Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

tirsdag 19. oktober 2010

Myke albuer

Vi er i god loppeflyt! Her er hett tips til Osloboere som ikke liker de spisse albuene i hovedstadens loppisverden. Tror nesten det er på tide med et "etikettekurs" etter RAPPORTER å dømme:)

Den 23. oktober (nå på lørdag) kl 10:00 selger Fretex Unika i Markveien ut møblene i utstillingsvinduene. Møt opp litt før, stå i kø blant 10-15 interesserte, og kjøp etter køprinsippet. Den første i køen får kjøpe så mye hun vil. Prisene er faste, og det noteres ned på penn og papir hva hver og en skal kjøpe. Veldig greit – myke albuer!
Fretex unika 092
Fra ett av vinduene.
Fretex unika 087
Hundevindu.
Fretex unika 095
Fantastiske kopper – vindusgrunn nok til å stå opp til kl 10 på lørdag:)
Fretex unika 081
Unikajentene forteller at de plukker ut skattene flere ganger i uka på hovedinntaket på Alnabru. De ser seg ikke ut noe tema, men spotter skatter på direkten.

De ler litt når vi spør om hvordan de leter frem inspirasjon:  - “Det er Ottar som er hektet på interiør her på butikken. Ottar låner interiørmagasiner på biblioteket. Han prøver stadig å inspirere oss jentene, men vi er nok mest opptatt av klær og mote.

Om vindusutsillingen sier Kristin Lund (til høyre på bildet): “Denne gangen blir det nok rift om palisanderbenken. Den er norskprodusert, og vi har hatt mange innom som spør etter akkurat den.

Så – kanskje kan vi inspirere til myk loppelanding?
Fretex unika har egen BLOGG og HER kan du se vindusutsillingen.

4 kommentarer:

Ramme Alvor sa...

"Den første i køen får kjøpe så mye hun vil." Hun? ;)

Ja det er vel ikkje rakett vitenskap at det vert ei dame kanskje?

Kos dykk i loppeverda!

NIB sa...

Hihi - nei, tror ikke vi blir nominert til nobelprisen i fysikk for den antagelsen:) men da vi var på besøk, var det mange menn innom. mange flere enn her inne i interiørbloggeuniverset:):)

Hasigamas mamma sa...

Jeg skal på albueloppis :) Håper å finne meg noen småskatter uten å måtte spisse albuene :)
Takk for Unika-tips! Skulle gjerne slått kloa i de søte koppene!
Klem
Lise

Yvonnes Ymserier sa...

Synes jeg ser en mann der - og for en mann!! *Ler*