Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

onsdag 19. januar 2011

BARNEROM

Er du på utkikk etter barneromsinspirasjon? Vi håper disse 30 bildene kan sette deg igang, at du finner det lille ekstra og kanskje også en ny bloggfavoritt?

PIA STRØMSTAD er redaktør i MAMMA og gjestedommer i barneromsutfordringen. Hun valgte ut 10 bidrag som leserne senere stemte over. Øverst finner du vinnerne og finalistene.

Best childrens rooms by Nib members.


HEGEMORS STORE, LILLE VERDEN har NIBs flotteste barnerom 2010.
Winner "Best NIB childrens room 2010"

Et kult gutterom for en litt større gutt. Det er smart med sengen på hemsen som gjør at det er plass til å ha venner på besøk. Tøffe detaljer som bildene på veggen, den dype gråfargen og at det er sprayet Noah ruler på veggen, gjør at Noah helt sikkert syns han har et kult rom.

HARMONISK LYKKE vant 2.plass
Runner up


Det utrolig artige tapetet gjør mye med rommet. Det ser ut som om bildene på veggen tar opp igjen temaet fra tapetet. Nattbordet med dører er smart til å skjule og rydde bort ting. Her er det tenkt på at man trenger et sted å amme, lese om kvelden eller at barnet kan krype opp og kose seg på den lille benken ved siden av. Hvis den i tillegg har lagringsplass under lokket, er det smart. Blir veldig nysgjerrig på den artige hyllen på veggen.

Lykkebo tok 3.plassen
Second runner up.

Veldig søtt og gjennomført. De grå veggene og den røffe industrilampen gjør rommet litt edgy, det er tøft. Det er en stil ungene ikke vokser så fort ifra.

LovePeacePionies

Et nydelig rom for en litt større jente. Tapetet er et blikkfang i seg selv, deilig at det ikke er skjult bak bilder og ting. Den hvite metallsengen og den lille kommoden med blomstervase understreker den sarte, lette stilen. Her er det ikke plass til leker og stæsj, men det er et rolig hjørne for søvn.

Hviit

Sengesettet med elg fra By Nord gjør hele rommet. Den tøffe industrihyllen rommer masse leker og bøker, det er viktig på et barnerom.

Rosaliga

Et gutterom med fine detaljer. Smart at sengen vokser med barnet og at nattbordet/hyllen henger på veggen ved siden av. Liker de tøffe detaljene som bilpute og den lyseblå tolix-stolen. Et rom som en liten gutt kan vokse i uten at alt må gjøres om.

Fru Fly

Rent og delikat, men morsomt fordi det er gjort plass til den gammeldagse skolepulten. Alle barn trenger et sted hvor de kan sitte å tegne eller pusle med ting. Bokhyllen som svever i luften med bok som ”tak” var en morsom detalj som sikkert kan fungere fint som nattbord også.

Shinedesign

Det er alltid en utfordring når flere barn må dele rom som det ser ut til at de gjør her. Køyesengen og metallsengen som kanskje brukes som sofa/dagseng gjør at det er god plass til flere. Samtidig er det godt med gulvplass å leke på. Morsomme detaljer som skyene på veggen, de fargerike klossene og tapetet (?) med epler eller trær eller hva det nå er som er synlig bak lekebilen, gir rommet farge og personlighet.

Med et lekent sinn

Deilig med et barnerom som ikke er verken rosa eller lyseblått! Kjolen som henger på sengen indikerer at det er et jenterom, men her kunne det like gjerne ha bodd en gutt. Her er det mange artige detaljer, morsom gjenbruk og en leken tilnærming til barnerommet. Den brune veggen gir tyngde, og det er morsomt at grenen oppunder taket strekker seg over to vegger. Skapet over sengen, nattbordet, kommoden og lekekassen som er en gammel bruskasse er helt tydelig gjenbruk, men med et personlig preg. Jeg liker måten bilder og kort er hengt tilsynelatende tilfeldig opp med tape. I dette rommet er det faktisk rom for lek, det er ikke bare et utstillingsrom. Pluss for at det faktisk er plass til barnets leker.

Ralfefarfars paradis


Stines hjem


Mali-mo


Mrs Hardy


Silje-sin


Cathrines hjerterom


Cilipus


Fargebarn


Svenngården


Leken hverdag


Mias interiør


Mollies


RH


Møbelpøbel


Sheneligans


Mitt lille hus på landet


Babyramen


Huseby living


Den gamle stil, de svunne tider


Mitt & mine


Pitoresk

Ingen kommentarer: