Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

søndag 17. oktober 2010

Nib-jentene sier ordentlig hei

brigitta


Vi har lyst å bli bedre kjent med dere, og tenkte at kanskje dere også har lyst å bli litt bedre kjent med oss som driver NIB? Så langt har vi hilst på Solveig (Storeflittig), Ann Helen ( Fru Pink) og Julie (Ifra Lahell). I dag blir vi bedre kjent med Brigitta. 

Hei! 
Jeg er Brigitta på 33 år og har bloggen Brigg (formerly known as briggslekehus). Jeg startet, som så mange andre, å blogge da jeg gikk hjemme i mammapermisjon. Dette var i 2008, og vi hadde nettopp fått en ny Matilde og et nytt rekkehus like utenfor Bergen sentrum. Som nybakt interiør -og designinteressert husmor, hadde jeg stadige interiøprosjekt på gang. Disse bombarderte jeg min søsters innboks med. Til slutt ble hun vel så lei alle epostene mine, at hun oppfordret meg til å starte en egen blogg. Nå er det 2010. Jeg er i en ny mammapermisjon med Ludvig, er blitt en dedikert interiørblogger med egen Eplabutikk, og er blitt en del av NIB-jentene. Å være med i dette bloggende interiøruniverset er fantastisk givende, og jeg gleder meg til å se hvor denne veien fører hen.INSPIRASJON
Jeg blir inspirert av alle de flotte bloggene og av interiørblader, men først og fremst inspireres jeg av mine barn. Deres entusiasme og lekenhet får meg til å skape og være kreativ. Og til å le mer.


MIN FAVORITT
Det må bli det arvede trebordet som vi bruker som spisebord. Ubehandlet tre. Vakkert. 


DRØMMEHJEM
Et stort, gammel hvitt hus ikke langt fra sjøen med hvite tregulv, store luftige rom og en solrik hage med drivhus, lekehus og hengekøye.


UØNSKET
Store, blinkende barneleker i plastikk og kunstige farger med mye lys og lyd- og som likevel bare blir brukt et par ganger. Ellers skal man jo aldri skal si aldri. Det meste kan bli fint i riktig setting og til riktig tidspunkt.


DRØMMEDAG
Etter lang frokost med varme rundstykker, kaffeslaberas, avislesing, Knutsen og Ludvigsen og glade barn, er det ut i parken for lek og moro med barn og gode venner. Når man er sliten etter mye bollespising, kaffepreik, sol, sandkasselek og barfotløping, er det hjem til et nyvasket hus. Dagen avsluttes med sushi og hvitvin med kjæresten i kveldsolen. Digg.


DET BRENNER
Materielt sett: Laptop


GODFØLELSSEN
Jeg får godfølelsen av mye. Alt. Små øyeblikk i hverdagen. Den første slurken med kaffe om morgenen. Barnelatter. Solskinn. Dufter. Familieklemmer. Stillhet. Musikk. Fargen gul. Det er mye. Jeg får godstemning og godfølelse hver dag.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Så utrolig nydelig du er! Syns teppet i bakgrunnen var veldig fint, også:) Hyggelig å bli bedre kjent med deg og dere!

Pia sa...

Så spennende! Du blir ei bra NIB-dame!

Yvonnes Ymserier sa...

Hei kjære NIB-jenter! Det er virkelig kjempekoselig å få hilse på dere hver søndag :) Moro å hilse på deg i dag Brigitta, søt jente du, og jeg elsker den gule stolen (selvfølgelig) og det røffe trebordet - angrer nå på at jeg malte mitt spisebord (og sminkebord) hvitt. Fr vel gjøre noe med det ;) Trodde jeg var "den eneste" som startet med blogging og interiørinteresser i mammapermisjon - litt naiv jeg kanskje *humrer* Søndagsklemmer

Wilhelmine sa...

Så fint innlegg;-)

Nooria sa...

Koselig å "hilse" på deg :-). Jeg likte bildet med teppet i bakgrunnen og den gule stolen! Og så er jeg helt enig med deg vedrørende plastleker.

Alfas interiør sa...

kjempe fint innlegg... Gøy og følge med her, godt jobbet!

Hellohello baby sa...

Så hyggelig! Ønsker deg mangen gode stunder utover høsten :)

Lottemora sa...

Så koselig å hilse på deg også!

Ha en fin uke

Lottemora