Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

onsdag 25. mai 2011

Førtreff

Marthe fra bloggen FRUEN FRA TRONDHEIM har tatt initiativ til "dagen før GLANSdagen treff" i Oslo. Det ser ut som dere blir en fin gjeng der oppe, så moro og så hyggelig at dere tar slike initiativ! I helgen hadde KASPARA Glansdagskafé i sin vidunderlige hage også, og vi kjente nesten lukten av gjærbaksten hennes gjennom skjermen!
Er det flere av dere som har lyst til å arrangere slike ice-breakere i forskjellige deler av landet lager vi gjerne innlegg om det her på NIB også! Nå har vi påmeldte både fra Trondheim, Tromsø og Sørlandet - så GLANSdagen kommer til å bli en FESTDAG! Det er fremdeles mulig å melde seg på!


Husk også på at dere kan sende inn bilde i konkurransen vår "Bloggernes beste interiørfoto" til glansdagen@gmail.com. Ikke vær beskjedne, vi foreslår f.eks at alle som var med i lillautfordringen vår melder seg på og kanskje vinner kamera og objektiver:) Så mange fine, lilla bilder som det var - snart kommer det galleri!
Fin lillelørdag ønskes dere alle fra Ann Helen.

10 kommentarer:

Lottemora sa...

For et bra tiltak da! Jeg har enda ikke meldt meg på, men kaaanskje det åpner seg en mulighet :-)

Lottemora

Datt sa...

Jeg skal vei, og jeg gleder meg! (Og, let's face it, jeg er dritnervøs!)
Jeg er så nysgjerrig nå, hvor mange er påmeldt glansdagen? Og hvem er disse menneskene?? :D Kanskje dere kunne laga et innlegg der alle som skal vei and want to show it kan skrive en kommentar, også legger dere ut ei liste...? Litt morsomt å ha oversikt over bloggene på forhånd! :)

sa...

er det fortsatt mulig å melde seg på?? Mannen er i Spania men nå har jeg fått barnevakt. Vil jo virkelig ikke gå glipp av dette :O) Kjenner ingen, men ser jo at det er flere enn meg som ikke gjør det! Dere gjør en fantastisk jobb :O)

Carina :O)

NIB sa...

Datt:
det hørtes moro ut, det skal vi prøve på! :)

Carina: JAAA! Det er bare å melde seg på:)Det er veldig mange som ikke kjenner noen, men så dukker det opp førtreff både her og der + at mange avtaler at man kan jo møtes utenfor:)
Så gøy hvis du kommer! :)

Klem, A

Unknown sa...

Bra tiltak!
Vi Rogalendingene har snakket om å treffes i min stue i starten av juni. Gjør det noe om ikke alle kommer på selve glansdagen?

NIB sa...

Hei hei Manuela! SÅ koselig! Klart alle må være velkommen:)= )God du er!

Unknown sa...

Så koselig at dere nevner treffet vi skal ha.

Det er bare å komme for alle. Det er en bar/restaurant så det er god plass å stå i baren også om det ikke er sitteplasser til alle:) Jeg kommer til å booke bord når det nærmer seg.

Gleder meg til hele den helga!

Høytrykk sa...

Jeg kommer hit, og jeg gleder meg til å treffe dere andre! :)

Brigg sa...

Førtreff i Bergen den 3 juni for glitrende jenter!:-) Bare å maile meg!

Maratonjenta sa...

Jeg skal også på før-glansdagen-treffet som Fruen fra Trondheim arrangerer og jeg storgleder meg! Spennende!

Hilsen Maratonjenta!