Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

tirsdag 20. september 2011

Gjesteblogger: Velkommen inn i hønsehuset

Det finnes dessverre ingen høns i vårt gamle hønsehus lenger, heller lopper! Det er her jeg setter loppene som venter på en kjærlig hånd og noen strøk maling, og etter at vi fikk opp lagerhyller her inne, har jeg plutselig "fotostudio" med veldig spennende lys tilgjengelig.
Høstens loppemarkeder er i full gang og selv om jeg ikke har funnet de store skattene enda, dukker det alltids opp noen småskatter når jeg går på jakt. Den herlige pinnestolen fant jeg på Vestfolds største loppemarked på Halsen i Larvik. Da var nesten alle loppekronene brukt opp på rosa sengetøy, ramme, lampeskjerm og Hunden i Farger (et funn!) og jeg måtte sette på meg sjarmen, nøye velge ut riktig selger og storsmilende vise frem posene mine mens jeg sa:
"Jeg har brukt opp nesten alle pengene mine i andre avdelinger her, jeg... Så nå har jeg bare 27 kr igjen, holder det til en pinnestol mon tro?"
Verdens snilleste loppselger nølte ikke et sekund før han sa ja! Men jeg fikk ikke lov til å blakke meg helt, så stolen ble min for 25 kroner. Snille loppemannen.

Stoffer ser jeg bestandig etter, og det er det mange andre som gjør også! Her begynner det å bli vanskelig å gjøre fine kjøp. Er alle 70-tallets lintøyskap endevendt og tømt? Begynner det faktisk å bli tomt? Noen nye stoffer har jeg ervervet meg, men neste gang, da VIL jeg finne et skikkelig hjertebankstoff!

Salongbord og jeg har en merkelig tiltrekningskraft oss i mellom. Dette bordet med svungne ben og praktisk hylle er bord nummer 5 i serien "Ingrid-finner-nytt-salongbord". Jeg har ennå tilgode å bytte ut det vi faktisk bruker, men denne gangen tror jeg at jeg skal prøve meg. Litt pussing og maling, bare...En gammel lampeskjerm med riktig fasong strippes lett ned til skjelettet sitt. En kniv og litt riv og røsk, så er den nesten klar til å finne sin plass i vindfanget vårt. Et slikt skjelett kan pyntes på mange måter, så nå må jeg bare bestemme meg for hvilken vri jeg skal gå for. Blomster (det må nok bli evigvarende i såfall)? Retrostoff tvinnet i strimler? Heklebrikker som siler lyset? Silkebånd?
I neste innlegg skal jeg vise frem både bord, stol og lampeskjerm i ny drakt, og hvem vet hva jeg finner på neste helgs loppis?

Loppeklem (vasket på 90 grader) fra FJELDBORG - Ingrid

5 kommentarer:

Hulda sa...

NYDELIG! Så vakkert og rustikt!

designhund sa...

så spennende!!
herlig titt på fine funn..
heldige Ingrid som har slikt loppe-pusse-rom,
også lager da, det skulle jeg hatt også visst.
fine bilder som alltid.

Fargebarn sa...

Knallfine funn! Hadde vært kjekt å hatt et slikt rom til å oppbevare alt som venter på en oppussing. Her nermer det seg vel loppemarked for å rydde plass tenker jeg.

Mette, FjellroMantikk ♥ sa...

Å, her var det mykje lekkert!!!!
Herleg med alle skjønne fargeklattane blant det meir slitte...Flotte bilder.
Klem frå Mette.

Unknown sa...

Jeg beundrer virkelig evnen din til å trylle fram skatter av loppekuppene dine! Gleder meg til å se resultatet av de siste innkjøpene! :)
Klem Carina