Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

torsdag 5. mai 2011

En prinsessedag


Foto: Margaret M. de Lange.

Ingeborg Horn med MAYA: ELEFANTER KAN FLY MED BALLONGER fortjente virkelig en prinsessedag. 2. mai leverte hun siste korrektur på masteroppgaven, og fikk "ferie" akkurat på STYLE MY DAY dagen. Ingeborg tar master i sosialt arbeid, og har et stort hjerte for andre, og vi synes det var ekstra morsomt å gi en slik dag nettopp til deg! Håper du fikk en fin dag med litt oppmerksomhet på deg selv etter måneder foran skjermen, Ingeborg!

Fotostudioet til MARGARET M. DE LANGE ligger i en kontorbygning med den perfekte miks av bohem og slitt industri. I studioet er det kasser på kasser med rekvisiter: en trearmet lampe fra 50 tallet, solbriller, parykker og en BH henger slengt over et gevir på veggen. Studioet er et kjemperom som ligger i halvmørke. Langt der fremme jobber to skygger, men det tar ikke mange sekundene før vi venner oss til mørket og hilser på to fantastiske damer: fotograf Margaret M. de Lange og stylist Birgitta Roald, anerkjente og velkjente innen sine fagfelt begge to. De jobber med en hagestyling til ROM123 som Ingeborg får se på og bli tatt bilde av inne i:)

På hageinspirasjonsstyling til ROM 123. Redaktør Anne Vestad kom innom for å møte prinsesse Ingeborg. (Øverst til høyre, mellom Ingeborg og Julie.)

En trenger massivt mye interiør til en slik sak! Det var liksom møbler over alt i det store rommet. Birgitta forteller hvordan de jobber: et par dager bruker hun i butikker for å finne det hun vil bruke. -På Bolina finner jeg alltid noe forteller hun, men hun finner like gjerne noe på Åhlens eller en annen kjede. Varene pakkes, fraktes og plasseres i studio der Margaret venter. En hel dag går med til bare knipsing og flytting av vaser, lamper eller stoler en millimeter av gangen for å få det perfekte bildet. Noen ganger tegner hun opp saker på forhånd, men det er ikke alltid det klaffer. Margaret jobber mye med lyssettingen og det er morsomt å høre hvordan de diskuterer seg frem til det endelige resultatet. Hun redigerer også bildene fortløpende.

Det er så inspirerende å være sammen med noen som er usannsynlig dyktige på det de gjør, og som uhøytidelig deler sine tips og opplevelser. Samtalen gikk fra interiørnerdeprat til utstoppede parrende aper - tusen takk for at vi fikk komme - en opplevelse!

Etter studiobesøk tok vi en taxi ned til spaavdelingen på GRAND HOTELL hvor Ingeborg fikk ansiktsbehandling. Vi andre tre koste oss med basseng, badstu og avslapping.

Ingeborg på vei inn på Grand. Vaaaakker dekorasjon utenfor inngangspartiet.

Ansiktsbehandling.

90 minutter var akkurat passe tid til at vi andre jentene tullet litt rundt med kamera før vi svømte og koste oss i bassenget under.

Etter å ha blitt massert, skrubbet, stullet og stelt med på Grand gikk turen videre til Tjuvholmen og BØLGEN & MOI for både prinsesse Babyhud og oss tre andre:)
Vi har funnet oss et nytt spisested, det er helt sikker! Nydelige hovedretter, og rause deeeeeesserter toppet virkelig dagen! Fantastisk god pasjonsfruktterte med bringebærcoulis, eller hva med Sjokoladenemesis med jordbær -og myntesalat? Mmmmm!

Kult interiør på Bølgen & Moi!

Fire glade snupper koser seg glugg ihjel! Ingeborg fikk også wallstickers fra FERM LIVING og skal få hente seg en kjole eller tunika fra CHILL NORWAYs showroom. Solveig bare må benytte anledningen til å si: det ER ring på fingeren, altså! Dagens spøk, oss jentene imellom.

Vi Nib-jentene benytter anledningen til å takke våre sponsorer for samarbeidet om denne dagen. Det er nok en viss fare for at en slik dag gjentas her på Nib, kanskje med enda flere prinsesser? Vi fikk inn nesten 70 mail, så vi vet vi er mange som lengter etter å skinne litt:)

Vil du forresten være med på en deilig dag sammen med andre hyggelige interiørbloggere? Meld deg på før 12.mai, ta gjerne med venninner for en skikkelig jentetur, og gjør deg klar til å skinne på
GLANSdagen 25.juni!

10 kommentarer:

hviit sa...

Jøss. Så herlig.... dette var jo nesten som å være flue på veggen. Finke jenter. Alle fire!

the Folding chair sa...

Velfortjent! Så ut som en tipp-topp dag :)

Vigleik sa...

Gratulerer så mye til vinneren:)Det så virkelig herlig ut.

Men kan vel ikke si at denne konkurransen er akkurat så kjønsnøytral for oss "få" gutter som blogger om interiør:)

Hva med en prins eller prinsesse dag?

NIB sa...

Hei hei Vigleik! Vi tar gjerne imot søknad fra mannlige bloggere - hvis vi får til en slik dag senere, da:) Da kan vi gjerne ha en skikkelig prinse, evt kanskje KONGEdag? Klinger jo bra:9) Håper vi ser deg på GLANSdagen!

Hilde - Feien og Fjong sa...

Åå - for ein drøymedag! :)
Lucky girl!
Alle kan dessverre ikkje vinna, men takk for at me iallefall får sjå bileter - ikkje verst berre det :)

Unknown sa...

Helt nydelig og gratuler masse til den heldige <3
For en drømmedag!! ;))
Nyt denne maihelgen!! ,)
Klem Anki

Brigg sa...

AAAA FOR en DAG! virket ultrasupermegafantastisk inspirerende og kjekt!

Turid sa...

Så flott en dag for Ingeborg! (Og dere Nib-jentene ;-)) Artig at dere ordner noe slikt - dere er kjempeflinke altså!

Knøttehuset sa...

Sort og hvit-striper bluse fra? Veldig fin

Merete sa...

Flott-gratulere!
Ser herlig ut!