Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

søndag 6. mars 2011

Sukkertøysprinsessen

Prinsesse Ida Susanne Collier het bare Ida helt frem til dåpsdagen. Da presten spurte hva barnet skal hete, svarte moren til alles (også fars) store forundring Ida Susanne, og sånn ble det.

Ida Susannes univers er like fullt av overraskelser. Med trygg hånd blander hun pasteller, retromønster og den lille sorte. Resultatet er et hjem med energi, balanse og harmoni. Et ekte SUKKERTØY FOR ØYET.

Ida (25) bor med mannen Stian Collier og deres lille hund Wilma på 42 kvm i selve hjertet av Skien. Leiligheten ble kjøpt for 1,5 år siden - det sa bare klikk - og så var Ida og Stian eiere av det gamle pengelageret til Skien by.

Leiligheten har hvitmalte mursteinsvegger som skrår opp til en svimlende takhøyde. Utslagsgivende for den like svimlende forelskelsen Ida fikk for leiligheten, til tross for at det var lagt 4 ulike tresorter gulv på de få kvadratmeterne. - Forrige eier gjorde om hvelvet til leilighet, men den estetiske delen av oppussingen tok han ikke så alvorlig.

Det tok ikke lang tid før gulvene harmonerte, og hele taket ble malt på en dag mens mannen var på jobb. Desto lengre tid har det tatt å sette sammen interiøret.

I gangen finner vi PS skap fra Ikea, dekorert med familiebilder og hjerteminner. Skiltet måtte Stian løpe ut av bilen for å hente på rødt lys. Noen skatter kan en bare ikke la gå ifra seg.

-Jeg liker å ha noe som ikke alle andre har. Jeg elsker mine "one of a kind" loppefunn. Hun gjør seg ikke til når hun med lengsel i stemmen sier - Jeg har innkjøpsstopp. Jeg tør ikke tenke på de skattene jeg har gått glipp av de siste månedene. Hun legger heller ikke skjul på at hun elsker å gjøre kupp. - Interiøret er nesten gratis!

Interiørbloggernes aller dyreste tapet? Vi kan bare forestille oss hvor mange magasin som har gått med for å lage den ultimate inspirasjonsvegg, hvor bare Idas absolutte favorittbilder har blitt innvilget plass. Det har virkelig blitt en av de fineste veggene også! Nå er nok ikke magasinene kjøpt inn med tanke på tapet. Nok et eksempel på Idas kreative og lekne stil. Skapet er fra besteforeldrene. Det har fulgt henne på mange flyttelass, og nå fremstår det i signaturfargen mint.

- Hvis jeg bare får nevne en favorittblogg må det bli KASPARA. Hun er bare helt fantastisk! På skapdøren ser dere et hjerte fra henne.

Leiligheten har ett stort allrom som rommer både gang, spiseplass, kjøkken og stue. For å få livet på få kvadrat til å gå på skinner har Ida noen ufravikelige regler:

- alt må ha sin faste plass (og faktisk legges dit)
- gå for møbler som også gir oppbevaringsmuligheter, f.eks kistebord.

Rundt et hvitmalt bord med dekortekst står ulike stoler. To er malt i mint, en har fått tapet på ryggen. Sammen med ulike rørstoler og hvitmalte loppefunn blir dette herlig sjarmerende. Ida forteller at vennegjengen stadig samles i Prinsessegata, og det er forståelig!

Ida serverer proff mokka fra sin rosa espressomaskin. Kopper i ulike mønster og farger er uimotståelig topping på prinsessekaken.


Lykkelige glass! I Prinsessegata er det alltid enda mer å se på, når en trodde en hadde fått med seg alle detaljene.

I stuekroken har den hvitmalte pallsofaen hedersplass. -Her er bloggekroken min, forteller Ida.
Stian har stor interesse for film og lyd. De ser utrolig mye film, og Ida har adoptert interessen. Før vi kommer har de sett igjennom store deler av Oscarlisten. Det må være deilig å dra beina opp blandt saueskinn og vattepper. Puter finner du hos PLONKA.

Den sorte kisten gir interiøret balanse. Det blir aldri sukkerspinn hos familien Collier.

Hunden Wilma er et av Idas dyr. I tillegg har hun en islandshest med navn Jorik. -Jeg har alltid vært en hestejente, og Jorik er faktisk eldre enn meg. Det er tydelig at hun har et like godt lag med dyr, som hun har med interiør.Et ekte sukkertøy for øyet i form av ulike retrotapeter i en like retro bøtte. Takk SUKKERTØY FOR ØYET - for at du åpnet ditt hjem for oss og leserne.

Har du lyst til å se bilder fra våre tidligere Roadtrips?
HER ligger artiklene fra turene våre til Kjerstis Lykke, Ideas to steal, Theas Mania, Mias Landliv og Hello House.

Roadtrips skal være et uhøytidelig møte med bloggere og deres hjem, hvor vi viser hjemmene slik de er. Real homes - real people! Her viser vi hele rom uten medbrakte stylingprodukter, og stemningsbilder fra dagen vår. Vi håper dere liker konseptet! Ta gjerne kontakt på norskeinteriorblogger at gmail dot com hvis du har et hjem som flere bør få se:)

22 kommentarer:

Magnys Lille Krinkelkrok sa...

så stilig dette var...

moa sa...

fineste ida
i prinsessegaten!
herlig!

Wilhelmine sa...

Herregemmini så nydelig, bare så ekte fint og nydelig.

Avdelingen sa...

Fantastiske bilder fra et fantastisk hjem. Og selvsagt at bloggen også veldig, veldig inspirerende!

RomantiskRetro sa...

TAKK til dere NIB-jentene, for at dere lager så fantastisk herlige reportasjer. Jeg elsker at dere har tatt så mange detaljbilder. Det er ofte man går glipp av de små skattene når man ser oversiktsbilder.

Og Ida har så fantastisk mange nydelige detaljer! Jeg elsker blandingen, fargene, sammensentningen. Det er virkelig harmonisk og balansert!

Og så ble jeg så lykkelig inni hjertet mitt, at vatteppet hun fikk av meg, også kom på et par av bildene. *smelt*

Herlige bilder! Sukkertøy på en søndag er akkrat det vi trenger!!

:)

Cez sa...

amazing colors and pictures!!! so sweet....

Veronica sa...

Kjempenydelig hjem- inspirerende og et "sukkertøy for øyet"!
Klem

Lottemora sa...

Så stilig! Ida Susanne sin blogg er virkelig en inspirasjon

Lotte

Linda Camilla sa...

Åh for et herlig innlegg om Ida Susanne! Elsker fargene og kombinasjonen i hjemmet hennes! Blir aldri lei av å se bilder fra dette hjemmet :)

Duse Pasteller sa...

Søteste Ida Susanne!♥
Har fulgt bloggen hennes siden jeg selv begynte å blogge, sist sommer. En STOR inspirasjonskilde!!
Takk for et flott innlegg!:)
Klem, Janni

Anonym sa...

Veldig fin leilighet og veldig fine bilder. Men hvor er mannen sine ting? Ser ut som om det eneste han bidro med var Oscarsgate skiltet. Veldig feminint, sart og utrolig gjennomført:)

Eldrid sa...

Nydelige bilder, fra en helt nydelig leilighet!
Den jenta er så full av lekre ideer og inspirasjon til tusen!
Fantastisk..!!
Og så må jeg si jeg syntes det var ekstra bra skrivet:)

:) eldrid

Med et lekent sinn / With a playful mind sa...

Nydelige bilder fra et utrolig hjem. Kjenner jeg blir GLAD!
Alt stemmer og er så herlig gjennomført. Økonomisk og fullt av skatter. Jeg ♥ det!

Turid sa...

Veldig artig å se bilder fra det spennende hjemmet til Ida Susanne! Kjempeflott! Mange av de tidsskrift-utklippene på tapeten har jeg selv klippet ut, så den tapeten der falt virkelig i smak :-) Likte også spisebordet og stolene veldig godt.

Klem, Turid

Consept Constanse sa...

Flott reportsje, fint skrevet og vakre detaljebilder fra et "sukkersøtt" prinsessehjem. Gøy å se at man kan gjøre så mye ut av 42 km :-))
Vh Connie

Ingvild Solstad Gryting sa...

En blomst til NIB for en veldig fin og litt annerledes vinklet reportasje -deilig fri for velbrukte interiørklisjéer. Så gøy når man får en følelse av å bli litt kjent med personen bak interiøret:)Keep it up!

designhund sa...

å, så flott reportasje!
det er så gøy å få være med hjem til folk, ustylet og ekte.
Herlige Ida, Wilma og pasteller!

Bitteliten sa...

For et vakkert hjem!! herlig og inspirerende!!

Takk for titten!

Tove `blogg verden sa...

Skikkelig hærlig blogg med skjønne farger : ) Vårlig !!
Flott reportasje!!
Klem Tove

Tøvsjur sa...

Æi bare ælske bloggen til Ida! Blir glad av å være der inne og man føle sæi så hjæmme der:)
Hærlig reportasje om ei hærlig dame:)

Thea's Mania sa...

Et helt nydelig hjem med personlig. Og damen bak er også helt nyydelig! Blir glad når en ser slike bilder:)

Haust sa...

Fantastisk fine og stemningsfulle bilete! Eg vert inspirert! :)