var LARRY CROWNE med Julia Roberts og Tom Hanks. En skikkelig hyggelig film. Ritualet med pizza på fredag har blitt så inngrodd at det kanskje kunne være greit å gjøre noe annet innimellom, men tradisjon er tradisjon.

-Jeg liker å høre på lydbok og den siste boken jeg hørte var Breaking Dawn av Stephenie Meyer.

-I vesken min har jeg alltid EIGHT HOUR CREAM, engangsservietter og et blad av noe slag. Slike ting som burde være i vesken: penger, nøkler eller busskort er det ikke alltid med.

Det siste
-Det siste jeg kjøpte til hjemmet var... nytt hjem. Dette er bilder av leiligheten vi har bodd i til nå. Nå har vi fått dobbelt så mye plass, og det skal etterhvert innredes. Vi går fra stram leilighet til typisk hvitt hus. Så nå vil kanskje stilen endre seg noe. Stuebordet fra Hellegjerde hetet MULTE og er ellers det siste vi kjøpte oss.

Kjekt å bli bedre kjent! Takk Eva:) Drømmeboligkonkurransen finner du HER.

8 kommentarer:

Unknown sa...

Nydelig hus :)
Drømebolig trenger ikke å være stor, men egen og koselig for store og små.

Bettum Villa sa...

Nydelig kreativt hjem... og sannelig vant jeg en slik "follow your dream"-bilde på bloggtreffet jeg var på sist helg. Så det var morro å se hvor Eva hadde hengt sin.
Klem Madelén

Sine - More Delisious sa...

Hej. Virkelig flottebilleder. Jeg blev meget inspireret til et nyt projekt da jeg så billedet af et soveværelse med en kant rundt om sengegavlen med tapet indvendig. (næstsidste billede..)
Må jeg låne det på min blog?? moredelisious.blogspot.com
Vh Sine

Lottemora sa...

Så masse fine bilder. Og for en spennende konkurranser. Bilder er allerede sendt :-)

Klem
Lottemora

Unknown sa...

Liker hjemmet, lyst, nordisk, personlig.
Oj nå er det natt :)

Unknown sa...

Nydelig :)

Hvor mange bilder skal vi sende ?

Monica

NIB sa...

Hei Monica!

Tror du kan sende inn så mange du vil, men jeg hadde sikkert sendt inn rundt 10-15 bilder:) Eva sa det skulle være med kjøkken, stue, soverom og uterom, og ellers tar du de rommene du syns er fine;)

Solveig

Unknown sa...

Ok :) takk !!!


Klem Monica