Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

søndag 24. oktober 2010

Utfordring. Har du lyst å si hei?

I dag er siste presentasjon av oss som driver Norske interiørbloggere. I dag kommer det hele 3 jenter for å si hei!

Vi tror mange har lyst å bli bedre kjent med DERE interiørbloggere – så ta gjerne utfordringen om å lage et innlegg om deg selv på bloggen din! Link inn helt nederst i innlegget her.

KJERSTI SKJELLAUG:
Hei! Jeg heter Kjersti Skjellaug og har bloggen KJERSTIS LYKKE. Du kan lese MER OM MEG og hjemmet mitt her, hvis du ikke har lest før her på NIB.
kjersti


LILLEFLITTIG:
Hei, jeg kalles Lilleflittig og er lillesøsteren til Solveig Storeflittig. Vi har bloggen FLITTIGLISENE sammen med fru Pink.

Jeg studerer teologi på Menighetsfakultet, og er sånn middels interesert i interiør. Jeg har vært med på NIB fra starten, gjerne som teknisk støtte og kompetanse. Jeg er den som tar telefonen når Solveig ringer med skrekk i stemmen, og babler om “nå er hundre og ett ute, kan du fikse litt i html”.

lilleflittig
DRØMMEHJEM: Akkurat nå er det en leilighet med vaskemaskin i sentrum av Oslo – send gjerne inn en mail hvis du skal leie ut, hihi.

UØNSKET: Ikea lack stuebord. Som selvfølgelig er det jeg har nå...

FAVORITT: Wall sticker fra Etsy, “I can do all things through Christ who strengthens me.”

HELENE KRISTIANSEN:
Hei, jeg heter Helene og er en av nib- jentene. Jeg har bl.a. ansvaret for å legge til nye medlemmer på nib, defor får jeg sett mange flotte blogger, utrolig mye inspirasjon! Er du en av de som har ligget lenge på vent for å bli lagt til som medlem så vet du nå hvem som har skylden for det. Ved siden av jobb og studier er bloggeverden et fristed, en verden av inspirasjon og ideer som begeistrer meg.
SONY DSC
INSPIRASJON: Kan inspireres av så mangt, for å nevne noe; norsk design, blogger, Figgjo, Epla, bruktkupp, gamle rammer, utsøkte farger, Grünerløkka.


DRØMMEHJEM: Joda, drømmer nok som så mange andre om sveitservillaen, den skal være omgitt av stor hage med eple-, plomme-, kirsebærtrær og hvitt stakitt. Eget preg skal settes på innredning og interiør da huset krever en del oppussing, rene hvite flater, industri, skinnfeller, minnerike bilder på en marrakesh malt vegg er bare noe.


UØNSKET: Syrelutet furu og vegg-til-vegg tepper går nok av med seieren på en uønsketliste.

FAVORITT: Mitt 100 år gamle hvite sminkebord med rundt speil og store skuffer, kjøpt på auksjon på et bedehus i indre Østfold for et par år siden. I love it!


GODFØLELSEN: Tid og opplevelser med de man er glad i, høysommer, sol, hvite svaberg, varm hud, grill, helg, Åpent bakeri, eller rett og slett en cappucino!

HAR DU LYST Å SI HEI?
Vi har tatt utgangspunkt i ordene: Inspirasjon, Min favoritt, Drømmehjem, Uønsket, Drømmedag, Det brenner og Godfølelsen. Vi har lyst å bli bedre kjent med dere og gleder oss til å lese!

PS. Husk å linke til innlegget ditt istedet for til bloggen din - da blir det enklere for leserne å finne fram :)


 1. Hos Tromsdal
 2. Vinterhvitt
 3. Clean Canvas Studio
 4. Jatte`s lille drømmeverden
 5. Noe på Hjertet
 6. Cecilieslykke
 7. House of Babazar
 8. Linnettes Verden
 9. Annettes tankeboble
 10. Mrs Hardy
 11. De gode ting i livet
 12. Vårt hjem blir til
 13. LaCasaLinda
 14. Bettum Villa
 15. Huset i byen
 16. Malinsinterior
 17. Det fine liv
 18. Ramme Alvor
 19. "Sukkertøy for øyet"
 20. Livs lyst
 21. T interior
 22. fruU
 23. Gul hverdag
 24. Dahlida
 25. Ellemell
 26. Bare Miggen
 27. Sett det i en ramme.
 28. designhund


 1. Svenngården
 2. Stars at home
 3. Frøken H
 4. HelloHello Baby
 5. Camilla`s Castle
 6. white as linen
 7. Livet på Prærien
 8. Daisys home
 9. Emmas Utsikt
 10. Cathrines hjerterom
 11. Mizziz Dahls Nøtteskall
 12. Love Eat Pray
 13. Kalas Mystiske Hjørne
 14. Villa Greve
 15. Siljes Hobbyrom
 16. Babsy sier hallo til verden : O)
 17. Borte bra, men hjemme best
 18. Villa Kaos
 19. Små & store drømmer
 20. Precious Home by Jannicke
 21. Franske Drømmer
 22. Sier hei
 23. Morpheus
 24. Happy home wall
 25. Ideas To Steal

10 kommentarer:

Bettum Villa sa...

Så morro utfordring! Prøver meg gjerne på den om noen dager :)

Klem Madelén

NIB sa...

Så koselig! Vi håper mange kaster seg på:)

Jorid + NOE Blog sa...

Så koselig utfordring :) Innlegg kommer!

Klem Jorid

Anonym sa...

Jeg synes det er et fryktelig press her inne på NIB !! Om å ha det flotteste hjemmet, fokus på det materialistiske, selg deg selv for alt det er verdt og nå også i tillegg oppfordre folk til å tre frem fra anonymiteten. Hvorfor ikke bare beholde koselige blogger i småskala, hvor de små tingene i livet er de viktigste ?? Jeg synes dette tar helt av, og det er trist at det melkes for alt det er verdt, kommersielt sett.

Hilsen skuffet..

Fargerike Dagny sa...

Att. skuffet!

Synes NIB gjør en kjempejobb og hjelper veldig mange til å profesjonalisere bloggene sine, noe som i mine øyne er positivt.

Å blogge anonymt er et veldig norsk fenomen. En blogg kan åpne mange dører og jeg ser ingen grunn til at man skal skjule identiteten sin.

De som ikke ønsker å vise hvem de er trenger da ikke bli med?

Og hvorfor skal pene omgivelser være materialistisk? Det er ikke handler ikke om shopping, men om å skape noe kreativt.

ps - hovedtyngden av bloggene her er de små, koselige som du snakker om. Ta deg en titt i bloggrollene!

Unknown sa...

Det bør da være en positiv ting å kunne si hei og vise hvem vi er, vi som bloggere. det kan jo være riktig noen søte fjes som skjuler seg bak kameralinsa;)
Jeg er enig i at det kan være noe press, men det er jo det som gjør det litt gøy. Vi inspirerer og utfordrer hverandre.
Materialistisk sett så oppfordres det jo ofte til gjenbruk.
For meg kan det til tider ta helt av, denne skapergleden. Man ønsker jo å vise sitt hjem fra sin beste side, klart det. Ikke delta i nib sine utfordringer dersom du føler at det blir for mye press.
Dette skal jo i bunn og grunn bare være gøy?

Unknown sa...

:) Jeg har lagt meg til lista men så ser jeg at min presentasjonsside svarer forteller en del av det jeg kunne tenke meg å si...


Men kanskje jeg skriver litt mer..får se :)

NIB sa...

hihi - syns det var litt artig at det kom dette med materalistisk i et innlegg hvor lilleflittig - teologstudenten - blir presentert:):)

vi tenker at det ikke er noe grunn til at en blogg ikke kan være hyggelig og koselig, selv om en vet hvem som skriver den? her ser ikke jeg noe motsetningsforhold, i alle fall:)

mange, mange bloggere har vi møtt - og guri så koselig det er å kjenne ansiktene og litt personlighet bak. syns ikke dette er noe som gjør bloggen mer materalistisk - tvert imot:)

storeflittig

Lin K sa...

Hei, hei!

Jeg så det ikke som noe press om å presentere seg selv i helfigur. Det er da like mye tankene våre om de ulike temaene, som ansiktet som forteller noe om oss ;)

For oss som har litt større barn på vei ut i cyberspace (og stadig får mailer fra Barnevakten.no med Nett-vett påminnelser), må vi leve som vi preker - og dermed er det ikke bare å legge ut bilder av oss eller ungene på nett lenger. Jeg føler at det er full aksept for oss som velger å ikke gjøre det!

Det som er supert med NIB er jo at her finner vi hele bredden representert, både av stil, alder og presentasjonsform OG ikke minst budsjettrammer for interiørhandel. Loppisfunn og gjenbruk er stadig representert, og det er da den minst "materialistiske" enden av interiørskalaen?

En fantastisk skattekiste vi kan plukke hva vi vil av, er det NIB-jentene har laget her inne. Jeg bøyer meg i støvet for disse som gidder å bruke av tiden sin for å hjelpe oss å finne disse skattene!

Linnette :)

Lin K sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.